Bende takvim olarak takip etmistim canim buda testin fotosu ekliyorum
Tatlim benimmmmmm insallah tez zamanda sende kavusursun yavruna. Benim suan oylr cok cok agrim sizim yok ama bir iki hafta boyunca surekli kasiklarimda batmalar oluyordu belim agriyordu beyaz akintim cok artmisti. Otururken yururken kasik batmalarim bacagima vuruyordu. Bide bas agrim vardi genel olarak hep rahmimde bi insaat calismasi varmis gibi hissediyordum hala oyle garip garip batmalar oluyor. Haa birde bas agrim olmustu benim. Daha adetime 3 gun var yavrum bana ben burdayim dedi :))Ayyyyyyyy ben de istiyorum bendeeee
Tatlım tebrik ederim seni. Çok sevindim. Şu an ki belirtilerini yazarmısın benim de 2 gün kaldı bakalım aynı mı?
Ederim tabiki tüm isteyenlere ediyorum ortalama 12,13 gün sonrada benim akıbetim belli olur :) kasım ayında kürtaj olmustum inss bu kez rabbim yüzümüze güler :)Olur tatlım çok güzel olur. Sen bize destek ver dualar et biz hamiş olduğumuzu öğrenelim inşaALLAH ALLAHın izniyle. Sonra sana tam gaz destek bol bol dua
Tatlim benimmmmmm insallah tez zamanda sende kavusursun yavruna. Benim suan oylr cok cok agrim sizim yok ama bir iki hafta boyunca surekli kasiklarimda batmalar oluyordu belim agriyordu beyaz akintim cok artmisti. Otururken yururken kasik batmalarim bacagima vuruyordu. Bide bas agrim vardi genel olarak hep rahmimde bi insaat calismasi varmis gibi hissediyordum hala oyle garip garip batmalar oluyor. Haa birde bas agrim olmustu benim. Daha adetime 3 gun var yavrum bana ben burdayim dedi :))
Sende test yapsana evde varsa şimdi lutfennnnnYaaa şekerim ağzından bal damlıyor. Bunların hepsi var bendeee. İnşaALLAH senin gibi sevinirim bennde.
evet canım valla heyecanla bekliyoruz.bende öyle aman aman belirtiler yok hatta hiç yok .normal sıradan insanimNapalım tatlım bekliycez sen benden bi tık öndesin ama yakın sayılırız ya benimde 7 gun var sonucta :)
Bitanem benim sen aceleci davranma ve stres olma bak ozaman isteklerin bir bir olur yeterki stres olma. Biliyorum beklemek cok zor ama sonu guzel yeterki sabirYaaa şekerim ağzından bal damlıyor. Bunların hepsi var bendeee. İnşaALLAH senin gibi sevinirim bennde.
Bitanem benim sen aceleci davranma ve stres olma bak ozaman isteklerin bir bir olur yeterki stres olma. Biliyorum beklemek cok zor ama sonu guzel yeterki sabir)
Mutlaka haber vericem canim benim sende kolla kendini sonucta sende bir anne adayisin er ya da gec kucagina alacaksin evladiniSenin yazdıklarından sonra yerimde duramıyorum ki. İnşaALLAH sonu hüsran olmaz. Dikkat et kendine tamamm mı fazla iş yapma. Yat 2.sonucunu alana kadar. İnşaALLAH 2 katına artar tatlımm
evet canım valla heyecanla bekliyoruz.bende öyle aman aman belirtiler yok hatta hiç yok .normal sıradan insanimama umutlada beklemiyor degilim
Slm kızlar benim bata çok var ama beraber beklesek olur herhalde :)
Belirtin varmı?
Hosbuldum :) senin ne zaman bat :)Tabiki olur hosgeldin canim
Yok cnm ediolr anlam degisebilir belki dediler orda yanls anlaslma opms bende arapca blmiormkiCanım brn katıldım katılmasına da arapça okumak lazımmış türkçesini kaabul etmiyorlar.
Soğan kürü varsa kist ve enfeksiyonu azaltıyormuş ve bunu yapıp hamile kalan çok duydum. Tabi önce Allah ol diyecek bunların hepsi birer vesile.canım sogan kuru ne ise yariyor
Ara ara gelen kasık ağrılarım ve gün içinde mide ekşimelerimden başka belirtim yok kalp durması sonucu kürtajdan sonraki ilk denememiz belkide psikolojiktir bilemiyorum :/
Yok cnm ediolr anlam degisebilir belki dediler orda yanls anlaslma opms bende arapca blmiormki
Ederim tabi canım rabbim burda ki tüm isteyen herkese bi köşede de bana nasip eder inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar benim de aşırı bel ağrım var bide dün akıntım vardı sonra sarı leke geldi sonra da pembe leke kaşıklarımda bayağı ağrıyordu acaba yumurtam mı çatladı yoksa yumurtlama günündeyim de hala çatlamamış mıKızlar aramızda en geç batlar sizde. Bizim için bol bol dua edin biz dr dua edicez inşaALLAH hamile olduğumuzu öğrendikten sonra daha da çok dua edicez. Anne sayılıcaz sonuçta. Annelerin duaları kabul olur
Hosbuldum :) senin ne zaman bat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?