Adete 9 gün kalası başlayan lavabodayken gelen kremsi beyaz akıntı??? Yaşayanlar lütfen bakar mısınız?

Benim daha 14 gün var yumurtlama dönemim bugün bitiyor 😂 bu ay da olmadığını düşünüyorum kasımı bekleyeceğim 🤣
Hiç belli olmaz belki tutmuştur dur daha yeni bitmiş dönemin😂 Allahım en kısa zamanda versin hayırlısı ile inşallah 😍

Bende pko var mı onu da bilmiyorum 33-35-37 günlerde adet oluyordum düzensizdi hatta ilk gebeliğimde de öyleydi 1.5 seneyi bulmuştu işte hamile kalmam. Birkaç aydır 28-30 günlerde oluyorum Mfk takviyeleri kullandım. Böyle oldu düzeldi. 12 Ekim mi senin bat 2 Ekim diye yanlış yazmışsın sanırım canım. Benim de 14 Ekim bat. Eğer bu ay da olmazsa bir gitmek istiyorum doktora kontrollere
2 kasım canım yaa yanlıs yazmısım aynen...Bende bu ay elımden gelenı yapıyorum kürler vs.bundan önceki ay gitmiştim ara kanama yasadım..Gebelik olabılır mı dıye kist gördü hatta doktor...Neyse yoğun bir adet geçirdim sanırım gitmiştir..Mfk yı duydum bende aklımın bir köşesinde o da var..Ama biraz sakince kendime zaman vermek istiyorum..Bir kaç ay daha beklerim olmadı bende doktor kontrollerinde tedavıye baslarım dıye duşünuyorum🤷🏻‍♀️

2 kasım canım yaa yanlıs yazmısım aynen...Bende bu ay elımden gelenı yapıyorum kürler vs.bundan önceki ay gitmiştim ara kanama yasadım..Gebelik olabılır mı dıye kist gördü hatta doktor...Neyse yoğun bir adet geçirdim sanırım gitmiştir..Mfk yı duydum bende aklımın bir köşesinde o da var..Ama biraz sakince kendime zaman vermek istiyorum..Bir kaç ay daha beklerim olmadı bende doktor kontrollerinde tedavıye baslarım dıye duşünuyorum🤷🏻‍♀️
Seninle aynıyız sanırım ilk gebeliğim için uğraşırken ben de ara kanama yaşamıştım bir gitmiştim 6cm yumurta kisti. Yumurta catlamamıs kist olmuş falan . 3 ay yasemin kullandırdı sonra kist kayboldu gitti. Ondan 16 ay sonra da hamile kalabilmiştim. Şimdi 4 aydır uğraşıyorum son iki aydır adetim düzenli oluyor Mfk takviyeleri sayesinde hamile kalmasam da düzene soktu bir şeyleri. Çok iyi geldi bana. İnşallah sen de ben de en kısa zamanda hayırlı şekilde alırız haberi

Yok maalesef aslında sanırım kimyasal oldu erken gebelik testte silik gördüm sonra adet oldum
Merhabalar yeni gördüm yazınızı. Benimde 4 yaşına girecek bir oğlum var. Yaklaşık 1,5 senedir korunmuyoruz ve 2 gebelik düşünüyoruz . Henüz olmadı 🥲Sizin yazınız 2022 ye ait bu geçen süre içerisinde inşAllah hayırlı haber almışsınızdır sürecinizi merak ettim 🫠

Merhabalar yeni gördüm yazınızı. Benimde 4 yaşına girecek bir oğlum var. Yaklaşık 1,5 senedir korunmuyoruz ve 2 gebelik düşünüyoruz . Henüz olmadı 🥲Sizin yazınız 2022 ye ait bu geçen süre içerisinde inşAllah hayırlı haber almışsınızdır sürecinizi merak ettim 🫠
Merhabalar🥰 Allah gönlünüze göre versin inşallah. Bu süreçler zor ve sabır gerektiriyor gerçekten. 2 yılın sonunda bu ay güzel haberi aldım daha yeni hamile kalabildim yani. Bu süreçte iki olumsuz aşılamam oldu. En son tüp bebek denedik ve o oldu. İnşallah sağlıkla ilerler. Düşünün 2022 den beri uğraşıyordum 🥲 inşalalh vakti geldiğinde bebeğiniz Allahın sayesinde sizi bulacaktır buna inanın

Merhabalar🥰 Allah gönlünüze göre versin inşallah. Bu süreçler zor ve sabır gerektiriyor gerçekten. 2 yılın sonunda bu ay güzel haberi aldım daha yeni hamile kalabildim yani. Bu süreçte iki olumsuz aşılamam oldu. En son tüp bebek denedik ve o oldu. İnşallah sağlıkla ilerler. Düşünün 2022 den beri uğraşıyordum 🥲 inşalalh vakti geldiğinde bebeğiniz Allahın sayesinde sizi bulacaktır buna inanın
Ne kadar tatlısınız , amiiin inşAllah sizinse sağlıkla ilerlesin inşallah 🌺Bu ay benim için değişik bir ay oldu . Akıntım sürekli var karnımın içi ağrıyor kasıklarım da aynı şekilde . Dünde ve gece mide bulantım oldu normalde ben regl belirtiler yaşamam bakalım hayırlısı inşAllah 🙏

Ne kadar tatlısınız , amiiin inşAllah sizinse sağlıkla ilerlesin inşallah 🌺Bu ay benim için değişik bir ay oldu . Akıntım sürekli var karnımın içi ağrıyor kasıklarım da aynı şekilde . Dünde ve gece mide bulantım oldu normalde ben regl belirtiler yaşamam bakalım hayırlısı inşAllah 🙏
İnşallah bu belirtiler bebeğiniz olduğu içindir🥹🤲🏻 ne zaman beklenen adet gününüz? İnşallah pozitifi görürsünüz hayırlısı ile sağlık ile🤲🏻

X