Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle tabi canım zaten çok takmıyorum henüz 5 ay oldu ve sancım aşırı çok olunca doktorum bi ultrasonla bakalım dedi baktık kist tarzı bişey yok elhamdulillah temiz, bekliyoruz bakalım :)

Canım tüplerine baktırdın mı? Benim de 6-7ay önce baya sancılarım vardı her ay doktora gidiyordum ki bu sefer kistim var diye. Çıkmıyordu çok şükür ama sancılarım devam ediyordu. Doktorum tüp kontrolünü önerdi Yaptım, sol tüpüm tıkalıymış açtırdım o zamandan beridir sancım yok.

Canım tüplerine baktırdın mı? Benim de 6-7ay önce baya sancılarım vardı her ay doktora gidiyordum ki bu sefer kistim var diye. Çıkmıyordu çok şükür ama sancılarım devam ediyordu. Doktorum tüp kontrolünü önerdi Yaptım, sol tüpüm tıkalıymış açtırdım o zamandan beridir sancım yok.
Yok baktırmadım, takip edeyim bu ay da çok sancılı olursa bakayım , teşekkür ederim :)

Günaydın canlar :KK73:
Nasılsınız? Napıyorsunuz? Nerdesiniz? :KK3:
Gunaydin tatlimm uyumusum sukur iyi dinlendim. Kahvalti edecegiz. Sen nasilsin iyi misin?
Tuplerin komtrolunu nasil yapiyorlar acaba? Benim de sancili olur rahimden parca bile aldilar bir sey cikmadi.. tuplere bakalim falan da demediler..

Gunaydin tatlimm uyumusum sukur iyi dinlendim. Kahvalti edecegiz. Sen nasilsin iyi misin?
Tuplerin komtrolunu nasil yapiyorlar acaba? Benim de sancili olur rahimden parca bile aldilar bir sey cikmadi.. tuplere bakalim falan da demediler..

Afiyet olsun cancağızım :) rahim filmi çekiliyor canım. Uzanıyorsun masaya ginekolojik muayene gibi. Yukarda da.bi röntgen aleti okuyor. Alttan sıvı veriyorlar rahme. O sıvı rahimden tüplere yolculuk yaparken yukardakı röntgen aleti de şipşak yapıyo :confused:

üzülme canim vardir bir hayir insallah tekrar hamile kalir ve bebegini saglikla kucagina alirsin artik hamile kalmak cok zor ve kaldigim zamanda.malesef coğu dusukle ve kimyasal gebelikle sonuclaniyo hormonlardanmi ne etragimda bebegi olmayan o kadar insan var ki benim de 1 senedir olmuyo Allah isteyen herkese nasip etsin :emir_bebek::KK200:

41 gün boyunca meryem sureai okuyun rabbim nasip ediyor benim öyle oldu arkadaşımda okudu onunda 41.gün evlat haberini aldı

kizlarrr benim adetim geceli 9 gun oldu test yaptim yine silik cizgi cikti 5 gun once kamda 0.100 yani negatifdi sonucc iyice kafam karisdi kan testini tekrarlasama miki yaaaaa :KK43:

yumurtlamadım bu ay ona üzülüyorum biraz ya hep yumurtlamıyosam diye cunku biraz pcoluyum
uzulme canim hayirlisi olsun bende suphelerdeyim kafam iyice karisti 1 senedir isitiyorum bende ama nasip bakalim hersey bir oglum var 4 yasinda 2.ci olsun diye 1 senedir ugrasyrm bu ay tesste cikti kanda cikmadi sonra test yaptim yine cikti anlamadik gitti valla bu isten bisey :63:

Back