Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yoo ele hemişeki axıntımdı. Dünen yumurtlama axıntısı kimi axıntım var idi. Deyerlendirdik axşam. Day bilmirem dünen idi ya yox. Ama menim yumurtlamam 16-cı 17ci gun falan olurdu. Soğan suyu yeqin yumurtanı böyüdüb çatladıb. Deqiq bilmirem.

Aslında böyütmür yumurtanı yani öyle bi özelliyi yok diye biliyorum :/

Ayyyyy canımmmm benim hoş geldin ablacığım neler oldu anlat. İnşaALLAH hayırlıdır

canım Allah bilir hayırlı mı degil mi artık.

şimdi bende ki durum şu. pco luyum gibi görünüyor. defalarca test ve ultrasona girdim hala da devam ediyorum. aşılamaya daha gecilmedi. klomen kullandım bu ay ama ultrasonda hiç yumurta yoktu adetin 3. günü yine gidicem.

eşimin tahlilinde de sperm ileri hareket ve şekil bozuklugu cıktı testi yenilediler yine aynısı cıkarsa ürolojiye gidecek.

canım Allah bilir hayırlı mı degil mi artık.

şimdi bende ki durum şu. pco luyum gibi görünüyor. defalarca test ve ultrasona girdim hala da devam ediyorum. aşılamaya daha gecilmedi. klomen kullandım bu ay ama ultrasonda hiç yumurta yoktu adetin 3. günü yine gidicem.

eşimin tahlilinde de sperm ileri hareket ve şekil bozuklugu cıktı testi yenilediler yine aynısı cıkarsa ürolojiye gidecek.

Canım yaa Rabbim yardımcın olsun inşallah. Eşinin ileri hareketliliği için keçiboynuzu kürü öneriliyor canım. Yokluğunda baya bilgilendim burda. Artık her konuda fikrim var sayılır. İ. Saraçoğlunun keçiboynuzu kürü videosunu izle. Baya etkili diyorlar. Pco için bişey diyemiycem tatlım.
Benim de henüz bişeyim yok. Benim tüp hafif tıkalıymış aralıkta açtılar ama henüz bişey yok ortada :( belki zamanı değildir. Sabırla bekliyoruz canım

Benmde bat 5 gün kaldırıldı bugün test yaptim böyle cıktı

20180629_194734.jpg
20180629_194734.jpg

Olsun canım bi daha ki aya denemelere devam insan vücudu değiştikçe adet te arada değişebiliyor canım
Öyle tabi canım zaten çok takmıyorum henüz 5 ay oldu ve sancım aşırı çok olunca doktorum bi ultrasonla bakalım dedi baktık kist tarzı bişey yok elhamdulillah temiz, bekliyoruz bakalım :)

Back