Hic test yaptın mi benim bata çok var ama 12 gün sonra test yapicam çatlatma iğnesi vuruldum 3 gün oluyor :) kısmet bakalım bekleyeceğizTatlım 15 Şubat 4 gün var
Âmin canım.Rabbim herkesi sevindirsin. Her isteğen kadına annelik hissini yaşatsın. Kucağımızı boş bırakmasın inşaALLAH.
Bat a son 2. Dün geceden beri ağrılarım şiddetli. İnşaALLAH bebişimdir bana o ağrıları yaşatan. Oysa 2katını çekmeye hazırım. Yeter ki gelsin
peki bu dönemde yapılabilirdi yani hamile kalmaya çalışıyorsa zararları olmaz dimiSoğan kürü varsa kist ve enfeksiyonu azaltıyormuş ve bunu yapıp hamile kalan çok duydum. Tabi önce Allah ol diyecek bunların hepsi birer vesile.
Hic test yaptın mi benim bata çok var ama 12 gün sonra test yapicam çatlatma iğnesi vuruldum 3 gün oluyor :) kısmet bakalım bekleyeceğiz
Ama varsa zaten çıkar meraktan çatlarım benYoj canim beklicem günü gecsin
Ederim tabi canım rabbim burda ki tüm isteyen herkese bi köşede de bana nasip eder inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar benim de aşırı bel ağrım var bide dün akıntım vardı sonra sarı leke geldi sonra da pembe leke kaşıklarımda bayağı ağrıyordu acaba yumurtam mı çatladı yoksa yumurtlama günündeyim de hala çatlamamış mı
Âmin canım.
Benimde dün gece ağrılarım o kadar şiddetliydi ki şiddeti az daha devam etseydi ağlayacaktım. Âdet sancıları yaşadım resmen ama daha âdet olmadım. Önceki gece başladı âdet sancılarım, şu an 3. Gün ve hâlâ o âdet hissi var.
Peçeteyle sildiğimde farkettim canım pembe kırmızı arası bişey çok değil adetime var daha yumurta çatlamasında olmuyor mu acabaPembe mi?pembe yerleşme kanamasında olur diyorlar ama o da adet günlerine yakın günlerde olur. Hiç oldu mu sende böyle?
Ayyy inşallah canım Rabbim işitsin sesini inşallahCanlar ne düşünüyorum biliyor musunuz? Hepimiz yarın ya da öbürgün öğrensek hamileliğimizi kocalarımıza sevgililer gününe testi paket yapıp hediye etsek ne kadar romantik olur bak yazarken bile kalbim çıkıyor öyle olsa kalbim o ana nasıl dayanır acaba
Aynı ben Ya ben hiçbir değişiklik hissetmiyorum bu defa galiba artık kafayı sıyırdım sonuç ne olacak acaba sabahtan beri 5 defa takvime baktım
Öyle deme insallah hamileyizdir bata kaç gün var seninAynı ben bende de hiç bir değişiklik yok belirti de yok yine hamile değilim gibi geliyor
Bat bugün veya yarın olmam gerekiyor sat 15 Ocak 28 günde bir olduğum için takvim bugün gösteriyor ama bilemiyorum bekliyorum bakalım inşallah kırmızılar gelmezÖyle deme insallah hamileyizdir bata kaç gün var senin
Ya ben hiçbir değişiklik hissetmiyorum bu defa galiba artık kafayı sıyırdım sonuç ne olacak acaba sabahtan beri 5 defa takvime baktım
Bat bugün veya yarın olmam gerekiyor sat 15 Ocak 28 günde bir olduğum için takvim bugün gösteriyor ama bilemiyorum bekliyorum bakalım inşallah kırmızılar gelmez
Günümüz birbirine yakın o zaman sende belirti falan var mı canım bende hiç bir şey yok o yüzden pek ümidim de yok inşallah sen hamişşindirBenimde sat 16 ocak canim
Test yap daha ne bekliyorsun ben adetime 5 gün kala hatta 6 test yapmaya başlayacağımBat bugün veya yarın olmam gerekiyor sat 15 Ocak 28 günde bir olduğum için takvim bugün gösteriyor ama bilemiyorum bekliyorum bakalım inşallah kırmızılar gelmez
Merakla önce sizden güzel haberi sonra kendimden bekliyorumAynen bendeee
Test yap daha ne bekliyorsun ben adetime 5 gün kala hatta 6 test yapmaya başlayacağım[/QU o kadar çok test yaptım ki hep negatif hayal kırıklığı o yüzden ayın 15 inden önce test yapmayı düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?