- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 612
- 73
geçmiş olsun kan değerin kaç cikttiki canimSelam kızlar bugün dr gittim spraille hamil3 kaldığım için sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi dr .Takip edecekmiş biraz kan degerlerim düşük çıktı kesede görünmedi .Persembe tekrar gideceğim düş ihtimali yuksek dedi olmazsa kürtaj yapılacak dedi.moral sıfır v3 kasik bel agrisindan ölmek üzereyim suan.
Ilk 34 ikinci 90 90 dan so ra 5,gün yani bugün 285geçmiş olsun kan değerin kaç cikttiki canim
amin tüm isteyenlere nasip olsun inşallah sagolasin cnm sana da nasip olsun hayirki saglikli bebis cnmİyi yapıyorsun canım artık hayırlı haberler vermek için girersin inşallah buraya
anladım canım insaAllah yükselir daha guzelIlk 34 ikinci 90 90 dan so ra 5,gün yani bugün 285
Sağol canım ama ümidim kalmadı .yinede allahın işine kimse karışmaz.bakalım perşembe netlesecekanladım canım insaAllah yükselir daha guzel
tabi canım rabbim en iyisini bilir.haber bekliyorumSağol canım ama ümidim kalmadı .yinede allahın işine kimse karışmaz.bakalım perşembe netlesecek
Amin canım allah razı olsunamin tüm isteyenlere nasip olsun inşallah sagolasin cnm sana da nasip olsun hayirki saglikli bebis cnm
İyi geceler canım iyiym çok şükür asıl sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor topik dağıldı tadı tuzu kalmadı ne umutlarla başlamıştık halbukiiyi akşamlar kızlar nasılsınız uzun zamandır yazmıyorum kusura bakmayın. insaAllah herşey iyidir .sizleri seviyorum:))
As canım üzülme vardır herşeyde bi hayır önemli olan senin sağlıklı olman sonrasında rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsinSelam kızlar bugün dr gittim spraille hamil3 kaldığım için sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi dr .Takip edecekmiş biraz kan degerlerim düşük çıktı kesede görünmedi .Persembe tekrar gideceğim düş ihtimali yuksek dedi olmazsa kürtaj yapılacak dedi.moral sıfır v3 kasik bel agrisindan ölmek üzereyim suan.
evet canım arkadaşların hesaplaşmaları bitmedi.ve ben gergin bi ortamda olmak istemedim.hamilelik iyi gidiyor yarın doktora gidicem insaAllah kese görünürİyi geceler canım iyiym çok şükür asıl sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor topik dağıldı tadı tuzu kalmadı ne umutlarla başlamıştık halbuki
Doktora gidince mutlaka yaz Cnm hayırlı olsunevet canım arkadaşların hesaplaşmaları bitmedi.ve ben gergin bi ortamda olmak istemedim.hamilelik iyi gidiyor yarın doktora gidicem insaAllah kese görünür
İnşallah canımevet canım arkadaşların hesaplaşmaları bitmedi.ve ben gergin bi ortamda olmak istemedim.hamilelik iyi gidiyor yarın doktora gidicem insaAllah kese görünür
Canım eklediğim resme bakarmısın bievet canım arkadaşların hesaplaşmaları bitmedi.ve ben gergin bi ortamda olmak istemedim.hamilelik iyi gidiyor yarın doktora gidicem insaAllah kese görünür
Cnm adetine ne kadar var be. Baya belirgin pozitif çıkmış çok sevindim hadi hayırlısı insallahKızlar eklediğim resme bakın bi gidip kan versem mi acabaJudy_K Ay-n ilk Hali kerem34gul cennetyarim Bikucukbalik
Pitircik81
Cnm ne desem boş sen üzüleceksin umud edeceksin rabbim gönlüne göre versin bize haber ver olurmuSelam kızlar bugün dr gittim spraille hamil3 kaldığım için sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi dr .Takip edecekmiş biraz kan degerlerim düşük çıktı kesede görünmedi .Persembe tekrar gideceğim düş ihtimali yuksek dedi olmazsa kürtaj yapılacak dedi.moral sıfır v3 kasik bel agrisindan ölmek üzereyim suan.
Kız madem gecikme var ne duruyon hemen kan ver ve hamilesinKızlar bi bakarmısınız adetim 1 2 gün gecikti bence sizce bişey varmı ovulasyon testi bu lh yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?