Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 3-4 saattir kahverengi akıntım devam ediyor 1pedi doldurmadı. Ama ağrılarım çok şiddetli kıvranıyorum

kuzum ben cok kılo aldım antidepresan içtigim için. şimdi diyet gruplarıo ile birlikte diyet yapıyorum nasipse 92 ile başladım 87,9 dayım
demekki psikolojik durumlar kilo almaya müsait oluyor.ya ne bilim böyle i öyle görünce bana yakisirmis.gerci hepimize yakışır yaaa

yumurtlama günlerini takip etmemiz lazım ben gün asırı yapmayı ve sabah yapmayı tercih ediyorum

kuzum benimde oyle oluyor sonra kana dönüyor eskiden böle degildi son aylardır kahverengi sonra kırmızı

Benim ilk kez oluyor. Evlenmeden öncr ne güzeldi ya ağrısız gününde normal adet olurdum şimdi her ay kafa karıştırıcı belirtiler şiddetli ağrılar. ;(

Benim ilk kez oluyor. Evlenmeden öncr ne güzeldi ya ağrısız gününde normal adet olurdum şimdi her ay kafa karıştırıcı belirtiler şiddetli ağrılar. ;(

stres de yapıyoruz kuzum psıkolojı cok etkılıyor bunları bizim aklımız hep orda ya cok etkileniyor

ay canım yaaaaa hadi bakalıııımmmmm hic belirti varmı. bende hicbisey yok belirti namına
4 gündür iştahım çok açıldı, canım herşeyi çekiyor. Günde sadece 2 kez yiyen biri olarak garibime gitti bu durum. 1 haftadır çok gazım var ayıptır söylemesi, gaz maskesi alacağım eşime artık, ölmesin herif çok halsızım, yorgunum, 1 haftadır hiç dışarı çıkmadım. Ara ara rahmimde batmalar oldu, şimdi sanki çekiyorlar rahmimi. Ayrıca tam şeyimin içine sancı giriyor bıçak gibi, karnım şiş şiş oturuyorum. Birde çok sinirliyim kaç gündür.

Aynı benim belirtiler ama inşaALLAH akıbetin benim gibi olmaz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…