• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 4 gün kala hamile kalinirmi? Laparoskopi adet gecikmesine neden olurmu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ilkimgnc

Evli mutlu çocuklu :)
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
2.144
767
123
32
Merhaba . Adete 4 gün kala korunmasız ilişki oldu . Adetim 4 gün gecikti adet olmam gereken günü de sayarsak 5 gün gecikmem var . Ben eylül 11inde laparoskopi kist ameliyatı da olmuştum. Normalde çok düzenli adetlerim . Acaba hamilelik mı oldu yoksa ameliyattan mı gecikmem var kaç gündür merak ediyorum çok yardımcı olun kızlar bilginiz varsa .

Adet 2 gün gecikince yaptım negatif . Yapicam da korunmasız ilişki adete çok yakın olmuştu ya idrarda hemen cikmaz gibi geldi . Ama yarın yapicam. Ilk defa başıma geldi bu kadar gecikme
Kesin sonuç için kan verin öyleyse, adete çok yakın ilişkiden gebelik olması çok düşük bir ihtimal eğer geç yumurtlamadıysanız.

Merhaba . Adete 4 gün kala korunmasız ilişki oldu . Adetim 4 gün gecikti adet olmam gereken günü de sayarsak 5 gün gecikmem var . Ben eylül 11inde laparoskopi kist ameliyatı da olmuştum. Normalde çok düzenli adetlerim . Acaba hamilelik mı oldu yoksa ameliyattan mı gecikmem var kaç gündür merak ediyorum çok yardımcı olun kızlar bilginiz varsa .
Şu an bende merakla bekliyorum başlik attim ama pek yazan olmadi ben adetten 7 gün once korumasiz oldu tutarmi bilmiyorum 🤦‍♀️

Şu an bende merakla bekliyorum başlik attim ama pek yazan olmadi ben adetten 7 gün once korumasiz oldu tutarmi bilmiyorum 🤦‍♀️
7 gün önce tutma ihtimali var. Benim olmadi geçen ay adet oldum . Ameliyattn gecikme olmuş . Bu ay bekliyorum yine 5 gün var adete.

Yaa inşallah bebeğimiz vardir yaa. Belirtilerin varmi
Insallah kuzum ya belirti şuan yok hafif var ama oda adet belirtisindede oluyor diye guvenmiyorum bide ben korunuyordum 3 gündür korunmuyorum sadece o yuzden simdi sanmam belirti olmz adetten 7 gun oncede tutarmi bilmiyorum

Insallah kuzum ya belirti şuan yok hafif var ama oda adet belirtisindede oluyor diye guvenmiyorum bide ben korunuyordum 3 gündür korunmuyorum sadece o yuzden simdi sanmam belirti olmz adetten 7 gun oncede tutarmi bilmiyorum
Canım ümidini kırmayım ama bu ay olmayabilir. Senin . Yumurtlama gec olursaa anca o şekilde olur .

Back