- 6 Ekim 2021
- 51
- 27
- 25
Bugün daha koyu düne göreKan tahlili yaptırın degeriniz yüksekse hamilesiniz ama bme burda hamıle oldugunuzu ama cok yenı daha tebrik ederim saglıkla gelsın insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün daha koyu düne göreKan tahlili yaptırın degeriniz yüksekse hamilesiniz ama bme burda hamıle oldugunuzu ama cok yenı daha tebrik ederim saglıkla gelsın insallah
Tebrikler hayırlı olsun saglıklı hamilelik gecirin insallah kan tahlili verin acile gidip degerinize baktırınBugün daha koyu düne göre
Sabah üstü gittim sağlık ocağına kan verdim sonuç ne zaman cikiyor kiTebrikler hayırlı olsun saglıklı hamilelik gecirin insallah kan tahlili verin acile gidip degerinize baktırın
Saglık ocagı biraz gec cıkıyor. Cıktı mı sonucunuzSabah üstü gittim sağlık ocağına kan verdim sonuç ne zaman cikiyor ki
Yok daha çıkmamış yaSaglık ocagı biraz gec cıkıyor. Cıktı mı sonucunuz
Saglık ocagı biraz gec cıkıyor. Cıktı mı sonucunuz
Güzel haberlerle inşallahYok daha çıkmamış ya
Hayırlı olsun saglıklı bir hamilelık gecırın insallah degerlerınız gün gectıkte artacak insallah Kadın dogumada gıtmek ıcın acele etmeyın kese gözükmesi icin 1000 lerı görmenız gerekıyor söyle 15 gün sonra randevu alınSonuç 106 çıkmış kızlar pozitif ama pazartesi bidaha bakalm dedi
Degeriniz normal hamilesiniz zaten hadi hayırlı olsun 10 gün sonra alırsınız kadın doguma randevu gidersiniz bende 15 gün bekleyip gidicem 1000 lere ulasır degerim hemde keseyı görürüm sımdı 720 bugün degerime baktım 2 3 günde artıyorSonuç böyle
inşAllah yükselişDegeriniz normal hamilesiniz zaten hadi hayırlı olsun 10 gün sonra alırsınız kadın doguma randevu gidersiniz bende 15 gün bekleyip gidicem 1000 lere ulasır degerim hemde keseyı görürüm sımdı 720 bugün degerime baktım 2 3 günde artıyor
Var gibi ama bekleyin regliniz gecsin bidaha yapın bence testi daha net olur cizgilerBana da bakar mısınız rica etsem. Reglime 6 gün var. Silik çizgi yarım saat sonra çıktı. Kuruma çizgisi mi hamile miyim ?
Cok erken ama reglinize 3 4 gün kala yspın testi bence bende oyle ögrendimsizce bende silik cizgi var mi arkadaslar adetime daha 1 gun var ve iliski uzerinden 12 gun gecti
Bugün sabah yaptım yine böyle silik çıktı. Yine aynısı çıkınca ümitlendim ama adet gününe kadar koyulaşmayacak sanırımVar gibi ama bekleyin regliniz gecsin bidaha yapın bence testi daha net olur cizgiler
Gec döllenme olabılır adetınız gecsın oyle yapın eger gecıkme varsa hemen hastahaneye gidip beta hcg testine baktırın orda net cıkar zatenBugün sabah yaptım yine böyle silik çıktı. Yine aynısı çıkınca ümitlendim ama adet gününe kadar koyulaşmayacak sanırım
Bugün yaptıgınızda 5 dakıka sonra mı silik cıktı cünlü 30 dakıka sonra cıkanlar kuruma cizgisi ilk 5 dakıka onemlıBugün sabah yaptım yine böyle silik çıktı. Yine aynısı çıkınca ümitlendim ama adet gününe kadar koyulaşmayacak sanırım