Adete 4-5 gün kala beyaz akıntı..

aslında cuma gunu tam 17 gun oluyor kan testı yaptıracam ama sabırsızlanıyorum cok kotu yaaa offf offff

Son düzenleme:

inşllahhhh öyledirr.. yoksa psıkolojık olarak yıkılacamm

Evet canım oyle söyleme. Allah büyük herseyin bir vakti saati vardır. Hani bir soz var ya Allah vermiyorsa ya daha zamanı gelmemiştir ya daha iyisini verecektir diye. Sabır diyelim canım. Bu kadar takma ve uzme kendini.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aslında cuma gunu tam 17 gun oluyor kan testı yaptıracam ama sabırsızlanıyorum cok kotu yaaa offf offff

Ben kan yaptirmicam demiştim ya onda daha kötü oluyorum çıkmazsa ama evde daha rahatlatabiliyorum kendimi o yüzden idrarda çıkmadan gitmem inşallah yani 😊😊

cnm umutlandırmak istemem ama gebeliğimin başından beri beyaz kremsi akıntım oluyo inşallh hamilesindir allah gönlüne göre versin cnm

cnm umutlandırmak istemem ama gebeliğimin başından beri beyaz kremsi akıntım oluyo inşallh hamilesindir allah gönlüne göre versin cnm

Amannn biri daha maşallah size valla 😃 inşallah biz de o guzel haberlerle mutlu oluruz 😊 benim dün oldu sonra kesildi ondan once de su gibi akıntım vardı. Simdi boyle krem rengi dediğin gibi bir akinti var ama yogun degil. Nasibimizde varsa gelir cinden Yemen'den nasip degilse ne gelir elden dımı ama 😀😉

aynenn cnm şimdi bebk olsun keseyi bekliyosun kesyi görüyosun kalp atışı filan biz kadınlar hiç dertsiz duramıyoruz ben bir sene bekledim bebişimi şimdi bişey olur diye ödüm kopuyo ama gene allah diyorum dünyada bi lokma yiycek ekmeği varsa doğucak bizim elimizden bişey gelmiyo canım sadece sabır ve dua bize kalan inşallh hamilesindir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…