- 1 Ocak 2018
- 219
- 79
- 40
-
- Konu Sahibi rachelgreengeller
İkinci olucak inşallah ama ilkinde bunların hiçbirini yaşamadım belirtilerin yani onun için bu kadar afalladim aslında noluyorum ya dedim... İlkinde reglimin birinci günü kahve rengi bir leke geldi o kadra ne belde ağrı ne göğüste şişlik hiç bişey yoktu ama bunda 10 gün önceden başlayan tüm belirtiler beni şaşırttı yaniOkuduğum kadarıyla çok var canım inşallah öylesindir.. İlk çocuğun mu? :))
Hadi bakalııım enn hayurlısı olsun inşallah hakkında <3İkinci olucak inşallah ama ilkinde bunların hiçbirini yaşamadım belirtilerin yani onun için bu kadar afalladim aslında noluyorum ya dedim... İlkinde reglimin birinci günü kahve rengi bir leke geldi o kadra ne belde ağrı ne göğüste şişlik hiç bişey yoktu ama bunda 10 gün önceden başlayan tüm belirtiler beni şaşırttı yani
inan 6 aydır çözemediğim soru bu. korunmasız ilişki sonrası ve yumurtlamayla adet arası olan dönemde sürekli bu dediklerini yaşıyorum. Kasık ağrısı adet olacakmış gibi ağrı vs. ama hep sonunda adet oldum. Demem o ki tutunmaya çalışıyor olabilir bu ağrılar da ondan kaynaklı olabilir. Elinden geldiği kadar kalkma dinlen, inşallah sen adet olmazsın barikızlar herkese merhabalar öncelikle bende varım..bende şunu merak ediyorum 6 senedir prezervatifle korunuyoruz bu ay ilk denememiz oldu 18 temuzda adet oldum 24 temuzda bitti 25.26.27.29.30 birlikte olduk eşimle ama korumasız ilişki diyemi bilmiyorum ama çok fazla kasik ağrılarım var beklen adet tarihimede 12 var
ben yerinde olsam çoktan test yapıp kan vermiştimBende 2gun gecikme var ve vücut ısısı takip yapıyorum 37. Sürekli bugün 2.gunumdeyim sadece alt karın ağrısı başladı
Yapmamak için zor tutuyorum kendimi 1hafta bekleyeyim diye düşünüyorumben yerinde olsam çoktan test yapıp kan vermiştimHelal olsun beklemişsin bu kadar
Cnm benim Rabim önce olmayanlara versin insaAllah bakalım hayırlısı ama şunu deneyin kızlar normalde yumurtlama günlerimiz takip ediyoruz ya bu seferde adet biter bitmez deneyin bazılarımız da yumurtlama adet bitiminden hemen sonra oluyormuş bende bunun inancındayım adeten hemen sonra yumrta akıntısı basliyo gibiinan 6 aydır çözemediğim soru bu. korunmasız ilişki sonrası ve yumurtlamayla adet arası olan dönemde sürekli bu dediklerini yaşıyorum. Kasık ağrısı adet olacakmış gibi ağrı vs. ama hep sonunda adet oldum. Demem o ki tutunmaya çalışıyor olabilir bu ağrılar da ondan kaynaklı olabilir. Elinden geldiği kadar kalkma dinlen, inşallah sen adet olmazsın bari
Herşeyin hayırlısı canım rabbim ilk kez anne olacaklara tattirsin o sevinci ben yaşadım ikincisi için ilk demeneydi bu ay olmasada sorun yok illaki birgün olucak hesaplamalarima göre yumurtlamadan 4 gün önce başlamak lazımdı biz tam yumurtlama günü ya olursa diye denedik biliyorsunuz 24 saat süresi var catlamanin denk geldiyse ne ala yoksada birdahakineHadi bakalııım enn hayurlısı olsun inşallah hakkında <3
İnşallah hamişsindir canimBende 2gun gecikme var ve vücut ısısı takip yapıyorum 37. Sürekli bugün 2.gunumdeyim sadece alt karın ağrısı başladı
İnşallah hamişsindirBende 2gun gecikme var ve vücut ısısı takip yapıyorum 37. Sürekli bugün 2.gunumdeyim sadece alt karın ağrısı başladı
hahahahahah bence de gelmez olasıca yaaaa, bu arada gördüğüm kadarıyla vücut sıcaklığının artması önemli bir semptom hadi hayırlısııı. Ya boşver 1 haftayı bence yap artık testii <3Yapmamak için zor tutuyorum kendimi 1hafta bekleyeyim diye düşünüyorumgelmez inşallah gelmeyesice bu arada vücut ısısı gebelik hakkında bilgisi olan var mi 36 altı olması gerekir mis adet için fakat Bende 10gundur hep 37 derecede
tatlım bu ay oldu böyle bir akıntı bende hemen adet bitiminde değerlendirdik ne olur ne olmaz diyerekten. Bakalım artık şu an 3 gün var gelen giden yok hafif belirtiler dışındaCnm benim Rabim önce olmayanlara versin insaAllah bakalım hayırlısı ama şunu deneyin kızlar normalde yumurtlama günlerimiz takip ediyoruz ya bu seferde adet biter bitmez deneyin bazılarımız da yumurtlama adet bitiminden hemen sonra oluyormuş bende bunun inancındayım adeten hemen sonra yumrta akıntısı basliyo gibi
Aynen öyle tatlım <3 olana kadar denemeye devammHerşeyin hayırlısı canım rabbim ilk kez anne olacaklara tattirsin o sevinci ben yaşadım ikincisi için ilk demeneydi bu ay olmasada sorun yok illaki birgün olucak hesaplamalarima göre yumurtlamadan 4 gün önce başlamak lazımdı biz tam yumurtlama günü ya olursa diye denedik biliyorsunuz 24 saat süresi var catlamanin denk geldiyse ne ala yoksada birdahakine
hahahahahah bence de gelmez olasıca yaaaa, bu arada gördüğüm kadarıyla vücut sıcaklığının artması önemli bir semptom hadi hayırlısııı. Ya boşver 1 haftayı bence yap artık testii
Evet vücut ısısı etki ediyor ama degiskenlikte gösterir sabah uyandigin an yataktan kalkmadan olctugun ateş geçerli canım gün içindeki değil çünkü gün içinde hareket ettikçe vücut ısısı artıyor yanıltmasın seni tamam miAynen öyle tatlım <3 olana kadar denemeye devamm
Adet döneminde ısıda düşüklüğü olurmuş fakat bende bugün de 37 artık nerden nasıl belirti arayacağım şaşırdımhahahahahah bence de gelmez olasıca yaaaa, bu arada gördüğüm kadarıyla vücut sıcaklığının artması önemli bir semptom hadi hayırlısııı. Ya boşver 1 haftayı bence yap artık testii <3
Bak şimdi ölçtüm 37.2 gösteriyor ama sabah 36.8 di bundan sonra sabah ilk kalktiginda ölç kuzumAdet döneminde ısıda düşüklüğü olurmuş fakat bende bugün de 37 artık nerden nasıl belirti arayacağım şaşırdımay eczaneler sayemde köşeyi döndüler bu ay 1 hafta bekleyeceğim fakat ağrı da başladı o biraz umutsuzluğa sürüklüyor bakalım inşallah hayırlısı
Hadi inasaAllah hayırlı haberlerin olsuntatlım bu ay oldu böyle bir akıntı bende hemen adet bitiminde değerlendirdik ne olur ne olmaz diyerekten. Bakalım artık şu an 3 gün var gelen giden yok hafif belirtiler dışında
Evet bende sabah ölçüm yapıyorum of c9k zor bir süreç her ay aynı şeyBak şimdi ölçtüm 37.2 gösteriyor ama sabah 36.8 di bundan sonra sabah ilk kalktiginda ölç kuzum
Eğer yarinida atlatirsam gelen giden olmazsa test yapicam çünkü benim reglim şaşmaz gününden 2 gün önce gelir hep nasip artık canım ve evet çok zor ve yıpratıcı bir süreç ama sonu güzel olsun inşallah ve arkadaşlar bu benim naçizane tavsiyem biyerde okumuştum sağ elinizi karnınıza koyun ve la ilahe illallah Muhammeden Resulullah diyin bol bol beklediğiniz süreç boyuncaEvet bende sabah ölçüm yapıyorum of c9k zor bir süreç her ay aynı şey