Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Âmin canım.

Benimde dün gece ağrılarım o kadar şiddetliydi ki şiddeti az daha devam etseydi ağlayacaktım. Âdet sancıları yaşadım resmen ama daha âdet olmadım. Önceki gece başladı âdet sancılarım, şu an 3. Gün ve hâlâ o âdet hissi var.

Pembe mi? pembe yerleşme kanamasında olur diyorlar ama o da adet günlerine yakın günlerde olur. Hiç oldu mu sende böyle?

Tatlım senin geçti mi günün? Senin yerine çok heyecanlıyım. Yarın inşaALLAH TEST yap mutlaka. Rabbim sevindirsin seni canım

Canlar ne düşünüyorum biliyor musunuz? Hepimiz yarın ya da öbürgün öğrensek hamileliğimizi kocalarımıza sevgililer gününe testi paket yapıp hediye etsek ne kadar romantik olur bak yazarken bile kalbim çıkıyor öyle olsa kalbim o ana nasıl dayanır acaba

Pembe mi? pembe yerleşme kanamasında olur diyorlar ama o da adet günlerine yakın günlerde olur. Hiç oldu mu sende böyle?
Peçeteyle sildiğimde farkettim canım pembe kırmızı arası bişey çok değil adetime var daha yumurta çatlamasında olmuyor mu acaba

Ayyy inşallah canım Rabbim işitsin sesini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…