- 12 Haziran 2023
- 449
- 199
- 23
- 29
- Konu Sahibi rachelgreengeller
KIZLAR LÜTFEN YENİ AÇTIĞIM KONUYA BAKABİLİR MİSİNİZ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç varmış sizde bende bekliyorum sizi
kuzu yeni açtığım konuya bakabilir misin lütfen belki bir fikrin vardırSonuç varmış sizde bende bekliyorum sizin gibi
kuzu yeni açtığım konuya bakabilir misin lütfen belki bir fikrin vardırHaftasonu geçsin olmadı kan verirsin canım bu ay kimi duyduysam gecikme yaşamış
kuzu yeni açtığım konuya bakabilir misin lütfen belki bir fikrin vardırGunaydin arkadaşlar, bugün adete iki gün var. Testim pozitif. Bu başlık hepimize sans getirsin inşallah.
Merhaba sonucunuz nasıl oldu acaba? Benimde aslında bugün adet günüm, 1 hafta önce karnımda adet ağrısı gibi sızlama oldu kaç gün sürdü, 3 gündür ayak altım çok sıcak, bugün kahvaltıdan sonra çok az mide bulantım oldu ama öğlen yemeği yedikten sonra geçti gibi, ben geçen haftadan beri test yaptım çok erken başladım sanırım, en son dün sabah negatifti, ara ara adet olacakmış gibi sızlama da oluyor, bilemedim şimdi, yarın da bekleyeceğim olmazsam kan vereceğim artıkReglime bugunude sayarsak 4 gün var bendeki belirtiler ise meme ucu hassasiyeti ve etrafındaki kabarcıklar da çoğalma ve acıma ayak altı ateş basması gaz bel ağrısı her iki kasiktada ara ara batma ve bugün beyaz akıntı gelmesi bunları yaşayıp hamiş olan var mı acaba
Tatlım pozitifi gördüm adetken ama kan verdim 1,20 çıktıMerhaba sonucunuz nasıl oldu acaba? Benimde aslında bugün adet günüm, 1 hafta önce karnımda adet ağrısı gibi sızlama oldu kaç gün sürdü, 3 gündür ayak altım çok sıcak, bugün kahvaltıdan sonra çok az mide bulantım oldu ama öğlen yemeği yedikten sonra geçti gibi, ben geçen haftadan beri test yaptım çok erken başladım sanırım, en son dün sabah negatifti, ara ara adet olacakmış gibi sızlama da oluyor, bilemedim şimdi, yarın da bekleyeceğim olmazsam kan vereceğim artık
Yaa benimde genelde adet tarihim kac gun oynar ve adetjme 10 gun kala göğüs ağrım başlar adet olacağım güne bir iki gün kala dururdu bu defa yine 10 gün kala uçlarımda ağrı oldu 2 gün sürdü ve durdu adet olmayı beklerken adet olacağım gün sabahı şiddetli göğüs ağrısıyla uyandım yanj iki kere aynı ayda farklı zamanda göğüs ağrısı hiç yaşadıniz mi tabi Kasık agrimda çok fazla ne olabilir acaba bazıları mevsimsel diyor da ona pek abla veremedimArtık en büyük zevkim forumda yazılanları okumak, acaba bu belirti hamilelik midir diye aramak olduğundan bu başlığı yazıp benim gibi olanlar varsa birlikte geri sayım yapalım istedim. Reglime 4 gün var. Bu ay mide bulantısı yanması, adet olacakmış gibi ağrım oldu sürekli. Ama tahmin edin ne oldu? Adete 4 gün kala belirtiler durdu Kırmızıları görmekten korkuyorum yine inşallah görmem. Bu arada bu belirtiler olurken dayanamadım ve kan testi verdim 6 gün kala o da 1,20 çıktı.. Yine de bir umut bekliyorum. Sizler nasılsınız ne gibi süreçlerden geçtiniz? Belirtileriniz neler? :)
Benimde aynı şekilde. Acaba yumurtlama ağrısı mıBenimde son 4 5 gündür sağ sol alt karın ağrısı var ve belim çok ağrıyor geceleri idrara çok şıkışıyorum ve reglime 13 gün var bende aranızda yeniyim anne olmak istiyorum bu belirtileri yaşayan var mı zaten ümidimi kestim ama ilk defa bu kadar çok ağrım var batmalı yürürken bile acıyor alt karnım