- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 53
- 34
Ins bnde oyle hamile gbi hissedyrm ama olmuyor diyorlar ya nezmn hamilelgi dusnmezsenz ozmn kalirsiniz strea onemli cok belirti aramayn bnden tavsye benimde akintim oluyor ama sanki her zaman var gbi adetime 2 gun kala kahve akinti geliyor o gelirse umut biter goguslermde aciyor ama nasip strestendir bnceee bslenme cok onemli bazi besinler gebeligi kolaylastryorBende de ayni belirtiler var ama guvenemiyorum cunku 3 aydir hep psikolojik belirtiler yaşatıyorum kendime insallah bu ay husran olmazz
Canimmmm ben sadece bir ay oncesinden folik asit kullanmaya baslamistim birde yumurtlamayi iyi takip ederek. Esiniz icinize bosaldiktan sonra cikmasin hemen sizde kalkmayinn ki sperm yerlessinSüper ya bndee gorebileckmyim acaba ozel bsey yaptnzmi bebs icin
Onceden hep cikiyordu esimde uzuluyor bence hic biri gitmiyor icine demisti eger acelem yoksa (ise gitmiyorsam) yatiyorum ama az folik asit kullaniyorm 3 aydir bide havuc zeytin kabak cekirdegi cig olack ama ananas yiyn bol bol yesillk yeyin denslrdi cok sevndm wlla ins bebisinz tutunrCanimmmm ben sadece bir ay oncesinden folik asit kullanmaya baslamistim birde yumurtlamayi iyi takip ederek. Esiniz icinize bosaldiktan sonra cikmasin hemen sizde kalkmayinn ki sperm yerlessin
Aynen bende keciboynuzu özü falan yiyorum esimede yediriyorum insallah bi faydasi dokunuyordur. Stres onemli ama istedigimiz icin engel olamiyoruz ki kendimize her belirtiyi hamilelige yoruyoruzIns bnde oyle hamile gbi hissedyrm ama olmuyor diyorlar ya nezmn hamilelgi dusnmezsenz ozmn kalirsiniz strea onemli cok belirti aramayn bnden tavsye benimde akintim oluyor ama sanki her zaman var gbi adetime 2 gun kala kahve akinti geliyor o gelirse umut biter goguslermde aciyor ama nasip strestendir bnceee bslenme cok onemli bazi besinler gebeligi kolaylastryor
Durum suan hamileyim gibi gosteriyor ama daha cok da erken deger 60.78 ilk bebis olunca biraz tecrubesiz oluyosun yani suan ne konumdayiz bilmiyorum. Ayrica beslenme seklin cok cok dogru ne kadar guZelOnceden hep cikiyordu esimde uzuluyor bence hic biri gitmiyor icine demisti eger acelem yoksa (ise gitmiyorsam) yatiyorum ama az folik asit kullaniyorm 3 aydir bide havuc zeytin kabak cekirdegi cig olack ama ananas yiyn bol bol yesillk yeyin denslrdi cok sevndm wlla ins bebisinz tutunr
benimde bat a 6 gün var beklemedeyiz..
Benim bat 18 subat kizlar son bir hafta kaldı sabirsizlaniyorum gunler geçmiyor yaa :)
Kizçelerim benim adetime daha 3 gun var ve bu sabah idrar testinde ikinci cizgiyi cok net gordum sonrasinda hemen doktora gittik inanin ustumu basimi nasil giydim evden nasil ciktim bilmiyorum. Kan testi sonucu 60,78 cikti nedir ne degildir bilmiyorum da Allah hepimize saglikli sihatli evlatlar versin
Bu ara uygulayabildm hep oyle gtse bslenme cok etkin ben ovulasyn gunlerni takp ediyorm ama test ile.degl takvim ile sende oyle yap cnm bslenme konsndaDurum suan hamileyim gibi gosteriyor ama daha cok da erken deger 60.78 ilk bebis olunca biraz tecrubesiz oluyosun yani suan ne konumdayiz bilmiyorum. Ayrica beslenme seklin cok cok dogru ne kadar guZel
Aynen cnm dusunmedgm bir gun ylAynen bende keciboynuzu özü falan yiyorum esimede yediriyorum insallah bi faydasi dokunuyordur. Stres onemli ama istedigimiz icin engel olamiyoruz ki kendimize her belirtiyi hamilelige yoruyoruz
Tebriklerr ilk hamilemizz sensinn dua et bizedeKizçelerim benim adetime daha 3 gun var ve bu sabah idrar testinde ikinci cizgiyi cok net gordum sonrasinda hemen doktora gittik inanin ustumu basimi nasil giydim evden nasil ciktim bilmiyorum. Kan testi sonucu 60,78 cikti nedir ne degildir bilmiyorum da Allah hepimize saglikli sihatli evlatlar versin
Yaa canım bide beni düşün. 3 gün kaldı günler geçmiyor
merveciimgim benim 10 gün var.lutfen ama; )Ama senin ne guzeeel sadece 3 gunun kalmiss ben bi hafta nasil bekliycem
merveciimgim benim 10 gün var.lutfen ama; )
Ben her ay unutluyum her ay da hasta olurum :) bugun Allahn slmi uzerimzde olsn kun fe yekun ol der ve olur ins kizlr her gafta 1 kisiye 41 meryem suresi grubumuza katilmak isternisiniz ? Biz okuyprz
Slm kızlar benim bata çok var ama beraber beklesek olur herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?