• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 5 gün kala test yaptım sonradan silik çizgi çıktı hamile miyim?

Esrayilmaz46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
226
30
28
22
Kızlar merhaba biz 5 yıldır evliyiz geçen sene kimyasal gebelik yaşadım onun dışında gebe kalmadım bu ay da sürekli idrara çıkma bel ağrısı ve uyku hali var ama adet olacağım zaman da böyle oluyor hisselerim gebe olduğumu söylüyor sabah ilk idrarla test yaptım 2 saat sonra baktım teste silik çizgi vardı sizce hamile miyim? Ya da böyle olup da gebe kalan var mı?

Eklentiler

• IMG-20250417-WA0005.webp
    IMG-20250417-WA0005.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 259
  • 17449075693081842485354760895404.webp
    17449075693081842485354760895404.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 307
Kızlar merhaba biz 5 yıldır evliyiz geçen sene kimyasal gebelik yaşadım onun dışında gebe kalmadım bu ay da sürekli idrara çıkma bel ağrısı ve uyku hali var ama adet olacağım zaman da böyle oluyor hisselerim gebe olduğumu söylüyor sabah ilk idrarla test yaptım 2 saat sonra baktım teste silik çizgi vardı sizce hamile miyim? Ya da böyle olup da gebe kalan var mı?
Fotoğraf net değilse tekrar çekebilirim

Kızlar yardımcı olabilir misiniz

Net çekermisiniz

Ya maalesef

artimedden okadar şikayet varki hep pozitif gösteriyor maalesef prodictor erken gebelik testinddn çok memnunlar onla yap cnm yarın ilk idrarinla
Hayır daha yapmadım arti medi kaset tipi testi var bende dün de arti med erken gebelik testi yaptım ama pozitif çıkan marka nimo erken gebelik testi

Ya maalesef

artimedden okadar şikayet varki hep pozitif gösteriyor maalesef prodictor erken gebelik testinddn çok memnunlar onla yap cnm yarın ilk idrarinla
Yani toplamda 3 test var bende iki tanesi arti med biri erken biri normal diğeri de nimo erken gebelik testi sadexe artı medin kaset tipi testini yapmadım bu arada artı medin erken gebelik testinde negatif çıktı

Eklentiler

• 17449195262081032006354693697786.webp
    17449195262081032006354693697786.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 279
Canım en iyisi tekrar sabah ilk idrarla yapın çıkarsa gidip sağlık ocağına kan verin içiniz rahat etsin

Canım en iyisi tekrar sabah ilk idrarla yapın çıkarsa gidip sağlık ocağına kan verin içiniz rahat etsin.
Yarın elimde olan testi yaparım yarın bi tane daha test alırım pazartesi yaparım onu da o gün kan veririm artık bu artı medden memnun kalan pek yok o yüzden güvenemiyorum eşim almış bilmeden

Yarın elimde olan testi yaparım yarın bi tane daha test alırım pazartesi yaparım onu da o gün kan veririm artık bu artı medden memnun kalan pek yok o yüzden güvenemiyorum eşim almış bilmeden
Awox çok memnunlar ondan aldırın. Ama biraz önce bir sitede paylaşım okudum internet sitesinde sahteleri satılıyormus dikkat etmek lazım.Testler pozitif gösteriyormus.

Awox çok memnunlar ondan aldırın. Ama biraz önce bir sitede paylaşım okudum internet sitesinde sahteleri satılıyormus dikkat etmek lazım.Testler pozitif gösteriyormus.
İnternetten almıyorum neyseki insanların duygulariyla oynamak bu kadar kolay mı yaa awox ve predictor öneriyorlar hangisi varsa artık

Back
X