Benm en yakın arkadasım adete 3 gun kala bıraktk nasılsa hasta olacam dıye korunmadık dedı ama hamıle kaldı nasıp ısı bu canm rabbım ol dedıkten sonra o an yumurtayı bıle yaratr bebek ıstemıyorsanız korunmanızı daha duzgun yapın bence
Geç yumurtlama olmuş olabilir ve kalınabilir.
Bir tanıdığımız adete 1 gün kala tek sefer ilişki ile hamile kaldı.
Ertesi gün adeti bekledi bekledi olmadı.
Düşük bir ihtimal de olsa evet kalınabilir. Reglden 1 gün sonra da kalınır, regle 1 gün kala da kalınabilir. Aradaki diğer bütün günlerde zaten kalınabilir :)
ne güzel :) siz de hamilesiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
Merhaba benim adetime 4gun var bir hafta once test yapdim pozitiv cikti,inanmayib yine yapdim ve aynisi oldu.3gun sonra yine yapdim oda pozitiv cikti.hamilelik ola bilirmi acaba.ne yapicami bilemiyom
Eczanede aldim yalniw olmasi imkansiz bence.ama yine yapicam.bakalim inwallah olur.zaten bazi belirtilerde var onun icin yapmiwdim canimtatlım acaba hamilelik testi yerine yumurtlama testi yapmış ola bilir misin yanlışlıkla ? tıbben mümkün değil böyle bir şey
Amin inwallah.cok sagol canim.sonucu paylawicam inwallah sizinleinşallah hamilesindir canım bu bütün anne olmak isteyen kadınlara dileğimdir Allahtan
hayırlı haberlerini bekleyeceğim inşallah :)Amin inwallah.cok sagol canim.sonucu paylawicam inwallah sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?