- 7 Kasım 2012
- 1.857
- 978
-
- Konu Sahibi scarletwitch_
Bu testi nerden aldınız ben bulamadım hiçbiyerde yurt dışında nmı hayırlı olsun pozitif bu aradaKizlar merhaba. Bu sabah kalkinca aklima esti ve idrar testiyle ovulasyon testi yapayim dedim. Idrar testim ikinci cizgi silik olarak hemen belirdi. Adetime daha bes gun var. Cok heyecanlandim. Ovulasyon testi de yumurtlama gunlerimde cikmadigi kadar koyu cikti. test cizgisiyle ayni koyulukta. Adete bes gun kala gebelik belli olur mu idrar testiyle?Eki Görüntüle 2955218
Hayırlı olsun 2 çizgi tam net görünüyorBenim testime de bakar mısınız adete 1 hafta var
Sağolun teşekkür ederim evet doktora da gittim çoktan :) Yurtdışından aldım ama Türkiye’de de vardır sanırım. Bazı fotoğraflarda bu şekilde görmüştüm diye hatırlıyorum.Bu testi nerden aldınız ben bulamadım hiçbiyerde yurt dışında nmı hayırlı olsun pozitif bu arada
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba?Kizlar merhaba. Bu sabah kalkinca aklima esti ve idrar testiyle ovulasyon testi yapayim dedim. Idrar testim ikinci cizgi silik olarak hemen belirdi. Adetime daha bes gun var. Cok heyecanlandim. Ovulasyon testi de yumurtlama gunlerimde cikmadigi kadar koyu cikti. test cizgisiyle ayni koyulukta. Adete bes gun kala gebelik belli olur mu idrar testiyle?Eki Görüntüle 2955218
Merhaba. Sonuc dogruymus. Su an 11 haftalik gebeyim.Merhaba sonucunuz ne oldu acaba?
Belli belirsiz bir cizgi goruyorum ama iki gun bekleyip tekrarlayin testi derim :)Eki Görüntüle 2985618
Merhaba kızlar banada bi el atınsizce ne dır bu testin sonucu adete 7 gun var
Teşekkür ederim güzelim bakalım beklenilen mutlu habere ulaşırım inşallah hepimiz ulaşırız i sallahBelli belirsiz bir cizgi goruyorum ama iki gun bekleyip tekrarlayin testi derim :)
Ya acaba belirtileriniz olmuş muydu mide bulantısı kaşık ağrısı gibi ne biliyim buna benzerAmin insallah :) Evet, iki farkli test ikisi de pozitif cok sukur. Sali doktora gidecegim kismetse.
Çok sağolun amin inşallahYa acaba belirtileriniz olmuş muydu mide bulantısı kaşık ağrısı gibi ne biliyim buna benzerbenimde reglime 6 gün var daha yapsam çıkar mı ki. Hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin inşallah
Ama kan testinde çıkar sanırım demiÇok sağolun amin inşallahHiç belirtim olmamıştı. Öylesine yapmıştım, beklemiyordum. Mide bulantılarım 7.haftadan sonra başladı. Onlar da çok değildi zaten :) Ben yapmadan iki gün önce de test yapmıştım negatifti. O yüzden biraz bekleyin derim