Gebeliğe Hazırlık adete 5 gun kala pozitif idrar testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu testi nerden aldınız ben bulamadım hiçbiyerde yurt dışında nmı hayırlı olsun pozitif bu arada

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba?

Amin insallah :) Evet, iki farkli test ikisi de pozitif cok sukur. Sali doktora gidecegim kismetse.
Ya acaba belirtileriniz olmuş muydu mide bulantısı kaşık ağrısı gibi ne biliyim buna benzer benimde reglime 6 gün var daha yapsam çıkar mı ki. Hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin inşallah

Ya acaba belirtileriniz olmuş muydu mide bulantısı kaşık ağrısı gibi ne biliyim buna benzer benimde reglime 6 gün var daha yapsam çıkar mı ki. Hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin inşallah
Çok sağolun amin inşallah Hiç belirtim olmamıştı. Öylesine yapmıştım, beklemiyordum. Mide bulantılarım 7.haftadan sonra başladı. Onlar da çok değildi zaten :) Ben yapmadan iki gün önce de test yapmıştım negatifti. O yüzden biraz bekleyin derim

Ama kan testinde çıkar sanırım demi

Merhaba arkadaşlar adetime 7 gün var genelde günümde olurum bir gün oynar en fazla bır kaç değişik belirtim oldu bu ay aşırı bel ağrısı hafif kasıkta batma gibi. Resimdeki silik olan düne ait görsel diğerleri de demin yapıldı fakat ovulasyon testi ile . Ve hemen çizgiler belirdi ovulasyon ile hamilelik öğrenenler vardı bı fikriniz var mı bu ay saldigim için ovulasyon testi faln yapmadm ama adet gününe bu kadar yakın yumurtlama olur mu bilgisi olan var mı normal testte yapacağım tabiki ama fikirleri merak ettim

Eklentiler

• IMG_20220113_200159.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 953
  • IMG_20220113_200120.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 639
  • IMG_20220113_200101.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 507
  • IMG_20220113_201835.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 550
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…