Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım malesef bazı sebeplerden dolayı adetten 1hafta sonda başladım. Aslan pençesi yapamam çünki Azerbaycanda yok öyle bişey sanırım bulamam. İncir kürü yaparım belki
Bende incir ve havuç kürünü önümüzde ki ay yapmayı düşünüyorum inşallah canım çok kişide fayda sağlamış

Bende incir ve havuç kürünü önümüzde ki ay yapmayı düşünüyorum inşallah canım çok kişide fayda sağlamış

Evet soğan kürü de öyle. Saraçoğlu soğan kürünün hemen ardından incir kürünü ya da aslan pençesini yapmayı öneriyor

Bu ay ben de önce soğan kürü, peşinden incir ve havuç kürü yapıcam inşallah, bi bakayım onun da tarifine.

Judy_K canım sen de böyle mi yapıcaksın, bir yerde kürü yaptıktan sonra 6 ay tekrarlamayın diyordu, burda ikinci adete 10 gün kala bir haftalık tekrarlayın demiş. Ve soğan kürü biter bitmez incir kürüne mi başlicaksın sen de? İncir prolaktin yükseltiyor diyorlar doğru mu acaba, bir kez denedim yumurtam çatlasın diye, çok şekerli tadı vardı.

Burda da soğan kürü adete on gün kaşa başlayın diyor. Benim anlamadığım soğan kürünü yaptık, incir kürüne hemen peşinden mi başlıyoruz yoksa diğer ay mı? Judy_K

Canım internette yazılanlara değil Saraçoğlunun.kendi dilinden olanı uygulamamız lazım bende internette yazılanı okuyup bekledim adetimden 1hafta geçmesini. Sonra bu videoyu gördüm pişman oldum zamanında yapmadığıma

Videoda Saraçoğlu iş sadece soğanla bitmiyor diyorlen telefondaki kadın sözünü kesiyor, sanırım incir küründen bahsedecekti devamında :)

Ayy inşaALLAH yerleşmedir :) cuma günü kan testi mi yapıcaksın? Niye şimdi yapmıyorsun?
canim ancak ozamana alabildim randevu bide hamile degilsemde muayne olmak istyrm 1 senedr olmuyor cunku Devlet hastanesinede bir kere 10 gun once gittim megatifdi bidaha gitmek istemedim bakalim hayirliisi insallah dedigin gibidir

Videoda Saraçoğlu iş sadece soğanla bitmiyor diyorlen telefondaki kadın sözünü kesiyor, sanırım incir küründen bahsedecekti devamında :)

Evet incir kürü de olur aslan pençesi de olur. Ben inciri yaparım belki. Senin kan değerlerin sonuçların var mı? Yani yaptırdın mı? Yaptırdıysan kürlerden sonra tekrar yaptır kanında hangi değer artmış gör. Pcolu kıza bak ne dedi

Canım ben adetin üçüncü günü gittim yaptırmaya ama dr yapmaya gerek yok rezervin gayet iyi bir sürü yumurtan var dedi. Pko var dedi bir de, yeni bir dr a gidicem bakalım. Ben bugün ballı bitkisel macuna da başladım geçen ay almıştım ama başlamadım. İçinde çam balı, adaçayı, hayır tohumu, aslanpençesi, civanperçemi, çörekotu var. Instagram sayfasında millet coşmuş şöyle iyi geldi böyle iyi geldi diye, inşallah kandırmaca değildir de faydasını görürüz.

Artış olmuş sonra düşmüş. Neden acaba? Şimdi adetini bekle bakalım ne çıkacak inşaALLAH tutunur bebişin

Bugun adetime 3 gün var ve hiçbi sancı karın ağrısı hissetmiyorum önceden adete bir iki gün kala çok sancım ağrım olurdu ölürdüm ağrıdan tersine 5 gün önce kasığımda şiddetli bi ağrı iğne batması gibi bi
Sancı hissettim şimdi ise birşey yok beklicem bakalım pazartesiye kadar kan tahlili yeniden yapıcam

İnşaALLAH canımm faydasını görürsün muhakkak. Evet videodaki kıza üzüldüm hastalıkları çok. Sesine yansıyor

İnşaALLAH güzel haberlerini alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…