Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Genelde alan olmuyor okuduğm kadarıyla, gecikince yapma taraftarıyım boşuna hüsrana uğramamak içinnn çünk bazen negatif çıkıp bat gecikip pozitif cıktıgı olabiliyor boşuna üzüntü yaşanıyor

bence de haklısınız, bekliyorum sabırla bugün de bitti sayılır kaldı bata 4

Maalesef adet oldum ama şaşkınım ilk defa 5 gün geç oldu hiç şaşmazdı :işsiz:
benimde hic sasmazdi.ilk ve 2.hamileligimde gec gelmisti adetim.annem vucudun cocuk ariyo hamile kalcan sen demisti.sonraki ay hamile kalmistim.eski insanlar oyle dermis.ins.birdahaki ay kalirsin

benimde hic sasmazdi.ilk ve 2.hamileligimde gec gelmisti adetim.annem vucudun cocuk ariyo hamile kalcan sen demisti.sonraki ay hamile kalmistim.eski insanlar oyle dermis.ins.birdahaki ay kalirsin
İnşallah hayr ile canım , ilk defa duydum ama hoşuma gitti .. eğer önümüzdeki ay hamile olursam size yazacağım inşallah :KK68:

İyi akşamlar herkese benimde bat 2 gebelik testi yaptım coz zor gözüken çizgi var bı bakarmısınız

Eklentiler

• C566780D-9F36-43E1-BEFB-6F6872BA6279.jpeg
    C566780D-9F36-43E1-BEFB-6F6872BA6279.jpeg
    23,3 KB · Görüntüleme: 39
Öyle tabi canım zaten çok takmıyorum henüz 5 ay oldu ve sancım aşırı çok olunca doktorum bi ultrasonla bakalım dedi baktık kist tarzı bişey yok elhamdulillah temiz, bekliyoruz bakalım :)
Benim de 9 ay oldu canım ama biz daha yeni karar verdik çocuk için 2 yada 3 ay oldu benim de geçen ay 2 gün erken oldum ama çok sancım vardı benimde bir şey çıkmadı çok şükür insan vücudu işte değişiyor

Benim de 9 ay oldu canım ama biz daha yeni karar verdik çocuk için 2 yada 3 ay oldu benim de geçen ay 2 gün erken oldum ama çok sancım vardı benimde bir şey çıkmadı çok şükür insan vücudu işte değişiyor
Öyle gerçekten temiz oluşuna sevindim canım , rabbim hayırlı bi evlat nasip etsin , bende 9 aylık evliyim 5 ay oldu bu ay karar vereli :)

Çok sağol ama işte tutamıyorum kendimi alışkanlık oldu
Biliyorum beklemesi zor çalışıyor musun ? Eğer çalışmıyorsan seni oyalayacak bi hobi bulsan hem stres yapmazsın hemde bekleyip kendini yormazsın , beklemek çok yorucu biliyorum ...

Back