- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.618
- 158
- 33
10 dk dan sonrasi gecerli olmuyor ins hamilesinizdir ama bu test sayilmaz artik
Bende öyle düşündüm canım aynen :) boşa ümitlemmiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 dk dan sonrasi gecerli olmuyor ins hamilesinizdir ama bu test sayilmaz artik
Anladım canım teşekkür ederimYok canım olmdı bende şükür
Canım nerden aldın peki fiyatı ne kadarBen elektronik ateşölçerle dil altından ölçüyordum bıraktım sonra artık yapmıyorum
Aynen canım doktora gidecem inşallah bakalımBu ay da olmadı desene
Anladım canım teşekkür ederim
Amin canım inşallah müjdeli haber alırız bizdeRica ederim canım Rabbim burda müjdeli haberi almal isteyen tüm herkese ve dünyanın neresinde olursa olsun bebek bekleyen tüm kadınlara hayırlı evlatlar nasip etsin amin
Canım nerden aldın peki fiyatı ne kadar
Rica ederim canım Rabbim burda müjdeli haberi almal isteyen tüm herkese ve dünyanın neresinde olursa olsun bebek bekleyen tüm kadınlara hayırlı evlatlar nasip etsin amin
Aynen canım doktora gidecem inşallah bakalım
Artış olmuş sonra düşmüş. Neden acaba? Şimdi adetini bekle bakalım ne çıkacak inşaALLAH tutunur bebişin
adetime 1 gün kala dün test yaptım kan testi sonuç yine negatif üstelik oran yine düşüktü bugun adet olmam gerekirdi ama olmadım sizce hala gebe olma ihtimalim var mı ?
Anladım canım teşekkür ederimEşim almış canım eczaneden sanırım. Fiyatını da bilmiyorum yani baküden aldı türkiyeden değil :)
İnşallah canımİnşaALLAH kötü bişey çıkmaz canım tez zamanda ard arda güzel haberlerimizi alalım
Bayanlar kırmızılari gördüm ben bugün
İnşallah canım üzülmemin nedeni bu ay inşallah olur diyodum nasip değilmiş bi daha ki aya inşallahHayırlısı olsun cnm sıkma rabbim rn güzel zamanı ayarlıyordur bende 11 ay bekledim evlilik yıl dönümümde hamilelik haberimi aldım sıkma canını bu ay olmaz gelecek ay olur
İnşallah canım üzülmemin nedeni bu ay inşallah olur diyodum nasip değilmiş bi daha ki aya inşallah
Yaaa inşallah canım yaa Meryem süresini ne zaman okudun adetliyken ne yaptın canım anlatır mısın bana rica ediyorumBen 1 yıl bekledim ve emin ol benden sonra evlenen kız kardeşim hamile kaldı doğum yaptı ablam hamile kaldı doğum yaptı baktım takınca olmuyor rabbime bıtaktım 41 gün meryem suresini okudum 3 aylık hamileyim çok şükür sizinde olur