- Konu Sahibi yirmibesekim
-
Evet öyle oluyor aslında insan . düşünmeden edemiyoruz eşim çok kızar bazen sırf çocuk için ilişkiye giriyoruz diye bıktı artık en son kızdı akışına bırak olursa olur olmazsa Allah evlarimiza sağlık sıhhatle versin dedi evdede gıda takviyeleri olunca kullanalım dedim bide ben çorap giymem yanarım hepYa çok iyi ben o kadar rahat durabilsem . Nerdeyse her regl döneminde kendimi kısıtlıyorum bundan sonra önemsemiycem üstüne düsmiycem diye yumurtlama gününü degerlendirince başa sarıyorum regl gününe kadar deli gibi beklemeceler falanama bu ay çok Farklı hissediyorum ay hadi insallah
Ay hadi insallah hissediyoruz da hüsran olmasa bari. Günlerdir burda okumadığım yazı kalmadıEvet öyle oluyor aslında insan . düşünmeden edemiyoruz eşim çok kızar bazen sırf çocuk için ilişkiye giriyoruz diye bıktı artık en son kızdı akışına bırak olursa olur olmazsa Allah evlarimiza sağlık sıhhatle versin dedi evdede gıda takviyeleri olunca kullanalım dedim bide ben çorap giymem yanarım hepbu Ay sıcak felan tuttum işte onlarida kullanınca umutlaniyorum yani bnmki bir umut.zaten en büyük belirti derler yha hep kendini gerçekten hamile gibi hissetmek
Aynen aynı yazıları habire başa sarıp okuyup okuyup duruyorum bnmkine bnzer belirti arıyorumAy hadi insallah hissediyoruz da hüsran olmasa bari. Günlerdir burda okumadığım yazı kalmadıcıldırmaya ramak kala
Bak ya tatil istiyorum yaz istiyorumAynen aynı yazıları habire başa sarıp okuyup okuyup duruyorum bnmkine bnzer belirti arıyorumSağlık olsun cnm Allah vergisi yetrki nasip olsun inan hiç bir şey yapmaya gerek yok
İlk oğlumda o kadar olsun dedik iki aşılama yaptırdık tutmadı Üçüncuye gidecektim rahim film çekildi bı tatile çıktık memlekete gittik döndüğümde hamileydim düşün iki sene tedavi aşılama olmadı bırakınca kafa dagilinca oldu yani cnm takmamak gerekir ama takıyoruz
Valla kış tatili bile olur ama tabi yaz başka kışın üşütmemek gerekir tatil tatildir evden uzaklaşmak gerekir bazenBak ya tatil istiyorum yaz istiyorumbende bende bende
Öyle tabi de kışı sevmedigimden bi hoş gelmiyor evden çıkmakValla kış tatili bile olur ama tabi yaz başka kışın üşütmemek gerekir tatil tatildir evden uzaklaşmak gerekir bazen
Öyle tabi de kışı sevmedigimden bi hoş gelmiyor evden çıkmako değilde hamile isem bebişin burcu terazi olacak sanırım hahaha kafamda deli sorular
Olursa süper tesadüf valla çok güzelÇok iyisin yha valla canm terazi değilde başak Bnm ikinci oğlumun haberini 9 yıl önce Yine aynı ay Ocak 12 de öğrendim 6 gün gecikmeli bugünde 12 Ocak işin denk gelen tarafı adet tarihim tesadüfün böylesi bilemedim
Evet benim ayaklarım da buz gibi haber et bana bak ama güzel haberŞuan Kasıklarım karnım Ağrıyor adet gelicek gibi hissediyorum tuvaletle akraba oldum acabalarla .
Bide ayaklarım ısınmıyor buz resmen yha off
İnşallah canm Hayırlısı ile olsun valla dün gece artık düşün 9 sene öncesine gittimisimOlursa süper tesadüf valla çok güzel
Ayy delircez ahhahha valla ederim tabiki Güzel haberler le uyanmak dileğiyle inşallah cnm iyi geceler memnun olduk görüşmek üzere gönlünden geçen tüm güzelliklerin olması dileğiyleEvet benim ayaklarım da buz gibi haber et bana bak ama güzel haber
İyi geceler çok teşekkür ediyorum ilgilendiğin içinAyy delircez ahhahha valla ederim tabiki Güzel haberler le uyanmak dileğiyle inşallah cnm iyi geceler memnun olduk görüşmek üzere gönlünden geçen tüm güzelliklerin olması dileğiyle
Amin Canm Amin iyi Gecelerİyi geceler çok teşekkür ediyorum ilgilendiğin içinumarım her şey gönlümüzce olur hepimizin memnun oldum bende yarın görüşürüz
Ovülasyon testi yapımıştım, Yumurtlamadan 10 gün sonra, adete 5 gün kala testim bu şekildeydi.Merhaba kızlar benim adet döngüm çok düzenli sayılmaz normalde 30 Aralık gibi olacaktım ama 27'sinde yumurtlama gördüm 29'unda çatladı oyüzden adeti 2 hafta ileri attıı bugün gebelik testi yaptım ama çıkmadı.. daha 5 gün var çıkmaması normal mi yoksa olsa çıkar mıydı 5 gün kala öğrenen var mı?
Bu arada kasık ağrım oluyor sağlı sollu ve göğüslerimin normalde uçları acırdı ama şimdi sanki hepten acıyor gibi mesela merdivenlerden inerken acıyor ya da koşarken acıyor spor yapıyorum Bir yandan da o yüzden.. beklemek çok zor salı günü doktorda randevum var tedaviye başlayacağız inşallah hayırlısıyla olur...
Üzülerek şimdi regl oldum inşallah senin müjdeli haberini alırız cnm bütün gebelik belirtilerini yaşadım ama hüsranAmin Canm Amin iyi Gecelernedmek güzel sohbet oldu
Bende öyleyim canım ama vardır bunda da bir hayır ne yapalım en azından adet olabiliyoruz ya olamasaydık adet olmak yeni umut demektir sabret şükretÜzülerek şimdi regl oldum inşallah senin müjdeli haberini alırız cnm bütün gebelik belirtilerini yaşadım ama hüsran
Bende öyleyim canım ama vardır bunda da bir hayır ne yapalım en azından adet olabiliyoruz ya olamasaydık adet olmak yeni umut demektir sabret şükret
Evet düzenli oluyorum ama şu an dökülme yok cnm geceden beri uyumadım pembe peceteye gelen bir kanamam var oda peceteye geliyor sadece şimdilik acaba neyin nesi oda dün gece bir sancı geldi kasıklarıma sonra lavobaya gittim sadece peceteye gelen açık pembe bakalım buhun sokulurum belki ama ilk kez böyle oldum şimdi ise sancidan eser yok acaba dicem yerlesmemi olduki bilemedimBende öyleyim canım ama vardır bunda da bir hayır ne yapalım en azından adet olabiliyoruz ya olamasaydık adet olmak yeni umut demektir sabret şükret
Olur mu olur canım belkide yerleşmedir inşallah Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsinEvet düzenli oluyorum ama şu an dökülme yok cnm geceden beri uyumadım pembe peceteye gelen bir kanamam var oda peceteye geliyor sadece şimdilik acaba neyin nesi oda dün gece bir sancı geldi kasıklarıma sonra lavobaya gittim sadece peceteye gelen açık pembe bakalım buhun sokulurum belki ama ilk kez böyle oldum şimdi ise sancidan eser yok acaba dicem yerlesmemi olduki bilemedim
Yok adet oldum şimdiOlur mu olur canım belkide yerleşmedir inşallah Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?