Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar ben geldimmmm :)))
Eşim şehir dılından geldi ve bizde hemen doktora gittik.
Doktorumuz erken gelmişsiniz belki keseyi göremeyebiliriz kan testi yaparız dedi ama ultrasonla bakınca miniğimizi gördük. 0,5 cm cik bir boncuk :))

2,5 hafta sonra tekrar gelin dedi kalp atışını duymak için, bu arada verdiği testleri yaptıracağım inşallah.
Doktor sonrası haber vereceğim demiştim. Rabbim sizlere ve tüm bebek isteyenleri sevindirsin inşallah aminnn :nazar:
Hayırlı olsun hcg değeriniz kaçtı gördüğünüzde

15 gun gecikti doktora tekrar gidemedim randevum gec saatte idi . Ultrasyonla bakti kist miyom yok dedi hormonlarina bakalim dedi o kadar .progestron hormonum dusuk gbi geldi ama blmiyrm gidince sorarim artik canim yaaa adet de olamadim sisdim vallaaa :KK14:
Nisan da benim de öyle oldu canım doktor Bana adet sokturucu verdi oyle adet oldum

Merhaba kızlar ben geldimmmm :)))
Eşim şehir dılından geldi ve bizde hemen doktora gittik.
Doktorumuz erken gelmişsiniz belki keseyi göremeyebiliriz kan testi yaparız dedi ama ultrasonla bakınca miniğimizi gördük. 0,5 cm cik bir boncuk :))

2,5 hafta sonra tekrar gelin dedi kalp atışını duymak için, bu arada verdiği testleri yaptıracağım inşallah.
Doktor sonrası haber vereceğim demiştim. Rabbim sizlere ve tüm bebek isteyenleri sevindirsin inşallah aminnn :nazar:
Amin hayırlı olsun canım allah kucağına almayı da nasip etsin

Canım peki nasıl anladın hamile olduğunu yani bana anlatır mısın birde canım adetin gecikmismiydi

Evet canım adetim gecikmişti normalde hep zamanında gelir , birde akıntım vardı bende gebelik testi alıp şansımı deneyeyim dedim şükür pozitif çıktı

Selam kızlar dün akşam 4 gün kala yaptığım test sabah baktığımda böyleydi sanki hayalet gibi bişey var ama bana öyle geliyordur dimi?
Sizce birşey var mıdır hatalı mı sayılır, bugün 3 gün kalmış oldu.
Kaç gündür yapıyodum bişey çıkmıyodu bunda da saatler sonra böyle sanki
20180707_185526.jpg

Selam kızlar dün akşam 4 gün kala yaptığım test sabah baktığımda böyleydi sanki hayalet gibi bişey var ama bana öyle geliyordur dimi?
Sizce birşey var mıdır hatalı mı sayılır, bugün 3 gün kalmış oldu.
Kaç gündür yapıyodum bişey çıkmıyodu bunda da saatler sonra böyle sanki Eki Görüntüle 2166362
10 dk dan sonrasi gecerli olmuyor :( ins hamilesinizdir ama bu test sayilmaz artik

Yaaa bende bugun le beraber 4 gün geciktim canım ama ara ara adet olacakmışım gibi bi his oluyo ağrı da oluyo anlamadım

Doktorum bana adet olacaköış gibi ağrın olabilir dedi kanama olmadığı sürece sorun yok dedi canım
Sen test yaptınmı peki 4 gün gecikmişsin adetlerin düzenli gelirmi

Doktorum bana adet olacaköış gibi ağrın olabilir dedi kanama olmadığı sürece sorun yok dedi canım
Sen test yaptınmı peki 4 gün gecikmişsin adetlerin düzenli gelirmi
Evet canım düzenliydi bi Nisan da 18 gün geciktim bi abla yakında hamile kalırsın demişti gecikince öyle oluyor muş ama bilmiyorum test yapmadım canın elimde test yok şimdi canım senin yerleşme kanaması oldu mu

Back