Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar öncelikle bebek bekleyen herkesi tebrik eder tez vakitte kucağınıza almanızı dilerim.
Benim adetime 5 gün var hem idrar hem kan testi yaptırdım ama sonuç negatif sizce 5 gün sonra adet günümde hamile çıkma ihtimalim var mı yani döllenme henüz olmamış olabilir mi ?

Merhaba hanımlar öncelikle bebek bekleyen herkesi tebrik eder tez vakitte kucağınıza almanızı dilerim.
Benim adetime 5 gün var hem idrar hem kan testi yaptırdım ama sonuç negatif sizce 5 gün sonra adet günümde hamile çıkma ihtimalim var mı yani döllenme henüz olmamış olabilir mi ?

Tabiki olabilir canım adet olana kadar umut var. İnşallah adetin 1-2gün geçsin bir daha kan testi yap. Kanda değer tam olarak kaç çıktı?

Günaydın diyimi Fatma sana :))))) evet Cnm çok şükür 18 haftalık olduk teyzesi kızım olucak kısmetse iğneyi ilk vurulduğum ay olmadı zatrn biliyorsun ikinci ay çift çizgiyi gördük inanamadım çok şükür Cnm rabbime .

kuzum ben gizem :))))) günaydın buarrada

hemen adet olmak istiyorum öbür ayı beklemek iiçin benim durum zor ama Allah ne derse o

Tercih senin güzelim. Ben de doktora gitme derim ama. Gördün mü kız türkiyede en iyi doktorlara gittim diyor. Bence evde doğal bişeyler yap.

Bunu da izle :)

Bu ay aspir setine başlıyorum. C-life ballı bitkisel macun da aldım ama önce aspir setini kullanayım diyorum bilemedim ikisinin de kullanım süresi 3 ay. Ara verip tekrar kullanabiliyorsun.

Tercih senin güzelim. Ben de doktora gitme derim ama. Gördün mü kız türkiyede en iyi doktorlara gittim diyor. Bence evde doğal bişeyler yap.

Bunu da izle :)

Judy_K Judy_K canım sen adetin 3. günü mü başladın soğan kürüne? Peki 20 gün yapıp testere dişli aslan pençesi kürüne geçicek misin ?

Back