• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben yakı nin ne olduğunu bilmiyorum ki nasıl bir şey yani ilk kez duydum
yaki-nedir-nasil-kullanilir-300x233.jpg 23_5811_552x368.jpg

Kozlar günaydın adete beş gün var ve test yaptım negatif :( çok bekletiyor bizim bebekler ya neden ki

adet dönemi öncesi kurulık olur bende şimdi de kupkuru...
bel ağrısı var.:KK14: bebek yok bence

Canım bazı hamişlerin akıntıları çok olur bazıları kupkuru olur. Ben bu ay adet olduğum güne kadar hep ıslaktım. Kuruluk falan olmadı hiç

Kızlar benim bat 2 yada 3 ağustos, ben 28 temmuzda kan testi yaptırdım ve negatif çıktı, yani sonuç kesin negatif mi ?
Dün yani 30 temmuzda kahverengi akıntım geldi peçeteye çok az (normalde hiç gelmez) .yani eğer bu yerleşme ise, 2 gün öncesinde yaptığım testte negatif çıkması normalmi? Yada çok az bi değer çıkmazsı gerkirmiydi? Bu arada her ay olan akıntılarım bu ay hiç olmadı.Cevaplarsanız çok sevinirim.

Kızlar benim bat 2 yada 3 ağustos, ben 28 temmuzda kan testi yaptırdım ve negatif çıktı, yani sonuç kesin negatif mi ?
Dün yani 30 temmuzda kahverengi akıntım geldi peçeteye çok az (normalde hiç gelmez) .yani eğer bu yerleşme ise, 2 gün öncesinde yaptığım testte negatif çıkması normalmi? Yada çok az bi değer çıkmazsı gerkirmiydi? Bu arada her ay olan akıntılarım bu ay hiç olmadı.Cevaplarsanız çok sevinirim.

Canım geç döllenme olduğu zaman olabiliyor. Adet gününü bekle. Gelmezse bidaha kan ver inşaALLAH bebiştir :)

Canım geçen ay benimde kahverengi leke geldi sonra adet oldum ama inşallah sen hamiş sin dir

Back