Canım ben adetliyim şu an yani bı sorunu olmayipta adet olup sancı çeken var mı demek istedim :)bazıları öyle oluyormuş. mesela benimde adetim geçti ama ast sancısı falan hiç yok
evet bwn .adet döneminde san cim hep oluyorduCanım ben adetliyim şu an yani bı sorunu olmayipta adet olup sancı çeken var mı demek istedim :)
Neyden dolayı pekievet bwn .adet döneminde san cim hep oluyordu
çanim hiç doktora gitmedim.oyle aman aman bir ağrı değildi.Neyden dolayı peki
He anladım canım sağol :)çanim hiç doktora gitmedim.oyle aman aman bir ağrı değildi.
:))))He anladım canım sağol :)
sen
niyr hala olamadin canm
him anladim canımyumurta tembelliginm vamıs
Tamam canım gelişmelerden bizleride haberdar etbiraz daha beklicem kuzum .tekrar test yapicam eğer yine çizgi çıkarsa yapicam .ama hala adet olmadim
Hamilelik belirtilerinde böyle olabiliyormuş canım inşallah hamilesindir sendeKızlar ya hiçbirseyi olmayipta adet sancısı çeken var mı
canım Allah sabır versin .insaAllah em yakimyakın zamanda problemlerini cozersin. Allah hepimizin yardımcısı olsunCanım arkadaşlarım yanınızda olamıyorum durumlarınızı takip edemiyorum üzüntünüze ortak olamıyorum hepinizin durumunu çok merak ediyorum ama malesef olmuyor. çok çok özür dilerim benim biraz ailevi sorunlarım var. Yoluna girene kadar birbirinizi yalnız bırakmayın tabi bide ailemizibirbirinize ve bana dua edin
E şimdi gelde hangisine İnan bu doktorlarda değişik walla başka bi taneye daha git allah bilir oda ne derDoktora gittim herşey temiz diyor bı kadına gittim karnimin alt tarafını elledi bastırdı falan rahmin ters dedi tekrar doktora gittim alttan muayene etti baktı ters değil dedi
Allah yardımcın olsun canım hele sen aile içinde ki sorunları hallette öncelikle sonra bizimle ilgilenirsin biz zaten buradayız hep sen iyi ol daCanım arkadaşlarım yanınızda olamıyorum durumlarınızı takip edemiyorum üzüntünüze ortak olamıyorum hepinizin durumunu çok merak ediyorum ama malesef olmuyor. çok çok özür dilerim benim biraz ailevi sorunlarım var. Yoluna girene kadar birbirinizi yalnız bırakmayın tabi bide ailemizibirbirinize ve bana dua edin
Hahaha bu mesajını görmemişimCanım ben adetliyim şu an yani bı sorunu olmayipta adet olup sancı çeken var mı demek istedim :)
tamam canim ederimTamam canım gelişmelerden bizleride haberdar et
Aaaaaaa hadi bakalım insaAllah guzel sonuçlar çıkar canımKizlar ben bir cilginlik yaptim is cikisi acile gittim kasik agrim oldugunu soyledim adetimin geciktigini ama evde gebelik testi negatif dedim. Agrim gecmiyo dedim ve doktor kan tahlili idrar ve ultrason istedi. Kan verdim beta hcg icin digerlerini de baska bisey mi diye bakmak icin istedi ama onlari yaptircak vaktim yoktu benim merak ettigim gebelikti zaten gebelik degilse adet sancisi bu. Kan da 2 saat sonra sonuc dedi internet sitesinde de cikiyomus hastanenin bende sadece kan yaptirdim ciktim 2 saat sona internetten bakicam
Insallah canim ya Allah’in izniyleAaaaaaa hadi bakalım insaAllah guzel sonuçlar çıkar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?