Bi bizim konudayım, bi de bdv’nin ilgimi çeken konularında)) o kadar))uyduruyor demekk kızz Judyy bana bak çevresi yokmuş bak:)
Sen de arada gel o vakit buraya da yaz..
daha çok nerelerde geçiriyorsun BDV zaten 1 numara galiba:)
Küsüm ondan sardım onauyduruyor demekk kızz Judyy bana bak çevresi yokmuş bak:)
Sen de arada gel o vakit buraya da yaz..
daha çok nerelerde geçiriyorsun BDV zaten 1 numara galiba:)
Sogan kuru meselesi miHerşeye de küsüyor zaten
Onu da denedim canim hic dusuenmedgm zamanlar da oldu ama tutmadi bi turlu. Insallah bu ay tutar..ben olsam kullanmazdım erken gebelik testini.. hem gerek yok o kadar paraya, hem de o beğenmediğin normal testler 2 gün kala bile gösteriyor...
Başka şeyler yap zamanını geçirecek bence kafanı buna verme bak o zaman hemen kalacaksın demedi deme
Bilemiycem artıkSogan kuru meselesi mi
Ohooo kapip koyvermek yakismiyor hic sana... haydi bi silkelen kendine gel hic aliskin degilim sizi gayet guclu gordum ben ayaklari uzerinde durannBilemiycem artıkben zaten herşeye küskünüm keyfim yok. Canım hiç bişey yapmak istemiyo. Bir tarafdan da o söyleniyo. Naapacağımı şaşırdım artık. Çok sıkıldım herşeyden
O güçlünün içinde ne fırtınalar kopuyo. Hep öyle oluyo ya zaten. Bu akşam keyifsizim. Modum çok düşük. Sıkılıyorum. Yeni güne güzel başlarım belki bilemem. Ve güçlü)Ohooo kapip koyvermek yakismiyor hic sana... haydi bi silkelen kendine gel hic aliskin degilim sizi gayet guclu gordum ben ayaklari uzerinde durann
Ne istedigini bilen guclu kuvvetli kizlarsiniz? Hayirdir?
Yaa hayırlısı canım inşallah isteyen herkese anne olmayı nasip ederGünaydın tatlım. Benim ablama da doktoru demiş. Bunca yıldır yanlış deniyorsunuz senin rahmin ters demiş. Şimdi tersten yeni denemeye başladılar inşaALLAH olur.
Sogan kuru meselesi mi
mrb kizlar benim adetim 8 gun gecti zaten duzensizdir adetlerim.ama ilk defa gebelik testinde silik cizgi cikti hemde iki kere ama kan tahlili negatif kafam cok karisti
Yumurtlamın çatladı 7 gün önce bugünde lekelerim gelmeye başladı pembe acaba yerleşmeden olabilirmi
Kan testi kesin sonuç maalesefmrb kizlar benim adetim 8 gun gecti zaten duzensizdir adetlerim.ama ilk defa gebelik testinde silik cizgi cikti hemde iki kere ama kan tahlili negatif kafam cok karisti
ahahha .. herkes kendi derdinde işte kuzum abla kardeş de olsa öyleSoğan kürü de var tabi.
Kötü abla o. Kardeşine ilgisizleşti son zamanlar. Ondan küsüm
Bak şindi de duygu sömürüsü yapıyo ben küstüğüm için vicdan azabı çekeyim istiyo
İnşallah bende pozitifi gorurum beklemedeyimKan testi kesin sonuç maalesefbende 4 gün geçtiğinde kan testi yaptım negatifti 15.gün tekrar yaptım pozitif eğer adet olmazsanız yine yaptırısınız..
Gerçekten mi şu an bana büyük bir unut oldunuz ... Bende adeti 3 gün geçince yaptım negatif çıktı şimdi 5 . Gün doktor 8. Gün gel tekrar yapalım dediKan testi kesin sonuç maalesefbende 4 gün geçtiğinde kan testi yaptım negatifti 15.gün tekrar yaptım pozitif eğer adet olmazsanız yine yaptırısınız..
canim bende cok umutlandim yaaa insallah guzel haberler alriizGerçekten mi şu an bana büyük bir unut oldunuz ... Bende adeti 3 gün geçince yaptım negatif çıktı şimdi 5 . Gün doktor 8. Gün gel tekrar yapalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?