Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu da denedim canim hic dusuenmedgm zamanlar da oldu ama tutmadi bi turlu. Insallah bu ay tutar..

Sogan kuru meselesi mi
Bilemiycem artık ben zaten herşeye küskünüm keyfim yok. Canım hiç bişey yapmak istemiyo. Bir tarafdan da o söyleniyo. Naapacağımı şaşırdım artık. Çok sıkıldım herşeyden

Bilemiycem artık ben zaten herşeye küskünüm keyfim yok. Canım hiç bişey yapmak istemiyo. Bir tarafdan da o söyleniyo. Naapacağımı şaşırdım artık. Çok sıkıldım herşeyden
Ohooo kapip koyvermek yakismiyor hic sana... haydi bi silkelen kendine gel hic aliskin degilim sizi gayet guclu gordum ben ayaklari uzerinde durann
Ne istedigini bilen guclu kuvvetli kizlarsiniz? Hayirdir?

Ohooo kapip koyvermek yakismiyor hic sana... haydi bi silkelen kendine gel hic aliskin degilim sizi gayet guclu gordum ben ayaklari uzerinde durann
Ne istedigini bilen guclu kuvvetli kizlarsiniz? Hayirdir?
O güçlünün içinde ne fırtınalar kopuyo. Hep öyle oluyo ya zaten. Bu akşam keyifsizim. Modum çok düşük. Sıkılıyorum. Yeni güne güzel başlarım belki bilemem. Ve güçlü)

mrb kizlar benim adetim 8 gun gecti zaten duzensizdir adetlerim.ama ilk defa gebelik testinde silik cizgi cikti hemde iki kere ama kan tahlili negatif kafam cok karisti

mrb kizlar benim adetim 8 gun gecti zaten duzensizdir adetlerim.ama ilk defa gebelik testinde silik cizgi cikti hemde iki kere ama kan tahlili negatif kafam cok karisti
Kan testi kesin sonuç maalesef bende 4 gün geçtiğinde kan testi yaptım negatifti 15.gün tekrar yaptım pozitif eğer adet olmazsanız yine yaptırısınız..

Soğan kürü de var tabi.
Kötü abla o. Kardeşine ilgisizleşti son zamanlar. Ondan küsüm
Bak şindi de duygu sömürüsü yapıyo ben küstüğüm için vicdan azabı çekeyim istiyo
ahahha .. herkes kendi derdinde işte kuzum abla kardeş de olsa öyle

Kan testi kesin sonuç maalesef bende 4 gün geçtiğinde kan testi yaptım negatifti 15.gün tekrar yaptım pozitif eğer adet olmazsanız yine yaptırısınız..
Gerçekten mi şu an bana büyük bir unut oldunuz ... Bende adeti 3 gün geçince yaptım negatif çıktı şimdi 5 . Gün doktor 8. Gün gel tekrar yapalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…