İnşallah kuzum hayırlı haberler alalım bir an önce dün ovulasyon testinin ilkini yaptım çizgi göremedim bugün tekrarlayacağım bakalım..
Yok canim benim degilSeninmi canım bu?
Domestos ileHangi çamaşır suyuyla yaptın?
Domestos ile
Hayirlisi olsun kuzum sende hic belirti yokmuydukiBen de geçen ay yaptım domestos ile köpürdü de. Testim de silik gösterdi. Sonra adet oldum
Çay bardağının çeyreğine kadar hayıt suyunu koyup üstüne normal su ekliyordum canım sabah akşam aç karnına içiyordumİnşaALLAH canım
Ben bi araştırayım googleda. Sabahları mı içtin? Kaşıkla mı bardakla mı?
Eklerim canım bilmediğim içinn seni bekledim
Hoşbuldum canımEklerim tabi canım hoşgeldin
Allah herkesin hakkında hayırlısını versin Benim de 13 Mart sabırsızlıkla bekliyorum :)Benim de bat 14 Mart kızlar 2-3 gündür sol kasık ağrım var ve yaklaşık 3 yıldır evliyim 2 yıldır düşünüyoruz en son iki hafta önce çok iyi bi doktora gittim pko luyum ama bu doktorum bana pko luyum deme dedi sen gayet sagliklisin sadece olabilirsin dedi ve ilaç ve vitamin takviyeleri verdi ben bunları çok etkili kullanılması gereken ilaçlar olarak duymuştum ve şuan hepsini alıyor olmaktan mutluyum ve inanıyorum adet olursamda femara iğneye başlayacağız Insallah Hayırlı zamanda bekleyen herkese Rabbim evlatlarını nasip eder
Âmin canım sorma normalde geçiyor zamanda son zamanlar zor geçiyorAllah herkesin hakkında hayırlısını versin Benim de 13 Mart sabırsızlıkla bekliyorum :)
Yılmayın ve Allahtan asla ümidinizi kesmeyin çok yakında siz ravzaniza bende rabiama kavuşucaz inşaallah RABBİM herkese bizede hayırlı sağlıklı evlatlar ihsan eylesinGene bi hayal kirikligi gene bi husrankanda cikmadi hamilelik moralim cok bozuk 3 gun gecmisti sözde canim cok sikkin ben ilk bebegimi cok ozledim ne hayallerim vardi suan hepsi gitti allahim bi imtihana soktu beni elhamdülillah herseyine rabbim dualarinizi eksik etmeyin kizlar hersey icin cok saolun heycanla buraya yazmak cok guzeldi umudum bitti artik
Yap test korkacak birşey Yok Cnm sonuca her ne olursa olsun kabulleniyoruzKızlar bugun adet olucakdım saat 11 e kadar olurdum hep.test yapmayada korkuyorum.napıcağımı şaşırdım
4 saat sıvı almadan yapıyoruz dimi?Yap test korkacak birşey Yok Cnm sonuca her ne olursa olsun kabulleniyoruz
Evet ama eğer hamile isen çıkar Cnm zaten4 saat sıvı almadan yapıyoruz dimi?
Ne bileyim ya o kadar yapıb tek çizgi gördüm kiEvet ama eğer hamile isen çıkar Cnm zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?