Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum hayırlı haberler alalım bir an önce dün ovulasyon testinin ilkini yaptım çizgi göremedim bugün tekrarlayacağım bakalım..

Ben hiç yapmadım o testlerden. Onlar kesin mi oluyor canım?

İnşaALLAH canım

Ben bi araştırayım googleda. Sabahları mı içtin? Kaşıkla mı bardakla mı?

Eklerim canım bilmediğim içinn seni bekledim
Çay bardağının çeyreğine kadar hayıt suyunu koyup üstüne normal su ekliyordum canım sabah akşam aç karnına içiyordum

Benim de bat 14 Mart kızlar 2-3 gündür sol kasık ağrım var ve yaklaşık 3 yıldır evliyim 2 yıldır düşünüyoruz en son iki hafta önce çok iyi bi doktora gittim pko luyum ama bu doktorum bana pko luyum deme dedi sen gayet sagliklisin sadece olabilirsin dedi ve ilaç ve vitamin takviyeleri verdi ben bunları çok etkili kullanılması gereken ilaçlar olarak duymuştum ve şuan hepsini alıyor olmaktan mutluyum ve inanıyorum adet olursamda femara iğneye başlayacağız Insallah Hayırlı zamanda bekleyen herkese Rabbim evlatlarını nasip eder

Allah herkesin hakkında hayırlısını versin Benim de 13 Mart sabırsızlıkla bekliyorum :)

Yılmayın ve Allahtan asla ümidinizi kesmeyin çok yakında siz ravzaniza bende rabiama kavuşucaz inşaallah RABBİM herkese bizede hayırlı sağlıklı evlatlar ihsan eylesin

Kızlar bugun adet olucakdım saat 11 e kadar olurdum hep.test yapmayada korkuyorum.napıcağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…