Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben adetime 3 gün kala yumurtlama testiyle öğrenmistim hamile olduğumu.Şimdi pasam doğdu da 3,5 aylık oldu bile.
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin:KK200:
(Bu arada 13 yıl bekledikten sonra gelen sürpriz yumurtam o benim:KK22:)
Hiçbir zaman ümitsizliğe düşmeyin bu konuda.

Ben adetime 3 gün kala yumurtlama testiyle öğrenmistim hamile olduğumu.Şimdi pasam doğdu da 3,5 aylık oldu bile.
Amin Allah oğlunu sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin allah bizlere de hamile kalmayı nasip etsin

Ne kadar da pozitif bir mesaj. Çok çok iyi geldi :) Rabbim evladına sağlıklı başarı dolu ömür versin analı babalı büyütsün inşallah :)

kızlar benım bata 5 kaldı ovulasyon testınde yapınca cıft cızgı cıkyor ama 6 gun varken normal gebelık testı yaptım tek cızgı cıktı
adete kadar sonuc degısebılırmı acaba

Amin Allah oğlunu sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin allah bizlere de hamile kalmayı nasip etsin

Ne kadar da pozitif bir mesaj. Çok çok iyi geldi :) Rabbim evladına sağlıklı başarı dolu ömür versin analı babalı büyütsün inşallah :)

Amin çok teşekkür ederim,dualarım sizinle:KK200:

Kizlarr doktora gittim bugun sonuc koca bi 0.100 gebelik yok cok uzuldum yaaa cok umitlenmistim bide progestron hormonum0.370 cikmis normalmi buuu anlamdim

15 gun gecikti doktora tekrar gidemedim randevum gec saatte idi . Ultrasyonla bakti kist miyom yok dedi hormonlarina bakalim dedi o kadar .progestron hormonum dusuk gbi geldi ama blmiyrm gidince sorarim artik canim yaaa adet de olamadim sisdim vallaaa :KK14:

Merhaba kızlar ben geldimmmm :)))
Eşim şehir dılından geldi ve bizde hemen doktora gittik.
Doktorumuz erken gelmişsiniz belki keseyi göremeyebiliriz kan testi yaparız dedi ama ultrasonla bakınca miniğimizi gördük. 0,5 cm cik bir boncuk :))

2,5 hafta sonra tekrar gelin dedi kalp atışını duymak için, bu arada verdiği testleri yaptıracağım inşallah.
Doktor sonrası haber vereceğim demiştim. Rabbim sizlere ve tüm bebek isteyenleri sevindirsin inşallah aminnn :nazar:

Merhaba kızlar ben geldimmmm :)))
Eşim şehir dılından geldi ve bizde hemen doktora gittik.
Doktorumuz erken gelmişsiniz belki keseyi göremeyebiliriz kan testi yaparız dedi ama ultrasonla bakınca miniğimizi gördük. 0,5 cm cik bir boncuk :))

2,5 hafta sonra tekrar gelin dedi kalp atışını duymak için, bu arada verdiği testleri yaptıracağım inşallah.
Doktor sonrası haber vereceğim demiştim. Rabbim sizlere ve tüm bebek isteyenleri sevindirsin inşallah aminnn :nazar:

Canım yaa çok sevindim Rabbim sağlıklı hamilelik yaşatsın inşallah :) darısı başımıza :)
Kaç haftalıksınız dedi dr?

Back