Adete 5 gün kala negatif çizgi

milennay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2024
6
1
24
Arkadaşlar merhaba son adet tarihim 19 kasımdı yumurtlama zamanlarını takvim üzerinden takip ettik hiç boş geçirmedik 5 gün kala heves edip test yaptım ama çıkmadı. Sizce olsa çıkar mıydı yoksa beklemem mi gerekiyor

Biraz daha bekleyin, adet tarihiniz gelip gecikme olunca test yapın inşallah

Her hangi bir belirti var mı bende aynı sekildeyim bir haftam var şimdi hiç bir belirti de yok yine boş sanirim

Bnm de sat aynı benim belirtiler var devam ediyor da inşallah hepimiz gebelik olur inşallah lütfen haber edin olurmu inşallah hamileyizdir
Ahh hep bu aşikar yüzünden bedenimizde ki herşey alt-üst oldu kime sorsam 2.3.bebekte sorun var hamile kalmıyor bir sorunları yok ama olmuyor Allah aratmasın inşallah tez vakitte versin inşallah

Amin inşallah sende haber ver inşallah pozitiflerle geliriz

Her hangi bir belirti var mı bende aynı sekildeyim bir haftam var şimdi hiç bir belirti de yok yine boş sanirim
Göğüslerim şişti sadece ara ara kasık ağrım oluyor adet belirtileriyle aynı gibi benimde pek ümidim yok ama inşallah gebeyizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…