- 13 Ağustos 2021
- 101
- 164
-
- Konu Sahibi scarletwitch_
Olabilir canımKizlar merhaba. Bu sabah kalkinca aklima esti ve idrar testiyle ovulasyon testi yapayim dedim. Idrar testim ikinci cizgi silik olarak hemen belirdi. Adetime daha bes gun var. Cok heyecanlandim. Ovulasyon testi de yumurtlama gunlerimde cikmadigi kadar koyu cikti. test cizgisiyle ayni koyulukta. Adete bes gun kala gebelik belli olur mu idrar testiyle?Eki Görüntüle 2955218
Kizlar merhaba. Bu sabah kalkinca aklima esti ve idrar testiyle ovulasyon testi yapayim dedim. Idrar testim ikinci cizgi silik olarak hemen belirdi. Adetime daha bes gun var. Cok heyecanlandim. Ovulasyon testi de yumurtlama gunlerimde cikmadigi kadar koyu cikti. test cizgisiyle ayni koyulukta. Adete bes gun kala gebelik belli olur mu idrar testiyle?Eki Görüntüle 2955218
Evet bir saat oldu yapaliCanım bu testi da bugün mi yaptin?
Bu da cok ucuz bir test :) Aksama daha iyi marka alip, tekrar deneyecegim bakalim.Olur tabi bende 4 gün once ucuz testlerle ogrenmistim
O zaman var gibi gözüküyor, adet gunu kadar her gun test yapıp çizgiye takip edebillirsinEvet bir saat oldu yapali
Olur tabi bn 9 gün kala öğrenmiştimKizlar merhaba. Bu sabah kalkinca aklima esti ve idrar testiyle ovulasyon testi yapayim dedim. Idrar testim ikinci cizgi silik olarak hemen belirdi. Adetime daha bes gun var. Cok heyecanlandim. Ovulasyon testi de yumurtlama gunlerimde cikmadigi kadar koyu cikti. test cizgisiyle ayni koyulukta. Adete bes gun kala gebelik belli olur mu idrar testiyle?Eki Görüntüle 2955218
Tabiki olur hayırlı,sağlıklı olsun inşallah :) ben de önceki gebeliğimi önce öğrenmiştim. Ayrıca bu testler farklı nereden alıyorsunuz. ben eczaneden kaset testi alıyorum gebelik testi deyince onu veriyorlarKizlar merhaba. Bu sabah kalkinca aklima esti ve idrar testiyle ovulasyon testi yapayim dedim. Idrar testim ikinci cizgi silik olarak hemen belirdi. Adetime daha bes gun var. Cok heyecanlandim. Ovulasyon testi de yumurtlama gunlerimde cikmadigi kadar koyu cikti. test cizgisiyle ayni koyulukta. Adete bes gun kala gebelik belli olur mu idrar testiyle?Eki Görüntüle 2955218
Cok tesekkur ederim :)O zaman var gibi gözüküyor, adet gunu kadar her gun test yapıp çizgiye takip edebillirsin
Tesekkur ederim:) Size de hayirli dogumlar diliyorum. Saglikla kavusun insallah bebeginize.Olur tabi bn 9 gün kala öğrenmiştim
Kan verebilirsin yada 2 gün daha bekle inşallah sağlıkla gelsin
Çok teşekkür ederimTesekkur ederim:) Size de hayirli dogumlar diliyorum. Saglikla kavusun insallah bebeginize.
Amin, sagolun:) Yurtdisi Amazon sitesinden almistim ben bunu. bir kutu icinde 50 ye yakin ovulasyon ve 20 ye yakin gebelik testi vardi. Fiyati da cok uygundu ama cin mali tabii:) bu aksam daha iyi bir test alacagim.Tabiki olur hayırlı,sağlıklı olsun inşallah :) ben de önceki gebeliğimi önce öğrenmiştim. Ayrıca bu testler farklı nereden alıyorsunuz. ben eczaneden kaset testi alıyorum gebelik testi deyince onu veriyorlar
Testi tekrarladınızmı?Amin, sagolun:) Yurtdisi Amazon sitesinden almistim ben bunu. bir kutu icinde 50 ye yakin ovulasyon ve 20 ye yakin gebelik testi vardi. Fiyati da cok uygundu ama cin mali tabii:) bu aksam daha iyi bir test alacagim.
Amin insallah :) Evet, iki farkli test ikisi de pozitif cok sukur. Sali doktora gidecegim kismetse.Testi tekrarladınızmı?
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Merhaba erken gebelik testi demeniz gerekiyor alırken kaset testlere göre bir tık daha pahalıTabiki olur hayırlı,sağlıklı olsun inşallah :) ben de önceki gebeliğimi önce öğrenmiştim. Ayrıca bu testler farklı nereden alıyorsunuz. ben eczaneden kaset testi alıyorum gebelik testi deyince onu veriyorlar
Gercektn çıktı mı 9 gün önce erkn gebelik testinden mi ogrendinizOlur tabi bn 9 gün kala öğrenmiştim
Kan verebilirsin yada 2 gün daha bekle inşallah sağlıkla gelsin
Evet öyle öğrendimGercektn çıktı mı 9 gün önce erkn gebelik testinden mi ogrendiniz
Test dağılmış duruyor tekrarlayınBenim testime de bakar mısınız adete 1 hafta var