Bende incir ve havuç kürünü önümüzde ki ay yapmayı düşünüyorum inşallah canım çok kişide fayda sağlamışYok canım malesef bazı sebeplerden dolayı adetten 1hafta sonda başladım. Aslan pençesi yapamam çünki Azerbaycanda yok öyle bişey sanırım bulamam. İncir kürü yaparım belki
Neden test yapmıyorsunkizlar ben hala adet olmadim 12 gun gecti iyice sabirsizlaniyorum artik cumaya kadar nasil beklicem dun akintiyla pembemsi bi kan gelmisdi daha da bisey yok olmadim daha adet
Bende incir ve havuç kürünü önümüzde ki ay yapmayı düşünüyorum inşallah canım çok kişide fayda sağlamış
Yapalım bakalım canım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahEvet soğan kürü de öyle. Saraçoğlu soğan kürünün hemen ardından incir kürünü ya da aslan pençesini yapmayı öneriyor
Bu ay ben de önce soğan kürü, peşinden incir ve havuç kürü yapıcam inşallah, bi bakayım onun da tarifine.Bende incir ve havuç kürünü önümüzde ki ay yapmayı düşünüyorum inşallah canım çok kişide fayda sağlamış
hadi bakalım insaAllah hayırlı haberlerini bekliyorumİyiyim canım şükür. Bende soğan kürüne başladım bakalım :)
Videoda Saraçoğlu iş sadece soğanla bitmiyor diyorlen telefondaki kadın sözünü kesiyor, sanırım incir küründen bahsedecekti devamında :)Canım internette yazılanlara değil Saraçoğlunun.kendi dilinden olanı uygulamamız lazım bende internette yazılanı okuyup bekledim adetimden 1hafta geçmesini. Sonra bu videoyu gördüm pişman oldum zamanında yapmadığıma
canim ancak ozamana alabildim randevu bide hamile degilsemde muayne olmak istyrm 1 senedr olmuyor cunku Devlet hastanesinede bir kere 10 gun once gittim megatifdi bidaha gitmek istemedim bakalim hayirliisi insallah dedigin gibidirAyy inşaALLAH yerleşmedir :) cuma günü kan testi mi yapıcaksın? Niye şimdi yapmıyorsun?
Neden test yapmıyorsun
ilk test yaptim silik czigi cikti hastahaneye 10 gun once kan testi verdim negatif sonra bi kac test daha yaptim tekrr silik cizgi cikti guvenemedim ilk hamilelgimde de hic cikmamisti Knda cikmisti test bende pek guvenilir olmuyor
hadi bakalım insaAllah hayırlı haberlerini bekliyorum
Videoda Saraçoğlu iş sadece soğanla bitmiyor diyorlen telefondaki kadın sözünü kesiyor, sanırım incir küründen bahsedecekti devamında :)
Canım ben adetin üçüncü günü gittim yaptırmaya ama dr yapmaya gerek yok rezervin gayet iyi bir sürü yumurtan var dedi. Pko var dedi bir de, yeni bir dr a gidicem bakalım. Ben bugün ballı bitkisel macuna da başladım geçen ay almıştım ama başlamadım. İçinde çam balı, adaçayı, hayır tohumu, aslanpençesi, civanperçemi, çörekotu var. Instagram sayfasında millet coşmuş şöyle iyi geldi böyle iyi geldi diye, inşallah kandırmaca değildir de faydasını görürüz.Evet incir kürü de olur aslan pençesi de olur. Ben inciri yaparım belki. Senin kan değerlerin sonuçların var mı? Yani yaptırdın mı? Yaptırdıysan kürlerden sonra tekrar yaptır kanında hangi değer artmış gör. Pcolu kıza bak ne dedi
Artış olmuş sonra düşmüş. Neden acaba? Şimdi adetini bekle bakalım ne çıkacak inşaALLAH tutunur bebişin
Canım ben adetin üçüncü günü gittim yaptırmaya ama dr yapmaya gerek yok rezervin gayet iyi bir sürü yumurtan var dedi. Pko var dedi bir de, yeni bir dr a gidicem bakalım. Ben bugün ballı bitkisel macuna da başladım geçen ay almıştım ama başlamadım. İçinde çam balı, adaçayı, hayır tohumu, aslanpençesi, civanperçemi, çörekotu var. Instagram sayfasında millet coşmuş şöyle iyi geldi böyle iyi geldi diye, inşallah kandırmaca değildir de faydasını görürüz.
Bugun adetime 3 gün var ve hiçbi sancı karın ağrısı hissetmiyorum önceden adete bir iki gün kala çok sancım ağrım olurdu ölürdüm ağrıdan tersine 5 gün önce kasığımda şiddetli bi ağrı iğne batması gibi bi
Sancı hissettim şimdi ise birşey yok beklicem bakalım pazartesiye kadar kan tahlili yeniden yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?