Katlanıyor işte ne güzel gözün aydın olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İkiz galiba. :) ailede ikiz var mı?
Amin canım seni yerimmmNe güzel demekki ikiz olma şansın çok yüksek. Değerlerin de çok katlanmış. Sen de istiyorsan Rabbim ikiz kısmet etsin İnşaALLAH :)
günaydınn kızlarr
ikiz galiba diyorsun da 120 den 4 gün sonra 1173 olmuş canım
Yine hayırlısı değere göre değil de belki olabilir :)
anladım konu da açmış fakat kimse de dememiş .. hakkında hayırlısıKız 17den 2gün sonra 120 demiş diye dedim :) 120,13 4 demiş bende onu 120,134 diye okudum ondan dedim ikiz diye))))
Merhaba kızlar
Bişey sormak istiyorum inş yardımcı olabilirsiniz
Rahim filmi çwktim ama adetimin başlangıcından itibaren 10. Gün olmuştu
Hamile oldaydım anlaşılır mıydı
Adet olmak istiyorum günüm gelmek üzere
Korkuyorum
(Fetüşe zarar veririmiş) hamile değildim ama yine de korku sardı
İçim bi rahatlasa
anladım konu da açmış fakat kimse de dememiş .. hakkında hayırlısı:)
Amin canım seni yerimmmAllahta sana tez vakitte bebiş nasip etsin ama sağlıklı tabi
Bana bunu çevrem de doktorum da söyledi:)) artışlar hızlı diye ama ikiz çocuğa bakmak zor. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinanladım konu da açmış fakat kimse de dememiş .. hakkında hayırlısı:)
amin canım hayırlısı.Bana bunu çevrem de doktorum da söyledi:)) artışlar hızlı diye ama ikiz çocuğa bakmak zor. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
İkiz olması için illa ki rakamların büyük olması gerekmiyor canım iki katından fazla katlanıyosa bile küçük rakamlarla dahi ikiz olabiliyoramin canım hayırlısı.
canım ben değerin 120 de 4 gün sonra 1000li rakama geldiği için dedim 4 kat artmamış diye, tamamen rakamlarla ilgili değil tabi ki, değeri düşük olup ultrasonda ikiz görünen de var, değer yükselip kat kat artıp ikiz olan da var, yüksek olup tek kese olan da var canım.. Rabbim hayırlısını versin dedim o yüzden..İkiz olması için illa ki rakamların büyük olması gerekmiyor canım iki katından fazla katlanıyosa bile küçük rakamlarla dahi ikiz olabiliyor
3 Temmuz’da regl oldum 19 Temmuz’da çwktirdimSelam canım hoş geldin. Test falan yaptırsaydın ya. Ben ihmal vermiyorum hamile olduğuna ama içinin rahatlamasını istiyorsan kan testi yaptır canım. Rahim filmini adetin 8.günü çekiyorlar diye biliyorum sende niye geç oldu?
3 Temmuz’da regl oldum 19 Temmuz’da çwktirdimbimiyorum
Bata yokDoktorlar yumurtlama gününe kadar yapıyorlar rahim filmini ondan adetin 8.günü yapıyorlar diye biliyorum ben. Şimdi bata ne kadar var?
Bata yok
Bat bugünolurum inşallah
Eğer olmazsam düşünemiyorum
KorkuyorumBelirtin falan var mı? Olmazsan yarın sabah idrarınla test yap
selam canımKorkuyorum
Çünkü hamile olsam bile çocuğa zarar gelicek
Yapamam test
Belirti var evet şişkinlik gerginlik
Korkuyorum
Çünkü hamile olsam bile çocuğa zarar gelicek
Yapamam test
Belirti var evet şişkinlik gerginlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?