- 12 Haziran 2023
- 446
- 198
- 29
-
- Konu Sahibi rachelgreengeller
ay hadi bakalım inşallah olumlu olur hepimizinkiiiiiAdet döneminde ısıda düşüklüğü olurmuş fakat bende bugün de 37 artık nerden nasıl belirti arayacağım şaşırdımay eczaneler sayemde köşeyi döndüler bu ay 1 hafta bekleyeceğim fakat ağrı da başladı o biraz umutsuzluğa sürüklüyor bakalım inşallah hayırlısı
Bende de 2 ve 3gun önce lekelenmeler olurdu zaten bu kadar umutlandiran lekenmeler gelmemesi ve gün gecikmesi oldu adetim şükür ki düzenlidir büyük stres yaşamadığım sürece günü gününe oluyorum dünden beri bekliyorum gelen giden de yok ister istemez iyice heyecan yaptımEğer yarinida atlatirsam gelen giden olmazsa test yapicam çünkü benim reglim şaşmaz gününden 2 gün önce gelir hep nasip artık canım ve evet çok zor ve yıpratıcı bir süreç ama sonu güzel olsun inşallah ve arkadaşlar bu benim naçizane tavsiyem biyerde okumuştum sağ elinizi karnınıza koyun ve la ilahe illallah Muhammeden Resulullah diyin bol bol beklediğiniz süreç boyunca
her ay aynı hüsran duygusu mahvediyor insanı inşallah bu ay olmazEvet bende sabah ölçüm yapıyorum of c9k zor bir süreç her ay aynı şey
İnşallah Rabbım bu ay hepimizi hayırlı güzel sonuçlar almayı nasıp etsinay hadi bakalım inşallah olumlu olur hepimizinkiiiii
Yapar yapmaz testini yaz buraya ne kadar beklersen bekle test için fark etmez habeer ver bize de <3Bende de 2 ve 3gun önce lekelenmeler olurdu zaten bu kadar umutlandiran lekenmeler gelmemesi ve gün gecikmesi oldu adetim şükür ki düzenlidir büyük stres yaşamadığım sürece günü gününe oluyorum dünden beri bekliyorum gelen giden de yok ister istemez iyice heyecan yaptım
Zaten ahdim var çıkarsa burada bağıracağım hamileyimmmm diyeYapar yapmaz testini yaz buraya ne kadar beklersen bekle test için fark etmez habeer ver bize de <3
Yapmalısın bence de yeter artık herkesin ikinci çizgisini gördüğümüz sıra sende olsunZaten ahdim var çıkarsa burada bağıracağım hamileyimmmm diye
Siz ne zamana kadar bekleyeceksinizSelam arkadaşlar saat 4 gibi akıntının içinde pempemsi bı kan geldi reglime 2 gün vardı ama bu saat oldu çok sık lovobaya çıkıyorum kan falan yok normalde eğer benden bir kan geldiyse her WC ye gittiğimde dökülürdu biraz araştırdım yerleşme kanaması olabilir yazıyor açık pembe yada kahverengi olmaliymis akşama kadar bişey sökülüp gelmezse bu yerleşme kanaması demektir diye düşünüyorum hadi hayırlısı olsun bakalım bekleyim gorucez
Valla yarın sabaha kadar beklerim gelen giden yok şuan ara ara çok az ama pembe bir akıntı var oda peceteye silersen onun haricinde hiç bişey yokSiz ne zamana kadar bekleyeceksiniz
Kızlarr kizlarr araniza yeni katildimm ben 2.5 yillik evliyim ve vajinismus hastasiyim 2.5 yil sonunda yendim ve esimle adet sonu verimli gunlerde birlikteligimiz oldu 1 hafta once ve kasiklarimda agri hissediyorum ve cok ozur dilerim ama akıntım oluyo boyle belirtiler icin erken degilmi cok istiyoruz ama insallah bi umut vardirArtık en büyük zevkim forumda yazılanları okumak, acaba bu belirti hamilelik midir diye aramak olduğundan bu başlığı yazıp benim gibi olanlar varsa birlikte geri sayım yapalım istedim. Reglime 4 gün var. Bu ay mide bulantısı yanması, adet olacakmış gibi ağrım oldu sürekli. Ama tahmin edin ne oldu? Adete 4 gün kala belirtiler durduKırmızıları görmekten korkuyorum yine inşallah görmem. Bu arada bu belirtiler olurken dayanamadım ve kan testi verdim 6 gün kala o da 1,20 çıktı.. Yine de bir umut bekliyorum. Sizler nasılsınız ne gibi süreçlerden geçtiniz? Belirtileriniz neler? :)
Tatlım vücuttan vücuda değişiyor inan ki, hamilelikten de olabilir, adet geliyor diye de, yumurtlama oluyor diye de..Kızlarr kizlarr araniza yeni katildimm ben 2.5 yillik evliyim ve vajinismus hastasiyim 2.5 yil sonunda yendim ve esimle adet sonu verimli gunlerde birlikteligimiz oldu 1 hafta once ve kasiklarimda agri hissediyorum ve cok ozur dilerim ama akıntım oluyo boyle belirtiler icin erken degilmi cok istiyoruz ama insallah bi umut vardir
Adet oldun muuAdete 1 hafta kala mide bulantisi yanma kusma sol tarafta agri koku hassasiyeti vardi adete 3 gun kala kan verdim negatif simdide adet gelmiyor 2 gundur normalde aksatmaz hic antibiyotik kullaniyorum 2 gundur ondan mi acaba ?
Test yaptın mı canımValla yarın sabaha kadar beklerim gelen giden yok şuan ara ara çok az ama pembe bir akıntı var oda peceteye silersen onun haricinde hiç bişey yok
Hayir canim olmadim bekliyorum bakalimAdet oldun muu
Umarim birseyler vardirTatlım vücuttan vücuda değişiyor inan ki, hamilelikten de olabilir, adet geliyor diye de, yumurtlama oluyor diye de..
Ayyyyyy çok sevindim tatlımmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn <3 çok mutlu oldum senin adınaaa, belirtilerin arttı mı son zamanlarda testten önceGunaydin arkadaşlar, bugün adete iki gün var. Testim pozitif. Bu başlık hepimize sans getirsin inşallah.
Bir test yapsan...Hayir canim olmadim bekliyorum bakalim