Aynen 5 ay önce kimyasal gebelik gecırdım aynı belirtilerı yasıyorum o yüzden heveslendimİşte ne kadar takılırsak vücut o kadar kasılıyor takmamaya çalışacağız
Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin :)Aynen 5 ay önce kimyasal gebelik gecırdım aynı belirtilerı yasıyorum o yüzden heveslendim
Teşekkür ederim sende durumlar nedir canımRabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin :)
Cok belli belirsiz bir gordum bir kayboldu gibi oldu canim... bir de fotoda cok iyi gorunmeyebiliyor bir de efekt yaparak atar misin?Aynen 5 ay önce kimyasal gebelik gecırdım aynı belirtilerı yasıyorum o yüzden heveslendim
Amin canım inşallah isteyen herkese Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsinBakalım bekleyelim Rabbim en hayırlısını en doğru zamanda versin :)
Ben 9 aylık evliyim 5 aydır bekliyoruz , bu ay 5 gün geçti mazeretim tam oldu sanmıştım bu gün mazeret oldum , bu ay da nasip değilmiş :)Teşekkür ederim sende durumlar nedir canım
İnş vardır canım bak bakalımCok belli belirsiz bir gordum bir kayboldu gibi oldu canim... bir de fotoda cok iyi gorunmeyebiliyor bir de efekt yaparak atar misin?
Allah gönlüne göre versin herşeyin bi vakti var rabbim ol diyince olucak inş en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruzBen 9 aylık evliyim 5 aydır bekliyoruz , bu ay 5 gün geçti mazeretim tam oldu sanmıştım bu gün mazeret oldum , bu ay da nasip değilmiş :)
Var gibi yok gibi bişey gördüm ama benİnş vardır canım bak bakalım
Amin inşallah canım :)Allah gönlüne göre versin herşeyin bi vakti var rabbim ol diyince olucak inş en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz
Cok belli belirsiz bir gordum bir kayboldu gibi oldu canim... bir de fotoda cok iyi gorunmeyebiliyor bir de efekt yaparak atar misin?
Hayaletin bi tik otesinde gorunuyor bence (yani daha silik) hadi insallah canim. Insallah guzel haberini aliriz.İnş vardır canım bak bakalım
Banada öyle geldi sanki çok silik ama var gibi :)Hayaletin bi tik otesinde gorunuyor bence hadi insallah canim. Insallah guzel haberini aliriz.
Sen de once bi goremedin ama demi? Hayirlisi ya rabbim kalbine gore versin..Banada öyle geldi sanki çok silik ama var gibi :)
Yok önce göremedim sonra daha dikkatli bakınca gördüm gibiSen de once bi goremedin ama demi? Hayirlisi ya rabbim kalbine gore versin..
Elimde bitanedaha gebelik testı var ve yapmamak için zor tutuyorum kendımıHayaletin bi tik otesinde gorunuyor bence (yani daha silik) hadi insallah canim. Insallah guzel haberini aliriz.
Sabah yap canim hadi dusunme dahaElimde bitanedaha gebelik testı var ve yapmamak için zor tutuyorum kendımı
Aynen bekliyorum bakalım inş rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsinSabah yap canim hadi dusunme daha
Hem sabah daha belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?