Öyle tabi canım zaten çok takmıyorum henüz 5 ay oldu ve sancım aşırı çok olunca doktorum bi ultrasonla bakalım dedi baktık kist tarzı bişey yok elhamdulillah temiz, bekliyoruz bakalım :)
Yok baktırmadım, takip edeyim bu ay da çok sancılı olursa bakayım , teşekkür ederim :)Canım tüplerine baktırdın mı? Benim de 6-7ay önce baya sancılarım vardı her ay doktora gidiyordum ki bu sefer kistim var diye. Çıkmıyordu çok şükür ama sancılarım devam ediyordu. Doktorum tüp kontrolünü önerdi Yaptım, sol tüpüm tıkalıymış açtırdım o zamandan beridir sancım yok.
Günaydın Nermin cim iyi çok şükür diyelim sen nasılsın napıosunGünaydın canlar
Nasılsınız? Napıyorsunuz? Nerdesiniz?
Gunaydin tatlimm uyumusum sukur iyi dinlendim. Kahvalti edecegiz. Sen nasilsin iyi misin?Günaydın canlar
Nasılsınız? Napıyorsunuz? Nerdesiniz?
Oooo nerelerdesin Cnm napıyorsun :) slm bu arada kızlar nasılsınız .
Günaydın Nermin cim iyi çok şükür diyelim sen nasılsın napıosun
Gunaydin tatlimm uyumusum sukur iyi dinlendim. Kahvalti edecegiz. Sen nasilsin iyi misin?
Tuplerin komtrolunu nasil yapiyorlar acaba? Benim de sancili olur rahimden parca bile aldilar bir sey cikmadi.. tuplere bakalim falan da demediler..
Yemi evli sayılırız ikimiz deeBende 1 buçuk
Günaydın canlar
Nasılsınız? Napıyorsunuz? Nerdesiniz?[/QUOTEiyiyim canım sen nasılsın? ben aynı günleri kovalamaktayim
üzülme canim vardir bir hayir insallah tekrar hamile kalir ve bebegini saglikla kucagina alirsin artik hamile kalmak cok zor ve kaldigim zamanda.malesef coğu dusukle ve kimyasal gebelikle sonuclaniyo hormonlardanmi ne etragimda bebegi olmayan o kadar insan var ki benim de 1 senedir olmuyo Allah isteyen herkese nasip etsin
Bence tekrarla canim gec dollenme olabilirkizlarrr benim adetim geceli 9 gun oldu test yaptim yine silik cizgi cikti 5 gun once kamda 0.100 yani negatifdi sonucc iyice kafam karisdi kan testini tekrarlasama miki yaaaaa
herkes olsa kanda cikardi once kanda cikar testler bozukuktur falan diyorrr en iyisii ben tekrarlim kan testini bole kafam da soru isareti kalacaginaBence tekrarla canim gec dollenme olabilir
mrbmerhaba kızlar
uzulme canim hayirlisi olsun bende suphelerdeyim kafam iyice karisti 1 senedir isitiyorum bende ama nasip bakalim hersey bir oglum var 4 yasinda 2.ci olsun diye 1 senedir ugrasyrm bu ay tesste cikti kanda cikmadi sonra test yaptim yine cikti anlamadik gitti valla bu isten biseyyumurtlamadım bu ay ona üzülüyorum biraz ya hep yumurtlamıyosam diye cunku biraz pcoluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?