Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar bugün dr gittim spraille hamil3 kaldığım için sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi dr .Takip edecekmiş biraz kan degerlerim düşük çıktı kesede görünmedi .Persembe tekrar gideceğim düş ihtimali yuksek dedi olmazsa kürtaj yapılacak dedi.moral sıfır v3 kasik bel agrisindan ölmek üzereyim suan.

geçmiş olsun kan değerin kaç cikttiki canim

iyi akşamlar kızlar nasılsınız uzun zamandır yazmıyorum kusura bakmayın. insaAllah herşey iyidir .sizleri seviyorum:))
İyi geceler canım iyiym çok şükür asıl sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor topik dağıldı tadı tuzu kalmadı ne umutlarla başlamıştık halbuki

As canım üzülme vardır herşeyde bi hayır önemli olan senin sağlıklı olman sonrasında rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin

İyi geceler canım iyiym çok şükür asıl sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor topik dağıldı tadı tuzu kalmadı ne umutlarla başlamıştık halbuki
evet canım arkadaşların hesaplaşmaları bitmedi.ve ben gergin bi ortamda olmak istemedim.hamilelik iyi gidiyor yarın doktora gidicem insaAllah kese görünür

Kızlar bi bakarmısınız adetim 1 2 gün gecikti bence sizce bişey varmı ovulasyon testi bu lh yani

Eklentiler

• 7C774A7F-4B5D-44E2-BDBC-240FF99A8419.jpeg
    76 KB · Görüntüleme: 57
Cnm ne desem boş sen üzüleceksin umud edeceksin rabbim gönlüne göre versin bize haber ver olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…