Sen Azerisin o zamanDemeli mi? Azerbaycanlısan?
Yok canım yazım yanlışı sadece demek ki yazacaktım
Amin canım benim inşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin önce sana sonrada bizlere inşallahCanlarımmm. Yarın sabah inşaALLAH sabah idrarımla test yapacam. Nolur benim için bol bol dualar edin. Bat a 2 gün kaldı. Erken gösteren testlerden aldım ama yarını bekliycem. Dualarınızı bol tutun benim tatlışlarım. İnşaALLAH Rabbim bana bir Melek vermiştir
Canım brnim çok üzüldüm. Rabbim kucağını boş bırakmasın. İnşaALLAH psikolojik değildir.
17şubat hiç bir belirti yok delirecek gibiyim
Canlarımmm. Yarın sabah inşaALLAH sabah idrarımla test yapacam. Nolur benim için bol bol dualar edin. Bat a 2 gün kaldı. Erken gösteren testlerden aldım ama yarını bekliycem. Dualarınızı bol tutun benim tatlışlarım. İnşaALLAH Rabbim bana bir Melek vermiştir
Ben ilk korunmadığımda 18 gün gecikmiştim canım. Gebelik sanıp kan vermiştim ama çıkmadı tabii. Korunduğum aylarda düzenli âdet görüyorum ama korunmayınca hep gecikiyorum. Bu ay da korunmadım ve 2 gün geciktim şu an ama âdet sancılarını çekiyorum.Bide ben bişey sorucam evleneli 5 ay oldu adetlerim düzenlidir diyorum ben ama bekarken ayda bir oluyodum şimdi 33 35 e çıktı 3 ay öncede 9 gün olmadım adet doktora gittim yine gebelikmi var diye çünkü hiç korunmadık stresten dedi ne iltihap ne kist bişey çıkmadı evlenince adet günleri değişirmi
benimde yok.illanolmak zorundA değil canım .rahat ol stres yapma17şubat hiç bir belirti yok delirecek gibiyim
Canlarımmm. Yarın sabah inşaALLAH sabah idrarımla test yapacam. Nolur benim için bol bol dualar edin. Bat a 2 gün kaldı. Erken gösteren testlerden aldım ama yarını bekliycem. Dualarınızı bol tutun benim tatlışlarım. İnşaALLAH Rabbim bana bir Melek vermiştir
Yalnı değilsiniz benimde 17 şubat ve ele avuca sığan bir belirtim yok
Test yapacak arkadaslar bekliyorum insallahhhh o çift çizgiyi göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?