Yarin kan testi yaptiricam cok tesekkur ederimHamilesin canım hayırlı olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin kan testi yaptiricam cok tesekkur ederimHamilesin canım hayırlı olsun inşallah
Erken gebelik testimi bu canım ?arkadaşlar adetime 4 gün var testim böyle çıktı. 4 gün kala görünebilir mi?
Eki Görüntüle 2789612
Rica ederimYarin kan testi yaptiricam cok tesekkur ederim
Yok normal gebelik testiErken gebelik testimi bu canım ?
Erken çıkabiliyor demekki ben adete 5 gün kala yaptım negatifti yarın adet günüm bakalım canım. Hayırlı olsun bu arada Rabbim sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin inşallahYok normal gebelik testi
Stres yapmayın... o testleri sürekli yapmayın...Kızlar adetime 4 gun var ve gebelik testi yaptım sonuç negatif evde test olunca dayanamıyorum yapıyorum malesef adetimi beklemiyorum burda çok gören var silik de olsa umudumu kesiyim mi bu ay da canım cok sıkkın
Amin cumlemize insallah ❤. Bende şaşırdım aslinda bide hic belirtim yok. Bakalim yarin kan testinde belli olur insallahErken çıkabiliyor demekki ben adete 5 gün kala yaptım negatifti yarın adet günüm bakalım canım. Hayırlı olsun bu arada Rabbim sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin inşallah
Olabiliyor demekki canım. Haber et bizlere inşallahAmin cumlemize insallah ❤. Bende şaşırdım aslinda bide hic belirtim yok. Bakalim yarin kan testinde belli olur insallah
Evet ben cok takıyorum diye evde de yapamıyorum kafayı yicek gibi oluyordum öyle böyle işe girdim eşimi ikna edip kafa dagıtayım diye ama zamanı geldi mi ister istemez yine strese girdim. Bide yumurta takibi yapıyordum yanında da eşim test de almış duramadım yaptım ben son 3 4 aydır hiçbi şekilde test yapmadım önceden çok yapardım baktım üzülüyorum almıyo dum. Bundan sonra da almam grcikmediğü sürece aldırmıcam da. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın çok zor bir süreç..Stres yapmayın... o testleri sürekli yapmayın...
Sizi çok iyi anlıyorum ama gerçekten en önemlisi stres yapmamak ne kadar stres yaparsanız o kadar olmuyor ciddiyim. Bende çok takar kafaya ağlar dururdum çokça dua etmek lazım. Rabbim ol derse olur inşallah
İnşallah sağ salim kucagına almayı da nasip eder RabbimArkadaslar bugun kan testim beta 76.7 cikti. Adetime 2 gun var. Daha cok yeni oldugu icin normal dedi. 1 hafta sonra tekrar vericem insallah yukselir deger
Amin insallah cok tesekkur ederimİnşallah sağ salim kucagına almayı da nasip eder Rabbim
Bu hangi marka ve erken test mi? Bide sabah ilk idrarla mı yaptınız?arkadaşlar adetime 4 gün var testim böyle çıktı. 4 gün kala görünebilir mi?
Eki Görüntüle 2789612
Merhaba hayir. Oglen yapmistim ve normal gebelik testi. maalesef markasini hatirlamiyorum 3 ayri markayla yaptimBu hangi marka ve erken test mi? Bide sabah ilk idrarla mı yaptınız?
Peki adete kaç gün kala yaptınızMerhaba hayir. Oglen yapmistim ve normal gebelik testi. maalesef markasini hatirlamiyorum 3 ayri markayla yaptim
4 gun kala yaptim. Bugun normalde adet gunumduPeki adete kaç gün kala yaptınız
Sen naptın canım tekrar yaptın mı testİnşallah sağ salim kucagına almayı da nasip eder Rabbim
Teşekkür ederim, bende yarın yapacağım bakalım ne olacak4 gun kala yaptim. Bugun normalde adet gunumdu
Bize de haber verin insallah guzel haberle gelirsinizTeşekkür ederim, bende yarın yapacağım bakalım ne olacak