Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rica ederim canım Rabbim burda müjdeli haberi almal isteyen tüm herkese ve dünyanın neresinde olursa olsun bebek bekleyen tüm kadınlara hayırlı evlatlar nasip etsin amin

Amin canım, Rabbim tüm hamilelere de bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

Artış olmuş sonra düşmüş. Neden acaba? Şimdi adetini bekle bakalım ne çıkacak inşaALLAH tutunur bebişin

adetime 1 gün kala dün test yaptım kan testi sonuç yine negatif üstelik oran yine düşüktü bugun adet olmam gerekirdi ama olmadım sizce hala gebe olma ihtimalim var mı ?

Hayırlısı olsun cnm sıkma rabbim rn güzel zamanı ayarlıyordur bende 11 ay bekledim evlilik yıl dönümümde hamilelik haberimi aldım sıkma canını bu ay olmaz gelecek ay olur
İnşallah canım üzülmemin nedeni bu ay inşallah olur diyodum nasip değilmiş bi daha ki aya inşallah

İnşallah canım üzülmemin nedeni bu ay inşallah olur diyodum nasip değilmiş bi daha ki aya inşallah

Ben 1 yıl bekledim ve emin ol benden sonra evlenen kız kardeşim hamile kaldı doğum yaptı ablam hamile kaldı doğum yaptı baktım takınca olmuyor rabbime bıtaktım 41 gün meryem suresini okudum 3 aylık hamileyim çok şükür sizinde olur

Ben 1 yıl bekledim ve emin ol benden sonra evlenen kız kardeşim hamile kaldı doğum yaptı ablam hamile kaldı doğum yaptı baktım takınca olmuyor rabbime bıtaktım 41 gün meryem suresini okudum 3 aylık hamileyim çok şükür sizinde olur
Yaaa inşallah canım yaa Meryem süresini ne zaman okudun adetliyken ne yaptın canım anlatır mısın bana rica ediyorum

Back