Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar merhaba ben sabah şüphelenip bı test yaptım ve adetime 4 gün var bu şekilde çıktı sizce gebelik varmi
Silik çizgi var canım evet, bekle bakalım kesinleşsin, nasıl şüphelendin peki? :dondurma: Benim de bat'a üç gün var, dün karnım bekim ağrıdı, beyaz (su gibi) akıntım oldu, adet oluyorum galiba dedim ama yok şimdilik.

Aynen özlendiniz bende yazayım dedim canım tedavi falan Yok araya hastalık cenaze falan girdi hep yarıda kaldı inşallah bu aydan sonra gidecem doktora sen n’aptın peki

Allah kolaylık versin canım ihmal etme başla tedavine. Ben soğan kürüne başladım iki gündür. Bu ay yapiyim rahmim temizlensin. Önümüzdeki ay gidicem inşaALLAH doktora

Kızlarr gunaydın,
dün gece rüyamda hamilelik testi yapıyordum veee pozitif:KK73:. Sonra inanmayıp eczaneye gidiyordum bir yandan da adet olmuşum :KK43: Bu nasıl olur nasıl olur diye düşünürken yeni testler alıp alıp yapıyordum ve hepsi pozitif çıkıyordu:KK52: ama bir yandan da adetim devam ediyor pedlerim doluyordu çok değişikti :mad:uyanınca hem sevindim hem üzüldüm :KK42: Sonra dedim ki bu bir işaret, en iyisi bir test alayım. Test aldım yapıcam bi ara.. Bat 3 benim. Sizce bugün içinde yapsam doğru sonuç verir mi??
Kasıklarımdaki ağrı adet öncesi hep olduğundan onu belrtiden saymıyorum yoksa o var bel ağrısı ile beraber sadece..:KK17:

Silik çizgi var canım evet, bekle bakalım kesinleşsin, nasıl şüphelendin peki? :dondurma: Benim de bat'a üç gün var, dün karnım bekim ağrıdı, beyaz (su gibi) akıntım oldu, adet oluyorum galiba dedim ama yok şimdilik.

Kız sen soğan kürü yaptın mı? Yapmadıysan yap. Miyom vardı sende hatırladığım kadarıyla. Saraçoğlu dedi miyomu olanlar da kullansınlar diye. Bende 2gündür yapıyorum

Kızlarr gunaydın,
dün gece rüyamda hamilelik testi yapıyordum veee pozitif:KK73:. Sonra inanmayıp eczaneye gidiyordum bir yandan da adet olmuşum :KK43: Bu nasıl olur nasıl olur diye düşünürken yeni testler alıp alıp yapıyordum ve hepsi pozitif çıkıyordu:KK52: ama bir yandan da adetim devam ediyor pedlerim doluyordu çok değişikti :mad:uyanınca hem sevindim hem üzüldüm :KK42: Sonra dedim ki bu bir işaret, en iyisi bir test alayım. Test aldım yapıcam bi ara.. Bat 3 benim. Sizce bugün içinde yapsam doğru sonuç verir mi??
Kasıklarımdaki ağrı adet öncesi hep olduğundan onu belrtiden saymıyorum yoksa o var bel ağrısı ile beraber sadece..:KK17:

Canım yarın sabah inşallah ilk idrarınla yap. Güüzel haberlerini bekliyoruz. Rüyalara da takma biz neler neler gördük hamilelikle ilgili ama bak yok bebiş :110:

Back