Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay canim benim insallah ben bide 8 haftalik bebegimi kaybettim suan okadar heycanliyim ki insallah vardir
inşalah canım bende çok istiyorum bu ay anne olmak hatta rüyamda kendimi hamile görmüştüm ruyada bile o kadar mutluydum ki

Her ay düzenli olduğum için heyecanlandım biraz bakalım bugün test yapacağım yine gelmezse yarın da kan testi yaptiricam
Aynısını yaşadım geçen ay, adet sancılarımı da hamileliğe yordum. Sonra dedim Mart'a kısmettir inşallah. Mart'ta doğum günüm var, ne güzel bir hediye olur İnşallah sen görürsün canım bu ay 2. çizgiyi.

İnşaALLAH canım. Tadını çıkar hamileliğinin. Bizi unutma ama uğra
Öğlen Dr gittim yine alttan baktı keseyi gordu.kan değerlerin güzel yükselmesi düzenli artmadi sağlıksız olabileceğini düşünüyorum dedi.özel hastanedeki eski Dr uma da görüştüm kendisi Prof bana kızdı en az on gün beklemem i söyledi kalp atışı olmazsa kurtaj dedi.burdaki bana birakti istiyosan alalım dedi kafam karisik

Beklenen bat 28 subat kizlar bugun test yaptim sabah idrari yada beklemis idrar degil hadi fikir verin moralim yerine gelsin

Eklentiler

• 20180305_124227.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 59
Nasıl sana bıraktı ,bu çok saçma değil mi .Allah korusun alınması gerekiyorsa alınır ,devam ediyorsa eder bunda seçim hakkı nasıl olur

Selam kizlar yeniyim bende burda devamli buralardaki hamis kalmak istyenlerin belirtilerini okuyorum bi cogunuz ile ayni belirtiler var sanki psikolojikmi bilemedim tabikide .. Benim adet döngüm 28 hic şasmadim gunuden gunu gunune adet olurum her ayin 12 sinde olurum gecen ay oldum doktora gittim dogurganlik gunumu hesapladi o tarihte iliskiye girdik eşimle ve iki uc gun sonra sag kasıgimda agri batma ve sag bacagim komple agrimaya basladi surekli gaz oluşuyor bi ara da sarimtirak akinti geldi vajinal bölgem islak gibi hissediyorum genelde resmen dakika basi idrar a cikiyorum cogaldi idrar ve sapsari geliyor arada karin icerisinde kramplar olusuyor ates basiyor vucudumu gece yani bu belirtiler hamislik belirtisimi

Heyyy ben buradayım gitmedim :)

Nasıl sana bıraktı ,bu çok saçma değil mi .Allah korusun alınması gerekiyorsa alınır ,devam ediyorsa eder bunda seçim hakkı nasıl olur
Sağlıklı bir gebelik değil istiyosan alalım istiyosan bi şans verip bir hafta bekleyelim dedi valla benimde kafam karışık moralim bozuk.düzelme şansı yokmu acaba bi sorun olursa kendiliğinden de düşerse zaten

Mrb arkadşlar
Bnde 8 aylık evliyim 5 aydır istiyorz olmadı geçen ay tam oldu dedim kimyasal gebelik oldu
Batım 15 mart inşallah kırmızılar gelmez bebişimiz olur ben adetin 13.günü gittim yumurtamın boyutunu öğrenmek için doktorum çatlamış olduğunu sıvı gördüğünü söledi böle durumla karsılaşan var mı

Kimyasal gebelik nasil oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…