Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlarımmm. Yarın sabah inşaALLAH sabah idrarımla test yapacam. Nolur benim için bol bol dualar edin. Bat a 2 gün kaldı. Erken gösteren testlerden aldım ama yarını bekliycem. Dualarınızı bol tutun benim tatlışlarım. İnşaALLAH Rabbim bana bir Melek vermiştir

Amin canım benim inşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin önce sana sonrada bizlere inşallah haberlerini bekliyorum

Ayyy hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz

Ben ilk korunmadığımda 18 gün gecikmiştim canım. Gebelik sanıp kan vermiştim ama çıkmadı tabii. Korunduğum aylarda düzenli âdet görüyorum ama korunmayınca hep gecikiyorum. Bu ay da korunmadım ve 2 gün geciktim şu an ama âdet sancılarını çekiyorum.

Amin canim hadi güzel haberlerini bekliyoruz

Hayır yapmadım korkuyorum bugün 6.günüm test yapsam çıkarmıştı acaba

O test yapacak arkadaş çok mutsuz
Sonuç hüsran kızlar. İnşaALLAH sizinki pozitif çıkar

Kızlar her zaman yaptığım test değildi bu başkası. Erken gösterenlerden. Önce gördüm sandım 2.çizgiyi... O kadar sevindim ki anlatamam. Koşup kocama sölemek istedim. Aldım elime kocama göstermek için baktım tek çizgi. Çok üzüldüm hep yaparım ama hiç bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum. Depresyonda gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…