Evet Cnm dün yaptirdim ben çok şükür herşey yolunda sağlıklı gorunuyor kızım 460 gr olmuş 26 cm boyu :)
Kızlar selam, detaylı ultrason yaptırdınız mı veya yaptırmayı düşünüyor musunuz?
@Mavimilenakerem34gul S sky19
Kızlar ne yapıyorsunuz yoksunuz
Aynen canım yaa havalar da çok sıcak dışarı bile çıkamıyoruzNapalım canım sıkıcı geçiyor günler. Bebiş olsa da sıkılmasak oynasak hep
Sağlıkla alın kucağınıza inşaALLAH
Evet Cnm dün yaptirdim ben çok şükür herşey yolunda sağlıklı gorunuyor kızım 460 gr olmuş 26 cm boyu :)
Cnm ben pek kilo almadım çok yorucu günler geçirdim toplam 4 kilo aldım 6 ci aya geçtimAmin kuzum inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Ayy maşallahh bende önümüzdeki hafta gidicem doktoruma inşallah bizde de bir sorun çıkmaz.. sen kaç kilo aldın canım?
İnsallah Cnm insallah güzel haberlerle gelirsin :)Amin kuzum inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Ayy maşallahh bende önümüzdeki hafta gidicem doktoruma inşallah bizde de bir sorun çıkmaz.. sen kaç kilo aldın canım?
Aramıza hoş geldin adet düzensizliği yaşıyorsanız adet günü gelip geçmeden bilemezsiniz rabbim nasip etmise twk seferdeki ilişkide bile çocuk olur kanamada olabiliyor benim ilk gebeliğim öyle olmuştu sonra kimyasal olup düştü bekleyin derim günü gelip geçmeden net bişey söylemek doğru olmayabilirMerhaba arkadaşlar. Yıllar sonra üye oldum. İlk yorumum bu da. Öncellikle Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin isteyene tez vakit. Ben 3 yıllık evliyim. Eşim korunuyordu, yaklaşık 2 aydır bıraktık, geri çekilme yöntemini kulkanıyoruz. Sorum şu sizlere; ayın 11 inde adet oldum. 20 sinde 3 kere ilişki oldı geri çekilmeyle. Ayın 28 inde kahverengi tek seferlik akıntım oldu ama çok bariz. Ben görünce şok oldum, direk hamileliğe bağladım. Çünkü hiç böle bir ara kanamam. Sonra başka akıntım gelmedi. Ama araştırıp düşününce bu kadar erken yumurtlama ve erken yerleşme kanaması pek mümkün değil gibi geldi. Aslında çocuk fikrine soğuk olsak da bi an hamile olduğum düşüncesi çok da mutlu etmişti. Hala da isteğim devam ediyor. Adet düzensizliğim de var bu arasa. Sizce hamile olabilir miyim? Beni dikkate alırsanız çok sevinirim. Bir hoşgeldin cevabınızı alırsam sevinirim. Hepinize selamlar. allah gönlünüze göre versi
Aramıza hoş geldin adet düzensizliği yaşıyorsanız adet günü gelip geçmeden bilemezsiniz rabbim nasip etmise twk seferdeki ilişkide bile çocuk olur kanamada olabiliyor benim ilk gebeliğim öyle olmuştu sonra kimyasal olup düştü bekleyin derim günü gelip geçmeden net bişey söylemek doğru olmayabilir
4 hafta mı? 4 gün diyecektiniz heralde? Valla anlayamadım kusuruma bakmayınAdet günüme 4 hafta vardı geldi sadece bir damla idi daha sonra bekledim gelmedi kan verdim sonuç tan doktpr emin olmadığı için 3 gün sonra tekrar kan istedi ama ben kimysal olarak düşük yapmıştım o zaman geldiğinde
Merhaba arkadaşlar. Yıllar sonra üye oldum. İlk yorumum bu da. Öncellikle Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin isteyene tez vakit. Ben 3 yıllık evliyim. Eşim korunuyordu, yaklaşık 2 aydır bıraktık, geri çekilme yöntemini kulkanıyoruz. Sorum şu sizlere; ayın 11 inde adet oldum. 20 sinde 3 kere ilişki oldı geri çekilmeyle. Ayın 28 inde kahverengi tek seferlik akıntım oldu ama çok bariz. Ben görünce şok oldum, direk hamileliğe bağladım. Çünkü hiç böle bir ara kanamam. Sonra başka akıntım gelmedi. Ama araştırıp düşününce bu kadar erken yumurtlama ve erken yerleşme kanaması pek mümkün değil gibi geldi. Aslında çocuk fikrine soğuk olsak da bi an hamile olduğum düşüncesi çok da mutlu etmişti. Hala da isteğim devam ediyor. Adet düzensizliğim de var bu arasa. Sizce hamile olabilir miyim? Beni dikkate alırsanız çok sevinirim. Bir hoşgeldin cevabınızı alırsam sevinirim. Hepinize selamlar. allah gönlünüze göre versi
Adet günüme 4 hafta vardı geldi sadece bir damla idi daha sonra bekledim gelmedi kan verdim sonuç tan doktpr emin olmadığı için 3 gün sonra tekrar kan istedi ama ben kimysal olarak düşük yapmıştım o zaman geldiğinde
Aynen öyle ne güzel de demişsin. Allah o duyguyu demek ki bayanlara veriyor. Bugün merakımda doktora gideyim diyorum. Söyliyeceğim kahvedengi lekelenmemi belki başka rahatsızlığım vardır.Hoş geldin tatlım. Evet bebiş olma düşüncesi bile insana yetiyor istemesen bile o duygular hayaller istemeni sağlıyor minik bi can kim istemez ki
Kanamayla ilgili bi deneyimim yok canım sadece adet gününü bekle inşaALLAH bebiştirsonucu bizimle de paylaşırsın
Aynen öyle ne güzel de demişsin. Allah o duyguyu demek ki bayanlara veriyor. Bugün merakımda doktora gideyim diyorum. Söyliyeceğim kahvedengi lekelenmemi belki başka rahatsızlığım vardır.
Canım 4gün diycektin herhalde.
Aynen cnm 4 gün diyecektim sende benim kelime düzelticim olduncnm
evet yaptırdım ben deEvet Cnm dün yaptirdim ben çok şükür herşey yolunda sağlıklı gorunuyor kızım 460 gr olmuş 26 cm boyu :)
Ara ara bende bakıyorum pek kimse yazmıyor .Mutlu pazarlar herkese Yok mu güzel haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?