Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gün aşırı değerlendirdik ama hamilelik belirtilerine dair ciddiye alıncak belirtim yok aynı şekilde bat a da

Ama senin daha var tatlım belirti için acele etme. Hem belirtisiz de oluyor o işler :)

canım ya nasıl katlandın bu kadarına demekki rabbim sana sabır veriyor.peki böyle bi adamdan çocuk yapmmasanmi s anki. ya daha kötü olursa

Canım şu yazdıklarına inan ne diyeceğimi bilemedim evlilik çabuk kuruluyor ama sonrasında tam anlamıyla vazgeçmek çok zor olur hele çocuğunda olursa psikolojik açıdan içinden çıkılmaz bi hal alır umarım bundan sonraki yıllarınız sevginiz geçmişin karanliğini yok edip güneş gibi doğar doğmaz evinize

canım ya nasıl katlandın bu kadarına demekki rabbim sana sabır veriyor.peki böyle bi adamdan çocuk yapmmasanmi s anki. ya daha kötü olursa

Belki daha iyi olur belki bebek onu adam yapar.

Daha yeniymişsin canım çokta şeyapmayın. Doktora gitmeyin sadece ovu günlerinde birlikte olun bi soru yoksa olucaktır inşaALLAH çok kasmayın canım doktora ne kadar erkenden gitmeye başlarsan o kadar çok yıpranırsın.

Vala canım düşün benim adet günüm düğün günüme denk geliyordu sırf şaşmasın diye adet geciktirici almadım ve düğün günü oldum ilk 2 ay korunduk ,aynen gitmicem artık akışına bıraktım istediği zaman gelsin

Benim de düğün günümde adetimdi :)))) ama eşimle sorunlarımız vardı stresten gecikti ilk kez. 2gün sonra balayına gittik balayında adet oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…