Belirtin var mıydıYok canım zaten 26 27 arası bekliyordum
Aynen canımNeyse en azından bekletmedi çalışmalara başlamak için olması her zaman daha iyi. Önümüzdeki maçlara
Yok canım umudum da yoktu zatenBelirtin var mıydı
Daha çok erken bence canımKizlar ben 20 subat gibi yumurtladm henuz hicbir belirtim yok. Hamilelik hissi de yok. Belki de erkendir bilmiyorum
Buraya yaziyorlar ya akinti kasik agrisi falan ne bilim bende olmasi gerekirdi hamileysem diye dusunuyorum da..gunler de gecmiyor yahuDaha çok erken bence canım
Canım benim önceden hiç olmazdı yada olurdu da ben farketmezdim yumurtlama günlerini taki çocuk düşünene kadar 2 aydır bariz hissediyorum ağrılı akıntılı geçiyo yumurtlama günümBuraya yaziyorlar ya akinti kasik agrisi falan ne bilim bende olmasi gerekirdi hamileysem diye dusunuyorum da..gunler de gecmiyor yahu
Tekrar test yaptın mı canım acaba geç döllenme mi olduİğneden sonra 18 ci günüm ve hala adet olmadım off test negatif adet olamıyorum
Eczaneden test aldım şimdi yaptım 4 günde geçmişti gögüslerimde şişmişti hala şiş ama çıkmadıHahahah iyiymiş benimde öyle olur herhalde
Canım kırmızılar gelmediği sürece umut var demektir biraz daha bekle sonra gider kan verirsin en azından belirsizlikten iyidirEczaneden test aldım şimdi yaptım 4 günde geçmişti gögüslerimde şişmişti hala şiş ama çıkmadı
Bekle canım geçsin adet günün çünkü adetle hamilelik belirtileri nerdeyse aynı insan kesin bişey diyemiyorBenim de bu gün bat günü , dün aşırı yogun beyaz Ve bi ara kahvemsi gibi akıntılar geldi, şimdi kuru. Adet öncesi beyaz akıntı adet habercisiymiş diyorlar. Umudumu kesmeli miyim bilemedim . Böyle olup hamile kalan var mı ki yoksa adet öncesi belirtiler mi yasıyorum
Yok adete dair hiçççç belirti yok olmuyucak gögüslerim balon gibi oldu çooook agrıyo :)Canım kırmızılar gelmediği sürece umut var demektir biraz daha bekle sonra gider kan verirsin en azından belirsizlikten iyidir
Bekle canım geçsin adet günün çünkü adetle hamilelik belirtileri nerdeyse aynı insan kesin bişey diyemiyor
E hadi inşallah hamilesindir canımYok adete dair hiçççç belirti yok olmuyucak gögüslerim balon gibi oldu çooook agrıyo :)
İnşallah hamilelikle sonuçlanır sonunda canımEvet dogru söylüyosun aynı gibi , dün patlayacak gibiydim akıntı kesildi şimdi ise hiç öyle hissetmiyorum , sanki adet olmayacakmıs gibiyim .hadi hayırlısı ne adet için ne hamilelik için hiç bir emare yok su an
İnşallah hamilelikle sonuçlanır sonunda canım
Amin canım inşallahİnşallahh canım , bekleyen herkese aynı dileklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?