Tabiki kanamayla atildi malesefKanamalı mı oldu? Nasıl oldu düşük?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki kanamayla atildi malesefKanamalı mı oldu? Nasıl oldu düşük?
Kuzummm sen düşük mü yaptınTabiki kanamayla atildi malesef
Tabiki kanamayla atildi malesef
Evet tatlim subatta dusuk yapmistim.yazmis olmam lazim sana:)Kuzummm sen düşük mü yaptın
InsaAllahhhh canim benim.adet oldum simdi.bu ay sogankuru yapmistim.yaki yapcam bide nasil yapim onu bgn takimmi?bakalim hayirlisi onumuzdeki maclara...Canımmm inşaALLAH bu seferki sağlıklı olur
InsaAllahhhh canim benim.adet oldum simdi.bu ay sogankuru yapmistim.yaki yapcam bide nasil yapim onu bgn takimmi?bakalim hayirlisi onumuzdeki maclara...
Allah Allah kimsiide adetin tum gunleri takiyo 2-3gun cikarmiyo sonra bida yumurtlamadan once takiyo bida 2-3gun bekletiyo sonra iliski.bilemedim nasil yapsam ya.tecrubeli biri yardim etse bariBende bu ay soğan kürü yaptım ama yakıyı daha denemedim. Kızlar yumurtlama günlerine yakın yapıştırıyorlar biri hamişti ona sordum. Yumurtlama zamanlarına yakın duş aldım dedi sıcak suyu belime belime tuttum hep dedi. Çıkar çıkmaz da yakıyı yapıştırdım ve birlikte olduk dedi
Allah Allah kimsiide adetin tum gunleri takiyo 2-3gun cikarmiyo sonra bida yumurtlamadan once takiyo bida 2-3gun bekletiyo sonra iliski.bilemedim nasil yapsam ya.tecrubeli biri yardim etse bari
10.günüm ve hala adet olmadım belki gecikiyordur dedim oluyor bazen böyle.Bekledim bekledim bugün yaptım ve negatif çıktı.Umutlanmamak elde değil ya gerçekten çok üzüldüm ama nasip gerçekten ne zaman hayırlısıysa o zaman allah nasip etsin.Adetim in bu kadar gecikmesini de anlamadım en fazla 3 4 gün geçikirse gecikirdi belirti de Yok artık bilmiyorum hastalık olmasın daHala adet olmadım tam 7.günüm bugün umarım hamileyimdir ama ikisinin de hiçbir belirtisi yok eğer bugün de olmazsam yarın test alıp denicem
Herhangi birsey kullanmismiydin canim bu ay10.günüm ve hala adet olmadım belki gecikiyordur dedim oluyor bazen böyle.Bekledim bekledim bugün yaptım ve negatif çıktı.Umutlanmamak elde değil ya gerçekten çok üzüldüm ama nasip gerçekten ne zaman hayırlısıysa o zaman allah nasip etsin.Adetim in bu kadar gecikmesini de anlamadım en fazla 3 4 gün geçikirse gecikirdi belirti de Yok artık bilmiyorum hastalık olmasın da
Ne gibi meselaHerhangi birsey kullanmismiydin canim bu ay
Tanıştığımıza memnun oldum canım senin ismin de güzelmiş :))Güzel isim çok severim. Benim de Nermin :)
Canım yakı ne anlamdimKonu aç canım bilen olur illaki
Hap kür vb...Ne gibi mesela
Hayır hiç kullanmadım kür de sadece iki gün incir kürü yaptım o kadar iki hafta önce yapmıştım öyleHap kür vb...
Canım yakı ne anlamdim
Ha ben tekrar sandım sonradan aklıma geldi önceki oldugu kuzumEvet tatlim subatta dusuk yapmistim.yazmis olmam lazim sana:)
Yok bebem önceki...Rabbim sağlikli sihhatli eli ayaği duzgun salih ve saliha evlatlar nasip etsin isteyen herkese ennnnn tez zamanda insaAllahhhhhhhhhHa ben tekrar sandım sonradan aklıma geldi önceki oldugu kuzum
Canım ben yakı nin ne olduğunu bilmiyorum ki nasıl bir şey yani ilk kez duydumCanım bildiyimiz yakı. Sıcak duş alıp duştan sonra bele yapıştırılıyor ve ilişkiye giriliyor. O mıknatıs misali sperm yumurtaya daha da rahat şeyapsın diye yapılıyor :) yani kullanan çoğu kadın hamile kalmış
Amin balım inşalllahYok bebem önceki...Rabbim sağlikli sihhatli eli ayaği duzgun salih ve saliha evlatlar nasip etsin isteyen herkese ennnnn tez zamanda insaAllahhhhhhhhh