- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
hadi bakalım ya güzel haberler duymak istiyorum .bizde umut olur
ayyy tek ben değilmişim. kızlar yaaa sanki eminim bu ay birilbirilerimiz hamile kalacakdönüp dönüp 1.sayfaya herkesin bat ını takip ediyorum
ayyy tek ben değilmişim. kızlar yaaa sanki eminim bu ay birilbirilerimiz hamile kalacak
ayyy tek ben değilmişim. kızlar yaaa sanki eminim bu ay birilbirilerimiz hamile kalacak
Daha olmadım canım. Bugün evde test yapacağım eşim testlerimi bir getirsin de, onu bekliyorum şimdi.Ay-n ilk Hali canım senin 10 subattı noldu
demekki psikolojik durumlar kilo almaya müsait oluyor.ya ne bilim böyle i öyle görüncekuzum ben cok kılo aldım antidepresan içtigim için. şimdi diyet gruplarıo ile birlikte diyet yapıyorum nasipse 92 ile başladım 87,9 dayım
Kızlar 3-4 saattir kahverengi akıntım devam ediyor 1pedi doldurmadı. Ama ağrılarım çok şiddetli kıvranıyorum
Daha olmadım canım. Bugün evde test yapacağım eşim testlerimi bir getirsin de, onu bekliyorum şimdi.
burada paylaş olurmu .bizlerde merak ediyoruzay canım yaaaaa hadi bakalıııımmmmm hic belirti varmı. bende hicbisey yok belirti namına
Daha olmadım canım. Bugün evde test yapacağım eşim testlerimi bir getirsin de, onu bekliyorum şimdi.
kuzum benimde oyle oluyor sonra kana dönüyor eskiden böle degildi son aylardır kahverengi sonra kırmızı
Benim ilk kez oluyor. Evlenmeden öncr ne güzeldi ya ağrısız gününde normal adet olurdum şimdi her ay kafa karıştırıcı belirtiler şiddetli ağrılar. ;(
4 gündür iştahım çok açıldı, canım herşeyi çekiyor. Günde sadece 2 kez yiyen biri olarak garibime gitti bu durum. 1 haftadır çok gazım var ayıptır söylemesi, gaz maskesi alacağım eşime artık, ölmesin herifay canım yaaaaa hadi bakalıııımmmmm hic belirti varmı. bende hicbisey yok belirti namına
Hayırlısı canım. Allah ne derse o olur. Test sonucunu buradan bildiririm size ama negatif çıkacak gibi hissediyorum.Ay hadi inşaALLAH yaaa güzel haberler ver ihtiyacımız var
4 gündür iştahım çok açıldı, canım herşeyi çekiyor. Günde sadece 2 kez yiyen biri olarak garibime gitti bu durum. 1 haftadır çok gazım var ayıptır söylemesi, gaz maskesi alacağım eşime artık, ölmesin herifçok halsızım, yorgunum, 1 haftadır hiç dışarı çıkmadım. Ara ara rahmimde batmalar oldu, şimdi sanki çekiyorlar rahmimi. Ayrıca tam şeyimin içine sancı giriyor bıçak gibi, karnım şiş şiş oturuyorum. Birde çok sinirliyim kaç gündür.
Hayırlısı canım. Allah ne derse o olur. Test sonucunu buradan bildiririm size ama negatif çıkacak gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?