Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de ovulyasyon testim 6 sinda pik oldu, 7 si catlamis dedi dr. Adete son 8 gunum kaldi.prolaktinim yuksek cikmisti dostinex iciyorum haftada 2 kere. Allah hepimizi sevindirsin bu ay insallah.

Selam cnm seninde benim gbi proloktinin yüksekmiş benim sana tavsiyem o dostinexsi içme onun yerine karabaş otunu iç çünkü dostinexde korunmamn laxım gebelik için ben 2 yıl içtim bir ile yaramadı onun yerine karabaş otu içtim degerlerim düzeldi şimdi 3 aylık hamileyim

Masallah canim, sag salim kucagina alirsin insallah. Ilk defa duydum nerden ala bilirim? Simdi testim 2 cizgi kan verdim aksama cevap cikacak.

Kız benim bata 4 gün kala test yaptım hamileyim idrarda çıkar test yapabilirsin
Oylemi husrana ugramak var .bide esime soyleyecegim isten gelince aliyor cok umutlaniyor o yuzden beklemek istiyorum adetim gelmezse oyle denerim ama bi yanimda hadi yap diyor.bu ay sogan kuru denedim biraz umutluyum o yuzden

Oylemi husrana ugramak var .bide esime soyleyecegim isten gelince aliyor cok umutlaniyor o yuzden beklemek istiyorum adetim gelmezse oyle denerim ama bi yanimda hadi yap diyor.bu ay sogan kuru denedim biraz umutluyum o yuzden
Bende cok mide bulantısı vardı bide bitmeyen kasık ağrısı ama ağrı dayanılmayacak gibi değildi sadece bu kadardı benim belirtilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…