- Konu Sahibi yirmibesekim
-
Seninki de geç döllenme miydi belki de geç döllenmeler geç sonuç veriyor bilemedim ay ne kadar geç dedimBence yumurtlama olmuş ortadaki iki tanesinde hiç belli olmaz canım ben iki gün kala verdim 7 çıktı
Kuzum 29 unda çatladıysa adetin tahminen 12 Ocak gibi gelirMerhaba kızlar benim adet döngüm çok düzenli sayılmaz normalde 30 Aralık gibi olacaktım ama 27'sinde yumurtlama gördüm 29'unda çatladı oyüzden adeti 2 hafta ileri attıı bugün gebelik testi yaptım ama çıkmadı.. daha 5 gün var çıkmaması normal mi yoksa olsa çıkar mıydı 5 gün kala öğrenen var mı?
Bu arada kasık ağrım oluyor sağlı sollu ve göğüslerimin normalde uçları acırdı ama şimdi sanki hepten acıyor gibi mesela merdivenlerden inerken acıyor ya da koşarken acıyor spor yapıyorum Bir yandan da o yüzden.. beklemek çok zor salı günü doktorda randevum var tedaviye başlayacağız inşallah hayırlısıyla olur...
Beklemekten Zaman da geçmiyor canım ya sadece beni düşündüren göğüs ağrım oldu normalde bu kadar ağrımaz ama üstüne yatınca bile acıyor belki de psikolojikKuzum 29 unda çatladıysa adetin tahminen 12 Ocak gibi gelir
Bugün ayın 5 i
Biraz daha bekle bence
Ya bende de oluyorBeklemekten Zaman da geçmiyor canım ya sadece beni düşündüren göğüs ağrım oldu normalde bu kadar ağrımaz ama üstüne yatınca bile acıyor belki de psikolojik
Benim de normalde adet yaklaştığı zaman göğüs uçlarım acır yani birkaç aydır öyle oldu ama bu sefer yumurtlamadan hemen sonra başladı o bir tek beni şüphelendirdi bir de kasık ağrım var bekliyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun zaten olmazsa da nasip olursa tedaviye başlayacağım belki o şekilde nasip olur ben deneyeyim olursa inşallah sen de gidersin bir an önce tedaviye başlarsınYa bende de oluyor
Yumurtlama gördüğüm ay yumurtlama bitimi başladı adet olacağım güne doğru zamanla azaldı bitti zaten sonra da adet oldum.
Progesteron seviyesinin artmasından dolayı göğüs acıması olurmuş. Progesteron da yumurtlamadan dolayı artıyor zaten. Bence bu ay gördüğün yumurtlama doğru. Test ile öğrendin sanırım. En az ayın 9 ya da 10 unu bekle test yapmak için
Ben şuan tiroid ile uğraşıyorum ilaç kullanıyorumBenim de normalde adet yaklaştığı zaman göğüs uçlarım acır yani birkaç aydır öyle oldu ama bu sefer yumurtlamadan hemen sonra başladı o bir tek beni şüphelendirdi bir de kasık ağrım var bekliyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun zaten olmazsa da nasip olursa tedaviye başlayacağım belki o şekilde nasip olur ben deneyeyim olursa inşallah sen de gidersin bir an önce tedaviye başlarsıngerçi pkoslarda çatlatma iğnesi ile tedavi biraz Zor oluyormuş tutma ihtimali Zor oluyormuş ama Allah'tan ümit kesilmez
Önce değerlerine düzeltmen daha iyi olur kuzum ileride sıkıntı çıkarabilir vitaminlerine falan da baktırmış mıydın onlar da çok önemliBen şuan tiroid ile uğraşıyorum ilaç kullanıyorum
Hormonlarım bu ay güzel çıktı çok şükürsadece tiroid yüksekmiş
bakalım yavaş ilerliyorum ama iyi ilerliyorum Allahın izniyle
Evet d vitamini yerlerde tabi.Önce değerlerine düzeltmen daha iyi olur kuzum ileride sıkıntı çıkarabilir vitaminlerine falan da baktırmış mıydın onlar da çok önemli
Benim de çok düşüktü doktor ilaç verdi ondan sonra da baktırmadım zaten inşallah şifa olur da sen de yumurtlama görürsün hayırlısıyla hayırlı haberler alırsınEvet d vitamini yerlerde tabi.
Ona da ilaç verdi doktor, D vitamini zaten yumurtlama için 1 numaralı faktör
İnşaAllahBenim de çok düşüktü doktor ilaç verdi ondan sonra da baktırmadım zaten inşallah şifa olur da sen de yumurtlama görürsün hayırlısıyla hayırlı haberler alırsın
Hemen hemen aynı zamanlarda yumurtlamışız ve aynı sorunlar bende de var 2-3 gün önce göğüslerim şişti ağrısızda bugün ağrı başladı elleyince çok acıyor . İnşallah adet öncesi durum değildirMerhaba kızlar benim adet döngüm çok düzenli sayılmaz normalde 30 Aralık gibi olacaktım ama 27'sinde yumurtlama gördüm 29'unda çatladı oyüzden adeti 2 hafta ileri attıı bugün gebelik testi yaptım ama çıkmadı.. daha 5 gün var çıkmaması normal mi yoksa olsa çıkar mıydı 5 gün kala öğrenen var mı?
Bu arada kasık ağrım oluyor sağlı sollu ve göğüslerimin normalde uçları acırdı ama şimdi sanki hepten acıyor gibi mesela merdivenlerden inerken acıyor ya da koşarken acıyor spor yapıyorum Bir yandan da o yüzden.. beklemek çok zor salı günü doktorda randevum var tedaviye başlayacağız inşallah hayırlısıyla olur...
İnşallah canım yaaa sen hiç test yaptın mı pekiHemen hemen aynı zamanlarda yumurtlamışız ve aynı sorunlar bende de var 2-3 gün önce göğüslerim şişti ağrısızda bugün ağrı başladı elleyince çok acıyor . İnşallah adet öncesi durum değildirsiz kaç aydır deniyorsunuz ?
Merhaba, hangi ilacı verdi. Yoksa spontene bir D vitamini mi aldınız. Ben Solgar ın d3 vitaminini aldım, herkes bayağı övmüş de bakalımEvet d vitamini yerlerde tabi.
Ona da ilaç verdi doktor, D vitamini zaten yumurtlama için 1 numaralı faktör
AmiiiinnİnşaAllahHepimizin gönlünce olsun
Banada coledan d3 diye bi ilaç vermişti doktor kullandım ama tekrardan gidip baktırmadım..Merhaba, hangi ilacı verdi. Yoksa spontene bir D vitamini mi aldınız. Ben Solgar ın d3 vitaminini aldım, herkes bayağı övmüş de bakalım
İnşallah gönlümüzdeki olur, stres de yapmayın diyor doktor, stresin her türlüsünden uzak durulmalıymış :) iyi de ben muhasebeciyimBanada coledan d3 diye bi ilaç vermişti doktor kullandım ama tekrardan gidip baktırmadım..
İnsanın elinde sanki olmuyor stres yapmadan olmuyor arkadaş!İnşallah gönlümüzdeki olur, stres de yapmayın diyor doktor, stresin her türlüsünden uzak durulmalıymış :) iyi de ben muhasebeciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?