Adete 4 gün kala! Gelin beraber belirtilerimizi paylaşalım..

ay hadi bakalım inşallah olumlu olur hepimizinkiiiii

Bende de 2 ve 3gun önce lekelenmeler olurdu zaten bu kadar umutlandiran lekenmeler gelmemesi ve gün gecikmesi oldu adetim şükür ki düzenlidir büyük stres yaşamadığım sürece günü gününe oluyorum dünden beri bekliyorum gelen giden de yok ister istemez iyice heyecan yaptım

Yapar yapmaz testini yaz buraya ne kadar beklersen bekle test için fark etmez habeer ver bize de <3

Selam arkadaşlar saat 4 gibi akıntının içinde pempemsi bı kan geldi reglime 2 gün vardı ama bu saat oldu çok sık lovobaya çıkıyorum kan falan yok normalde eğer benden bir kan geldiyse her WC ye gittiğimde dökülürdu biraz araştırdım yerleşme kanaması olabilir yazıyor açık pembe yada kahverengi olmaliymis akşama kadar bişey sökülüp gelmezse bu yerleşme kanaması demektir diye düşünüyorum hadi hayırlısı olsun bakalım bekleyim gorucez

Siz ne zamana kadar bekleyeceksiniz

Kızlarr kizlarr araniza yeni katildimm ben 2.5 yillik evliyim ve vajinismus hastasiyim 2.5 yil sonunda yendim ve esimle adet sonu verimli gunlerde birlikteligimiz oldu 1 hafta once ve kasiklarimda agri hissediyorum ve cok ozur dilerim ama akıntım oluyo boyle belirtiler icin erken degilmi cok istiyoruz ama insallah bi umut vardir

Tatlım vücuttan vücuda değişiyor inan ki, hamilelikten de olabilir, adet geliyor diye de, yumurtlama oluyor diye de..

Kızlar benim adete 2 gün kaldı ama bugün mide bulantısından duramıyorum çok kötüyüm kasık ağrım falan da yok göğüslerim çok şiş sadece. Ama midem beni öldürecek. Adetten 2 gün önce bunu yaşayıp adet olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…