Adetten önceki dönemmiş canım yani adete yakın yaşanılan duygusal haller belirtilerin geneline pms deniliyormuşEvet gördüm tatlım gerçekten çok iyi bi uygulama beğendim. Yalnız şeyi anlaöadım. Pms ne demek
Aynı bennnİçimden hiçibişey yapmak gelmiyor kızlar çok halsiz uykusuz bitkin hissediyorum kendimi
Bende de bağımlılık oldu siteden çıkamıyorum işyerinde sürekli elimde telefonAynı bennntek sıkıntımı bu site atıyo gerçekten oda istekler ortak olunca kalpler birleşiyor bir nevi inşallah tez zamanda bizlerde hamileyiz diye yazarız buralara
Bende sürekli bakıyorum bu aralar tek meşguliyetim bu siteBende de bağımlılık oldu siteden çıkamıyorum işyerinde sürekli elimde telefon
Çok sağol bebeğim güzel dileklerin için Allah herkese nasip etsin2 katı çıkması demek hamileliğin düzgün ilerliyo demektir.umarım 200leri geçerrrr de güzel haberle sende bizde seviniriz.
Öyle bir duruma geldik ki artık birbirimizle umud edip seviniyoru belki senden etkilendim bilmiyoruminsallah hamilesindir test yanlıştır Cnm
Çok ilginç silik çizgi çıkan herkes hamileydi bugüne kadar gözlemlediğim, hatta arkadaşım gösterdi bana, yok canım hamile fln değilsin silik bu dedim, silik de olsa hamile olduğumu gösteriyor dedi ve gerçekten hamileymiş. E nasıl güvenicez o zaman biz bu testlere. Ben de silik çıksaydı ortalığı ayağa kaldırmıştım şimdiye
Bende sürekli bakıyorum bu aralar tek meşguliyetim bu site
Judy_K canım konunun ilk sayfasına bilgilerimizi yazıp ordan takip edelim mi bizde? İstersen sana özel mesaj atalım ya da buraya yazalım ne dersin güzel olur diye düşündüm :)
Bir kaç aydır bu konulara merak sardım.Bu konuları takip etmek bayağı bayağı heyecanlı oluyor hani
RABBİM isteyen herkese Evlat Kokusunu Tattırsın İnşallah
bekle canım daha var bataYaptım şekerim kocaman bi boşluk
17 şubat 2 gecikmeyle 19 şubat diyelim.Batları yazın beraber bekleyelim her ay gibi bu ay da umutluyum inşaALLAH hiçbirimiz görmeyiz kırmızıyı. Kızlar bugün Cuma. Bol bol dualar edelim.bu ay olucak gibi inşaALLAH
test yapti mi canim11 şubat benim de. Belirti var mı kızlar sizde
Kızlar merhaba birşey sorucam benim adetim 3 gün gecikince beta sonucum 31 çıktı 2 gün sonra yani 10unda testim 54.2 çıktı doktor güzel 4 gün sonra 200 lerde olursa mutlu olabilirsin dedi sizce durum nedir ?
Allah yardımcın olsun canım bende şimdilik kaynanamla oturuyorum ama çok şükür kaynanam anlayışlıdır öyle onun isteğiyle olmaz yani ortak karar veririz hep bu konularıda hiç söylemem ona zaten odamda yapıyorum eşim alıyo gizli getiriyo zaten o daha erken allah ne zaman nasip ederse o zaman olur diyo doğruda diyo ama ben çok sabırsızım işteBen de kaldırdım zaten. Düşün kaynanalı evde gelinim. Ondan habersiz bişey yapmıyoruz. Haliyle kan testi için de ona dedim ben hamileyim kan testi yaptırmamız lazım diye. Çift çizgi çıktı dedim. Belirtilerin hepsi var dedim. Test sonucum 0, 5 çıktı doktor da belirtilerin psikolojik dedi. Büyük rezil oldum. Artık günüm geçmeden kopkoyu çizgiyi görmeden kan testi yaptırmayacağıma söz verdim kendime. Şu an ruh gibi silik çizgiye de razıydım ama bembeyaz malesef. Senin kaç yıldır deniyorsun? Çıkmadı mı hiç çift?
kızlar zor sizin için anlayabiliyorum. ben birlik değil ama ablam birlik oturuyordu ordan biliyorum .ama anlayışlı bi insansa kayinvalideniz büyük iyidirAllah yardımcın olsun canım bende şimdilik kaynanamla oturuyorum ama çok şükür kaynanam anlayışlıdır öyle onun isteğiyle olmaz yani ortak karar veririz hep bu konularıda hiç söylemem ona zaten odamda yapıyorum eşim alıyo gizli getiriyo zaten o daha erken allah ne zaman nasip ederse o zaman olur diyo doğruda diyo ama ben çok sabırsızım işte
Bu ay hiç bi belirtim yok bata da çok var zatenBenim de kızlar. Aynı şekilde. Evde işimi gücümü bırakıp burda takılıyorum ev kalkmış gidiyor
Aynen canım çok şükür anlayışlı kaynanam 2 3 aya kendi evime geçecem inşallahkızlar zor sizin için anlayabiliyorum. ben birlik değil ama ablam birlik oturuyordu ordan biliyorum .ama anlayışlı bi insansa kayinvalideniz büyük iyidir
sevindim canım. çok daha rahat edersin..Aynen canım çok şükür anlayışlı kaynanam 2 3 aya kendi evime geçecem inşallah
test yaptinmi1 gün daha gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?