Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz daha bekleyin, adet tarihiniz gelip gecikme olunca test yapın inşallahArkadaşlar merhaba son adet tarihim 19 kasımdı yumurtlama zamanlarını takvim üzerinden takip ettik hiç boş geçirmedik 5 gün kala heves edip test yaptım ama çıkmadı. Sizce olsa çıkar mıydı yoksa beklemem mi gerekiyor
HAklısınız sabırsızım birazBiraz daha bekleyin, adet tarihiniz gelip gecikme olunca test yapın inşallah
Ahh hepimiz öyleyiz inşallah isteyen herkese nasip olurHAklısınız sabırsızım biraz
Bnm de sat aynı benim belirtiler var devam ediyor da inşallah hepimiz gebelik olur inşallah lütfen haber edin olurmu inşallah hamileyizdirArkadaşlar merhaba son adet tarihim 19 kasımdı yumurtlama zamanlarını takvim üzerinden takip ettik hiç boş geçirmedik 5 gün kala heves edip test yaptım ama çıkmadı. Sizce olsa çıkar mıydı yoksa beklemem mi gerekiyor
Bnm de sat aynı benim belirtiler var devam ediyor da inşallah hepimiz gebelik olur inşallah lütfen haber edin olurmu inşallah hamileyizdir
Ahh hep bu aşilar yüzünden bedenimizde ki herşey alt-üst oldu kime sorsam 2.3.bebekte sorun var hamile kalmıyor bir sorunları yok ama olmuyor Allah aratmasın inşallah tez vakitte versin inşallah
Amin inşallah sende haber ver inşallah pozitiflerle gelirizBnm de sat aynı benim belirtiler var devam ediyor da inşallah hepimiz gebelik olur inşallah lütfen haber edin olurmu inşallah hamileyizdir
Ahh hep bu aşikar yüzünden bedenimizde ki herşey alt-üst oldu kime sorsam 2.3.bebekte sorun var hamile kalmıyor bir sorunları yok ama olmuyor Allah aratmasın inşallah tez vakitte versin inşallah
Göğüslerim şişti sadece ara ara kasık ağrım oluyor adet belirtileriyle aynı gibi benimde pek ümidim yok ama inşallah gebeyizdirHer hangi bir belirti var mı bende aynı sekildeyim bir haftam var şimdi hiç bir belirti de yok yine boş sanirim
İnşallah inşallah haber veririm tabiAmin inşallah sende haber ver inşallah pozitiflerle geliriz
Merhaba ben öğrendiğim zaman şöyle olmuştu örnek veriyim mesela cuma günü test yaptım negatifti adet tarihime 2 gün vardı pazartesi adet tarihimde tekrar test yaptım pozitifti silik çizgi şeklinde çok şaşırmıştım zaten sanırım beta 2 güne bir yükseliyor yani önce negatif çıkıp sonra pozitif ihtimali var ama umut verir gibi olmak da istemem deneyimim bu şekildeydi gönlünüze göre olur inşallah sağlıkla güzellikleArkadaşlar merhaba son adet tarihim 19 kasımdı yumurtlama zamanlarını takvim üzerinden takip ettik hiç boş geçirmedik 5 gün kala heves edip test yaptım ama çıkmadı. Sizce olsa çıkar mıydı yoksa beklemem mi gerekiyor
Yaa ne güzel. Benim ilk hamileliğimde 4 gün gecikmesine rağmen çok silik çizgiyle öğrenmiştim hiçbir belirtim de yoktu. Adet gününü beklemek lazım da işte biraz sabırsızımMerhaba ben öğrendiğim zaman şöyle olmuştu örnek veriyim mesela cuma günü test yaptım negatifti adet tarihime 2 gün vardı pazartesi adet tarihimde tekrar test yaptım pozitifti silik çizgi şeklinde çok şaşırmıştım zaten sanırım beta 2 güne bir yükseliyor yani önce negatif çıkıp sonra pozitif ihtimali var ama umut verir gibi olmak da istemem deneyimim bu şekildeydi gönlünüze göre olur inşallah sağlıkla güzellikle
Olsun çok güzel sonuçlar gelsin inşallah ben de kan verdim şimdi istemediğimi düşünüyordum ama kan verince heyecanlandım ve istediğimi fark ettim umarım en güzel en sağlıklı şekilde pozitif çıksın isteyen herkesin içinde bizimdeYaa ne güzel. Benim ilk hamileliğimde 4 gün gecikmesine rağmen çok silik çizgiyle öğrenmiştim hiçbir belirtim de yoktu. Adet gününü beklemek lazım da işte biraz sabırsızım
Ayy hadi inşallah dualarım seninleOlsun çok güzel sonuçlar gelsin inşallah ben de kan verdim şimdi istemediğimi düşünüyordum ama kan verince heyecanlandım ve istediğimi fark ettim umarım en güzel en sağlıklı şekilde pozitif çıksın isteyen herkesin içinde bizimde
Benimde son adet 17 kasımdı dün test yaptım negatif bugün yaptım negatif ama belirtiler varArkadaşlar merhaba son adet tarihim 19 kasımdı yumurtlama zamanlarını takvim üzerinden takip ettik hiç boş geçirmedik 5 gün kala heves edip test yaptım ama çıkmadı. Sizce olsa çıkar mıydı yoksa beklemem mi gerekiyor
Bat ne zaman canımBenimde son adet 17 kasımdı dün test yaptım negatif bugün yaptım negatif ama belirtiler var
16-17 Kasım 25-26 günde bir oluyorumBat ne zaman canım
2 gün sonra bir daha test yap bence16-17 Kasım 25-26 günde bir oluyorum