İnşallah canım yola devamKızlaar adet oldum önümüzdeki ay olur inşallah
Aynen öyle canımAmin inşallah bir bebek gerçekten bir mucizeymiş
Ağla ağla açılırsınkızlar noldu size ya .biz burda birbirimize destek olmak için varız.hadi kendimize gelin .bakın benim ağlama krizlerim geliyor mesela beni teselli edin ağlama falan diyin
Canım neden böyle kendini karamsarlığa bırakıyorsun böyle zaten olacağı varsa olmaz kendine yazık daha aylar bitmediRuh gibiyim hiçbir duygum kalmadi
Vala yarım saat oturdum ağladım sonra eşimi aradım bide ona ağladım adam noluyor diyosen dede mi ağlama belirtileri var .sabah kahvaltıda bi aglama geldi anlatamam zor tuttum kendimi
Hahahah kadınları anlamak zor hamile olunca daha da zor oluyorVala yarım saat oturdum ağladım sonra eşimi aradım bide ona ağladım adam noluyor diyo
Merhaba canım benimde 1 hafta var çıkmaz diye yapmadım eğer yapacaksan sonuç çıkarsa banada haber Verde bende yapayımMerhaba kızlar adetime bir hafta var erken gebelik testi alsam mı? Deneyen var mı aranızda olumlu sonuç alan
:)) canımmm valla duramıyorum alsam mı almasam mı diye çünkü kasık agrısından duramıyorumMerhaba canım benimde 1 hafta var çıkmaz diye yapmadım eğer yapacaksan sonuç çıkarsa banada haber Verde bende yapayım
Allah razı olsun canım inşallaholsun canım önümüzdeki ay insaAllah hayirlisiyla olur
Benim hiç bi belirti Yok canım umudumda yok ama sende Belirti falanda varsa bence bi iki gün daha bekle sonra yap en azından garanti olur testte boşa gitmemiş olur:)) canımmm valla duramıyorum alsam mı almasam mı diye çünkü kasık agrısından duramıyorum
kızlar noldu size ya .biz burda birbirimize destek olmak için varız.hadi kendimize gelin .bakın benim ağlama krizlerim geliyor mesela beni teselli edin ağlama falan diyin
iste bende bunu demek istiyorum. kimseyle paylasamdigimuzu birbirimizle paylastik .aile olduk kendi aramızda. ne güzel birbirimizle paylaşım yapıyoruz dertlerimzie ortak oluyoruz .birbirimizi kirmayalimCanım ben kaç gündür yokum geldim zor durumda olduğumu beynimin uyuştuğunu söyledim yanlış bişeyler sölesem bile ki söylediyimi düşünmüyorum, alttan almak lazım sert cevaplardansa beni sakinleştirecek bana iyi gelecek bişeyler söylemek lazım dimi? Niye bana tavır aldı anlamadım. Bu topiği ben açtım 3-4gündür yokum topiğin pasif olmasını istemiyorum sizi tanıyorum hepiniz iyi kalpli kızlarsınız samimisiniz öyle olmasa 250 ye kadar sayfa oluşmazdı burda ben olmadığım zamanlarda beni ansanız bile çok güzel samimi ortam kurdunuz burda aile gibi olduk yani. Bir birimize boş yere niye kırılıp darılalım?
Kıyamam ya deliagliyorummmmmm beeee
biraz daha beklicem kuzum .tekrar test yapicam eğer yine çizgi çıkarsa yapicam .ama hala adet olmadimKıyamam ya deliSen kan testini ne zaman yapacaktın canım
bazıları öyle oluyormuş. mesela benimde adetim geçti ama ast sancısı falan hiç yokKızlar ya hiçbirseyi olmayipta adet sancısı çeken var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?