yok canimcanım ben hiç yapmadim . ama yapıp ise yarayanlari çok duydumTeşekkürler şekerim. Sen hiç yaptın mı soğan kürü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canimcanım ben hiç yapmadim . ama yapıp ise yarayanlari çok duydumTeşekkürler şekerim. Sen hiç yaptın mı soğan kürü?
yok canimcanım ben hiç yapmadim . ama yapıp ise yarayanlari çok duydum
canımlar naber
Canımcım iyilik senden naber?
Amin Allah oğlunu sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin allah bizlere de hamile kalmayı nasip etsinBen adetime 3 gün kala yumurtlama testiyle öğrenmistim hamile olduğumu.Şimdi pasam doğdu da 3,5 aylık oldu bile.
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin
(Bu arada 13 yıl bekledikten sonra gelen sürpriz yumurtam o benim)
Hiçbir zaman ümitsizliğe düşmeyin bu konuda.
iyi kuzum bende sorunlu annelere yönelik açtım grup benim gibiler için
Ben adetime 3 gün kala yumurtlama testiyle öğrenmistim hamile olduğumu.Şimdi pasam doğdu da 3,5 aylık oldu bile.
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin
(Bu arada 13 yıl bekledikten sonra gelen sürpriz yumurtam o benim)
Hiçbir zaman ümitsizliğe düşmeyin bu konuda.
Amin Allah oğlunu sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin allah bizlere de hamile kalmayı nasip etsin
Ne kadar da pozitif bir mesaj. Çok çok iyi geldi :) Rabbim evladına sağlıklı başarı dolu ömür versin analı babalı büyütsün inşallah :)
Amin çok teşekkür ederim,dualarım sizinle![]()
Canım doktor bir şey söylemedi mi sana iyi yada kötü diye bir de adetin gecikmismiydiKizlarr doktora gittim bugun sonuc koca bi 0.100 gebelik yok cok uzuldum yaaa cok umitlenmistim bide progestron hormonum0.370 cikmis normalmi buuu anlamdim
Merhaba kızlar ben geldimmmm :)))
Eşim şehir dılından geldi ve bizde hemen doktora gittik.
Doktorumuz erken gelmişsiniz belki keseyi göremeyebiliriz kan testi yaparız dedi ama ultrasonla bakınca miniğimizi gördük. 0,5 cm cik bir boncuk :))
2,5 hafta sonra tekrar gelin dedi kalp atışını duymak için, bu arada verdiği testleri yaptıracağım inşallah.
Doktor sonrası haber vereceğim demiştim. Rabbim sizlere ve tüm bebek isteyenleri sevindirsin inşallah aminnn![]()
Canım yaa çok sevindim Rabbim sağlıklı hamilelik yaşatsın inşallah :) darısı başımıza :)
Kaç haftalıksınız dedi dr?
Hayırlı olsun rabbim kucağında göstersin inşallah darısı bizlere :)Allah razı olsun canım benim. 5 haftalıkmış minik :)
Hayırlı olsun rabbim kucağında göstersin inşallah darısı bizlere :)