Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kizlar karnımda , kasıgımda agrilar oluyor ara ara ama biraz ozel olacak ama kusura bakmayin sormam lazim iliski esnasında karnım cok agridi nedenolabilr

hahhah güzel olur ama bata 10 gün var mümkünati yok .

Pembe mi? pembe yerleşme kanamasında olur diyorlar ama o da adet günlerine yakın günlerde olur. Hiç oldu mu sende böyle?
Canım araştırdım yumurtlama döneminde lekelenme olabilirmiş demeli yumurtlamışım

Selam bayanlar nasılsınız bende yazmak istedim benimde adetim 3 gün oldu geçti hala olmadım. Bugğn gebelik testi yaptım negatif çıktı sadece çok hafif bel ağrım var onun dışında hiç belirtim yok

Selam bayanlar nasılsınız bende yazmak istedim benimde adetim 3 gün oldu geçti hala olmadım. Bugğn gebelik testi yaptım negatif çıktı sadece çok hafif bel ağrım var onun dışında hiç belirtim yok
Normalde düzenlimi adetin canım eğer düzenliyse belki geç döllenme olmuştur

Bide ben bişey sorucam evleneli 5 ay oldu adetlerim düzenlidir diyorum ben ama bekarken ayda bir oluyodum şimdi 33 35 e çıktı 3 ay öncede 9 gün olmadım adet doktora gittim yine gebelikmi var diye çünkü hiç korunmadık stresten dedi ne iltihap ne kist bişey çıkmadı evlenince adet günleri değişirmi

Canım bence evlendikten sonra adet düzeni ilk aylarda bozuluyor diye duymuştum benimde bekarken aylarca olamazdım evlendim ilk iki ay gayet düzenli oldum sonra tekrar bozuldu tabi ama bu kadar uzun süreli devam eder mi onu bilmiyorum bi sıkıntı yoksa kendine stres yapıyorsundur belki ondan değişiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…