Adete 5 gün kala

Yok adet oldum şimdi
Bende sabah bi ağrıyla kalktım dedim tamam gelecek adet ama 2 günüm var işte şimdiden basladı ağırlar yoğunlaşmaya suan bi şey yok sırt agrısından başka rüyamda da siyah akıntı şeklinde sökülüyordum sanki kafaya ne kadar taktıysam artık

Bende bir önce belden aşağı heryerim kandı rüyamda adet olmuştum dedim heralde adet olucam ve sonuç sancılı bol kanamalı regl cnm hayırlısı olsun inşallah takma kafana

Bende bir önce belden aşağı heryerim kandı rüyamda adet olmuştum dedim heralde adet olucam ve sonuç sancılı bol kanamalı regl cnm hayırlısı olsun inşallah takma kafana
Dün gelen giden olmadı bugünde uykuda dönerken ani hareket ederken sancı var ama bakalım yarını da bekleyemiyorum test alsam mı kafayı yicem çıkmazsa diye

Kızlar bende aynı şekildeydim. Öncelikle umarım benim gibi sonuçlanmaz burada hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız. geçen ay denk geldi tatile çıktık aklıma bile gelmedi sadece günleri değerlendirdik.Bir dolu bir boş ve eve geldim hiç düşünmedim uğraşacağım şeyler vardı. Taa ki geçen hafta cuma regli ağrılarım göğüs ağrılarım oluncaya kadar 9 gün öncesinden. normalde hep adete 4-5 gün kala göğüs ağrısı çeker adete 1 -2 gün kala karın kasık ağrısı çeker anlardım olacağımı (bu arada bel ağrısı korunmayı bıraktıktan sonra başladı bende feci bi şekilde) haliyle erken belirtileri alınca kk kulübünde dolandım durdum sonuç yine hüsran tabi. reglim başlamak üzere. Diyeceğim o ki sadece psikolojik değil bence vücutta tepki veriyor içeride neler oluyor bilmiyoruz ama ben sadece psikolojik diye bağdaştırmıyorum. Sonuçta korunmuyoruz. Acaba vücudumuzda tepkiler mi veriyor korumacımı davranıyor diye düşünmüyor değilim.

Bende sabah test yaptım belirtilere güvenerek ama negatif yarın öbürgüne gelir kırmızılar

Bende sabah test yaptım belirtilere güvenerek ama negatif yarın öbürgüne gelir kırmızılar
Hiç belli olmaz belkide gelmez sabırla bekle bakalım canım. benim bugün geldi tam anlamıyla. Bende şimdi demir hapı b vitamini d vitamini takviyelerine başladım. Mutlaka kan değerlerine bi baktır. Ve beeo nun propolis arısütü hambal karışımını aldım onu kullanacağım. Birde avokada yiyorum haftada bir. Sadece düzenli adet olmak yetmiyor takviyelerde gerekiyor. Günde en az 2 litre su da içmek çok önemli..

Evet Ağrı yok sancı da yok yani yok denilecek kadar yok gelen gidende yok ama bi anda ağrım başlar reglim gelir bakıcaz güzel takviyeler bende folik asit kullanıyorum işte hayıta başlayayım diyorum

Herkese selam...belki bir faydam olur diye buraya yazıyorum. 35 yaşındayım,bir oğlum var 7 yaşında ve biz 3 yıldır bir bebek daha istiyoruz . Hamile kalmam 2 yıl sürdü ama maalesef bebeğimle vedalaştık. Sonrasında başka başka doktorlara gittim ve multikistik bir durumum olduğunu geç olsa da öğrendim. Tesadüfen birisi Ersağ ürünleri ile tanıştırdı beni ve hayıt tohumu ile maça tohumu kullanmaya başladım. 3 ay düzenli kullandım , adetim hem düzene girdi hem kanamam azaldı,süresi 7 günden 5 güne düştü. Ve son olarak hamileyim bugün evde test yaparak öğrendim. Bu tedavinin etkisi olduğunu düşünüyorum...düşük yapmamın üzerinden 1 yıl geçti ve Rabbim yeniden nasip etti,sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…