Gebeliğe Hazırlık Adete 4 gün kala hamile kalinirmi? Laparoskopi adet gecikmesine neden olurmu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ilkimgnc

Evli mutlu çocuklu :)
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
2.144
767
123
32
Merhaba . Adete 4 gün kala korunmasız ilişki oldu . Adetim 4 gün gecikti adet olmam gereken günü de sayarsak 5 gün gecikmem var . Ben eylül 11inde laparoskopi kist ameliyatı da olmuştum. Normalde çok düzenli adetlerim . Acaba hamilelik mı oldu yoksa ameliyattan mı gecikmem var kaç gündür merak ediyorum çok yardımcı olun kızlar bilginiz varsa .

Adet 2 gün gecikince yaptım negatif . Yapicam da korunmasız ilişki adete çok yakın olmuştu ya idrarda hemen cikmaz gibi geldi . Ama yarın yapicam. Ilk defa başıma geldi bu kadar gecikme
Kesin sonuç için kan verin öyleyse, adete çok yakın ilişkiden gebelik olması çok düşük bir ihtimal eğer geç yumurtlamadıysanız.

Şu an bende merakla bekliyorum başlik attim ama pek yazan olmadi ben adetten 7 gün once korumasiz oldu tutarmi bilmiyorum

Şu an bende merakla bekliyorum başlik attim ama pek yazan olmadi ben adetten 7 gün once korumasiz oldu tutarmi bilmiyorum
7 gün önce tutma ihtimali var. Benim olmadi geçen ay adet oldum . Ameliyattn gecikme olmuş . Bu ay bekliyorum yine 5 gün var adete.

Yaa inşallah bebeğimiz vardir yaa. Belirtilerin varmi
Insallah kuzum ya belirti şuan yok hafif var ama oda adet belirtisindede oluyor diye guvenmiyorum bide ben korunuyordum 3 gündür korunmuyorum sadece o yuzden simdi sanmam belirti olmz adetten 7 gun oncede tutarmi bilmiyorum

Insallah kuzum ya belirti şuan yok hafif var ama oda adet belirtisindede oluyor diye guvenmiyorum bide ben korunuyordum 3 gündür korunmuyorum sadece o yuzden simdi sanmam belirti olmz adetten 7 gun oncede tutarmi bilmiyorum
Canım ümidini kırmayım ama bu ay olmayabilir. Senin . Yumurtlama gec olursaa anca o şekilde olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…