• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adete 4 gün kala idrar testi çok çok silik te olsa çizgi var?

cellocan10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
299
8
48
İstanbul
arkadaslar baktıgımda cok sılık bır cızgı gordum bıraz once yaptım 4 gun var adete,ozellıkle bıraz egınce daha rahat gorunen bır cızgı daha oncekı testlerde boyle rastlamamıstım hıc ne dıyorsunuz?

Bende reglıme 2 gün kala yapmıştım test ikinci çizgi silik çıkmıştı koştum kan testine ve hamıleyım :) sende kan testi yaptır derim.

Bende reglıme 2 gün kala yapmıştım test ikinci çizgi silik çıkmıştı koştum kan testine ve hamıleyım :) sende kan testi yaptır derim.

ya ama oyle bır sılık kı cok dıkkatlı bakınca gordum ve adetıme 4 gun var 2 gun oncede 2 3 damla bır kanamam oldu kahve lekelerım cok hafıf devam edıyor suan onun dısında ne bır gogus agrısı ne baska bırsey kı goguslerım hemen acımaya baslardı adete 4 gun kala hıc suan oyle bır belırtıde yok

Arkadaşım bnde adete 5 gün kala yapmıştım çok aşırı silikti yani hayalmi görüyom acaba dedim o derece silikti ertesi gün kan testi yaptım 6 çıktı ertesi gün yine yaptım 12 çıktı şimdi adetimin geçmesini bekliyorum test yapmak için sende sonucunu yazabilirmisin

IMG_20141227_171057.jpg
Iste bugun yaptigim test dort gunum var

Back