Adete 5 gün kala hamile kalınır mı ?

RYSA

Hakkımızda hayırlısı
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2014
2.250
2.466
133
günaydın hanımlar
adetime 5 gün kalıyor ve dün gece nasılsa adetim yaklaştı diye korunmadık çünkü günleri hesplayacaktık yani yumurtlama testi kullanarak yapacaktık bu defaki adetimden sonra ama içime de kurt düştü acaba 5 gün kala hamile kalınır mı ama adetim de düzenli kaç saattir baya araştırma yaptım kalanlar varmış ama düzensiz adeti olanlarda oluyormuş acaba aranızdan biri bu şekil hamile kalmış mı kalmışsa lütfen cevaplasın çok mutlu olurum

Benm en yakın arkadasım adete 3 gun kala bıraktk nasılsa hasta olacam dıye korunmadık dedı ama hamıle kaldı nasıp ısı bu canm rabbım ol dedıkten sonra o an yumurtayı bıle yaratr bebek ıstemıyorsanız korunmanızı daha duzgun yapın bence

Geç yumurtlama olmuş olabilir ve kalınabilir.
Bir tanıdığımız adete 1 gün kala tek sefer ilişki ile hamile kaldı.
Ertesi gün adeti bekledi bekledi olmadı.

Düşük bir ihtimal de olsa evet kalınabilir. Reglden 1 gün sonra da kalınır, regle 1 gün kala da kalınabilir. Aradaki diğer bütün günlerde zaten kalınabilir :)

yok istiyoruz bebek :) 2yaşında bir kızım var bir de kardeşi olsun istiyoruz ama adetten sonra yapmayı planlamıştık sadece merak ettim acaba kalmış olma ihtimalim var mı diye elimde bir sürü ovulasyon testi var da hiç kullanamadım

Geç yumurtlama olmuş olabilir ve kalınabilir.
Bir tanıdığımız adete 1 gün kala tek sefer ilişki ile hamile kaldı.
Ertesi gün adeti bekledi bekledi olmadı.

ne güzel :) siz de hamilesiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

Düşük bir ihtimal de olsa evet kalınabilir. Reglden 1 gün sonra da kalınır, regle 1 gün kala da kalınabilir. Aradaki diğer bütün günlerde zaten kalınabilir :)

evet haklısınız :) Allah isteyen her kese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

bu arada yazmayı unutmuşum 3 ekim adet oldum zaten düzenli adet görenler için mümkün değilmiş sağlık olsun ne yapalım denemeye devam merak edenler olur belki diye yazayım dedim hayırlı günler isteyen herkesin bebişi olur inşallah Allah hayırlısını kusursuzunu versin inşallah

Merhaba benim adetime 4gun var bir hafta once test yapdim pozitiv cikti,inanmayib yine yapdim ve aynisi oldu.3gun sonra yine yapdim oda pozitiv cikti.hamilelik ola bilirmi acaba.ne yapicami bilemiyom

Merhaba benim adetime 4gun var bir hafta once test yapdim pozitiv cikti,inanmayib yine yapdim ve aynisi oldu.3gun sonra yine yapdim oda pozitiv cikti.hamilelik ola bilirmi acaba.ne yapicami bilemiyom

tatlım acaba hamilelik testi yerine yumurtlama testi yapmış ola bilir misin yanlışlıkla ? tıbben mümkün değil böyle bir şey

tatlım acaba hamilelik testi yerine yumurtlama testi yapmış ola bilir misin yanlışlıkla ? tıbben mümkün değil böyle bir şey
Eczanede aldim yalniw olmasi imkansiz bence.ama yine yapicam.bakalim inwallah olur.zaten bazi belirtilerde var onun icin yapmiwdim canim

inşallah hamilesindir canım bu bütün anne olmak isteyen kadınlara dileğimdir Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…